perjantai 13. tammikuuta 2012

Arpaonni kohdallaan (pakettien sisältöä osa 48 tai jotain sinne päin...)

Tällä viikolla on tuo pakettien saapuminen vain jatknut. :) Voitin Nailiciousin arvonnassa ja tämmöinen määrä kaikkea kivaa kynsijuttua sitten kotiutui. Paketissa tuli myös yksi koristeluhyrrä, jonka ostin Mayahilta.Ensin kuvaa koko sisällöstä. Paljon hvyin pakattuja tuotteita. :)Sitten hieman tarkemmin eri tuotteiden esittelyä:Viisi purkkia erilaisia ja -kokoisia glittereitä, varpaiden erottelijat ja koko kynnelle tarroja. Nyt vaan halloweenia koetan jaksaa odotella, että pääsen kokeilemaan noita tarroja!Erilaisia siveltimiä, jotka tulivat ehdottomasti tarpeeseen!Vihreä koristeluteippi ja tekokynnet. Kiinnostais kokeilla noita tekokynsiä, mutta pitää varmaan valita ajankohdaksi joku loma, ettei niitä kouluun viitsi laittaa.Testikiekko (vai miksi tuota nyt voisi kutsua) ja söpö viila.Kaksi kiekkoa koristeita. Tuo isompi taisi olla se palkinto ja pienemmän ostin. Nyt on koristeitä vähäksi aikaa! :)Lisää erilaisia koristeita. Vasemmalla valkoisia ja kultaisia hiutaleita, sitten seuraavassa pussissa hieman huonosti näkyviä sydämiä ja vielä viimeisessä pussissa valkoista hilettä.Sain myös ensimmäiset fimopötköni. Täytyy hankkia sitten vaan leikkuri, jos haluan näitä käyttää. :DViimeisenä vielä vihreä graffittilakka! On kiva väri, jota en välttämättä itse olisi ostanut, mutta odotan jo innolla tämän testaamista. Kiva kun ei ole ihan mikään perusväri.

Vastailkaapa ahkerasti uuteen kyselyyni!

Mistä on kiinnostavinta lukea? (Voit valita monta!)

Kynsistä & kynsilakoista
Ostoksista
Tanssista
Koulusta & koulutuksesta
Normaalista elämästä
Veetistä

Olen vähän miettinyt, että onko se huono ratkaisu, kun kirjoittelen vähän kaikista aiheista sekaisin vai onko se vain rikkaus? Eli pitäisikö tanssijutuille olla oma blogi tai vaikkapa kynsijutuille? Vai jaksaako kaikesta lukea sekaisin?

8 kommenttia:

 1. Löysin blogisi vähän aikaa sitten ja olen kiinnostunut tuosta tanssipuolesta. Kynsijutut ei kiinnosta, mutta toisaalta ne on helppo ohittaa. Tietysti olisi kiva, jos tanssiblogisi olisi erikseen, mutta se on sinun jaksamisesta kiinni. :)

  Olen lukenut noita vanhoja tanssipostauksia myös. Todella mielenkiintoista asiaa. Kirjoitit jonkun postauksen hakemisesta kouluusi. Minua kiinnostaisi vielä, kuinka paljon teitä hakijoita silloin oli? Millainen se opetusjuttu pääsykokeessa oli? Saitteko valmistella sen jo kotona vai tuliko aihe ihan yllättäen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja tervetuloa vain lukemaan! :)

   Jos olis aikaa, niin mä ehdottomasti tekisin kaikille aiheille omat bloginsa, mutta kun on valitettavasti sitä muutakin elämää kuin blogien ylläpito, niin vähän epäilyttää, ehtisikö sitä sitten kaikkia päivittää. Ja kun näissä teksteissä on kuitenkin tunnisteet, niin helpostihan sitä voi bongata ne itseään kiinnostavat aiheet. Tykkään kitenkin kirjoitella monipuolisesti kaikesta itseäni kiinnostavasta. Mutta sulattelen nyt tätä ajatusta ja tutkailen kuinka helppoa ois jakaa nää mun testit pariin eri blogiin.

