keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Valkoinen talvinen

Nyt kynnet, joita varten piti mennä ostamaan valkoinen crackle, kun en semmosita vielä omistanut! Bongasin tutoriaalin Maanon blogista ja pakko oli päästä kokeilemaan. Itse tuto on muuten täällä. Vähän sovelsin, mutta tästä se idea kuitenkin lähti.Jos jotkut kynnet sopivat lumiseen talvimaisemaan, ne ovat nämä.Pohjalla harmahtava Isadoran Chateau Grey ja nimettömässä Maybellinen French White. Valkoisen päälle laitoin w7:n hopeaa cracklea ja harmaan päälle taas Rimmelin valkoista cracklea.Koko komeuden viimeistelin vielä hopeisella glitterillä. Käytin Wet'n'wild:n Kaleidoscopea. Vanha lakka, mutta vielä toimii ihan hyvin. Vähän oli jähmeä, mutta kynsilakanohentajalla sekin hoitui.Alla näkyy muuten kaikki välineet, jotka kaivoin esiin ennen kynsien tekoa. Ihan kiitettävästi on siinä purkia ja purnukkaa. :D Mukana mm. käsirasvaa ja kynsinauhaöljyä, joita on pakko saada käsiin kun kynsilakanpoistoaine ja pakkaset kuivattavat käsiä.Alla kuvaa, jossa näkyy harmaa lakka ennen kuin päälle on lisätty cracklea. Minusta väri on kaunis ja en ole lakkaa aiemmin testannut, niin piti esitellä lakan väri ihan pelkältäänkin.Rimmelin crackle oli kyllä todella positiivinen yllätys. Mielestäni se lohkeili hyvin, lohkeilujälki oli kivan näköistä, ei vaatinut älyttömän paksua kerrosta ja hintakin on ihan ok. (Maksaa noin 7,5e.) Koostumus oli musta hyvä ja tätä pystyy suht helposti leittämään kerralla koko kynnelle tai laittamaan useammalla pienemmällä vedolla. Laitoin omiin kysniini lakkaa kummallakin tyylillä. Peukaloissa monta pientä vetoa ja muissa kynsissä lakka vähemmillä vedoilla. Nyt en vielä osaa sanoa, kuivuuko nopeasti pulloon tms, mutta näin ekasta käyttökerrasta jäi hyvä fiilis.

Tuo hopea w7:n lakka lohkeili minusta vähän huonommin tai laatu ei ole aina sama. Olen huomannut aiemminkin, kun olen käyttänyt samaisen merkin kultaista, että joskus lopputulos on oikein onnistunut ja josksu taas lopputulos ei ole yhtään niin kiva, vaikka levitystyylissä ei olisi suuria eroja. Tuo on siis vähän enemmmän semmoine tuurilakka. Kuten alla olevasta kuvasta huomaa, on kynnessä (nimettömän siis) sormen luona isompia ja selkeämpi halkeamia kun taas kärjessä on pienenmpiä ja huomaamattomampia halkeamia. Muuten kuvassa värit ovat aika pielessä, mutta siitä huomaa hyvin sen, että valkoisen lakan lohkeilut näkyvät paljon selekämmin. Voihan se olla tietenkin kiinni myös väriyhdistelmästä, että se on vain parempi valkoinen päällä, mutta kuitekin.Tuo hopea olisi minusta saanut jopa lohkeilla vähän enemmän tai isommin, ainakin valokuviin oli todella vaikea ikuistaa halkeiluja. Alla olevaan kuvaan sain ehkä parhaiten nuo hopean lakan halkeilut tallennettua.Tällaista tänään ja huomenna taas uusia halkeiluja. :)

4 kommenttia:

 1. Upeat talviset !
  Kiitti kun kerroit mielipiteitä tuosta Rimmelistä, voinen jälleen harkita sen hopeisen cracklen ostamista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja Rimmelin lakka oli musta tosiaan perus hyvä, enkä löytänyt ainakaan näin ekalla käyttäkerralla valittamista.

   Poista
 2. voooi! aivan ihana tuo hopea! : ) Parempia kuvia olisin kyllä toivonut silti :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hopeaa täytyy kokeilla kyllä toisellekin pohjalle vielä. Nyt pääsin testaamaan sitä vain parille sormelle.

   Ja itseänikin harmittaa, että kuvalaadussa on sisävalaistuksessa ja pokkarilla aina vähän toivomisen varaa. Nytkin otin tosi monta kuvaa ja kuvittelin mukana olevan parempiakin, mutta näillä nyt mennään.

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!