   Tosi kiva kuulla, että ovat olleet kiinnostavaa luettavaa ne mun höpötykset! :) Hyviä tarkennuksia kysyit ja voin vielä tehdä uutta postaustakin liittyen pääsykokeisiin. Toivon pääseväni tuutoriksi tämän kevään pääsykokeisiin, joten voin niistäkin sitten vähän raportoida. :) Opetusnäytteessä opetettiin omavalintainen pätkä omasta soolosta. Eli sen sai valmistella kotona valmiiksi. Ja jos en nyt ihan väärin muista, niin hakijoita oli hieman päälle 90 alkujaan. Yritin tätä netistä tarkistella ja löysin sieltä luvun 94, jonka uskon kertovan hakijoiden määrän.

   Poista
 2. Se on totta, että kahdessa blogissa on jo töitä, kun pitäisi samalla vielä elää oikeaa elämääkin. :)

  Mielelläni luen lisää pääsykokeista. Jos pääset katsomaan uusien hakijoiden kokeita, niin voisit vertailla, oliko jotain eroavaisuuksia koetehtävissä verrattuna omiin kokeisiisi. Sitten minua kiinnostaisi, mitä ihan realistisesti täytyy osata, jotta pääsisi opiskelemaan tanssinopettajaksi. Esim. kuinka notkea pitää olla, otetaanko henkilön persoona huomioon, mitkä tekniset asiat täytyy hallita jne. Kunhan nyt heittelen ideoita! :)

  Tuohan oli kiva, että omasta soolosta sai opettaa pätkän. Ainakin aihe oli hyvin tuttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva vaan kun heittelet ideoita, laitan kaikki korvan taakse ja koetan aiheita sivuta tulevissa postauksissa. Oon hakenut tähän nykyiseen kouluuni kahdesti ja vaikka pääsykokeet olivatkin aika samanlaiset kummallakin kerralla, niin erojakin oli. Että joka vuosi vähän varmasti homma muuttuu, mutta monet asiat pysyvät samoina. Odotan kyllä innolla tuutorin hommia ja kevään pääsykokeita!

   Poista
 3. Onnea voitosta, jälleen kerran ! :)

  Miusta on rikkaus että kirjoittelet blogissasi muustakin kuin kynsistä, jatka ihmeessä samaan malliin (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nyt ei kyllä auta enää valittaa, etten mä voita ikinä mitään. :) Saa nyt nähdä kauanko tätä arpaonnea kestää...

   Kiva kuulla, että vaihtelu virkistää ja monipuoliset aiheet ovat rikkaus. :)

   Poista
 4. Musta tää blogi on niin sun tyylinen, etten välttämättä vaihtaisi kahteen erilliseen blogiin :) Ja kuten tuolla aiemmin todettiinkin, ne jutut on helppo ohittaa, jotka ei välttämättä innosta. Kun sulla on noita tagejakin (hakusanoja), niillä löytää kivasti just ne mitä kullonkin tahtoo.

  p.s. Kävin tänään Seppälässä. Eksyin lakkahyllyille... Ja kassan luona oli vielä Flormarin lakkoja, kuulemma viikko-pari sitten tullut niille myyntiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että kelpaa tämmöisenä kuin on. :) Mä koetan parhaani mukaan laittaa noita tageja ja niitä saa ehdottaakin, jos siis tuntuu, että joku oleellinen puuttuu.

   Ne Flomarin lakat on musta aika ihania (kaikkii herkullisia kimmeltäviä sävyjä!) ja kiva kun niitä saa nyt myös Seppälästä! Itsekin näin Hesassa, mutta en tiedä onko täälläkin. Ennenhän niitä sai vaan Maximakasiineista, Tarjoustaloista ja mitä muita siihen ketuun nyt kuuluukaan. Hassua vaan, kun niihin on liimattu näissä halpamarketeissa KoneHelsingin tarra, mut ihan samoja ne on kuin Seppälässäkin. :)

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!