lauantai 7. tammikuuta 2012

Pakettien sisältöä

Viimeksi näytin jo kuvaa paketeista, jotka kävin hakemassa postista. Nyt esittellen, mitä ne sisälsivät.

Aloitin availun Cesarsin paketista, koska tiesin sen sisällön. Pakko oli tehdä tilaus, kun joulukuussa sai -20% kaikki uutiskirjeen tilanneet. Tämmöistä sieltä löytyi:Tialsin alennuksessa olleita kynsitarroja ja kuivakukkia, jotka olivat poistumassa. En ole koskaan testannut aiemmin kuivakukkia, mutta ajattelin nyt ostavani yhden pussin testiin. Saa nähdä, mitä niillä keksin.Alennuksesta ostin myös tuon valkoisen aluslakan Sinan crackleja varten. Ajattelin, että tarvitse vielä toisen tämmöisen, kun mulla on pari Sinnan cracklea ja ne toimivat vain omalla pohjalakallaan. Testiin lähti nyt myös Cesarsin oma pikakuivattaja. Tämän hankintaa olen jo pitkään miettinyt. Kuvasta ei kyllä näe yhtään, mitkä pullon on kyseessä, mutta en tajunntu ottaa parempaakaan kuvaa.

 

Nuo Cesarsin tuotteet on aina kyllä tosi hyvin pakattuja. Color Clubin lakat olivat esim tuommoisessa omassa erillisessä laatikossaan ja se vielä kuplamuovissa.Ja tarkemmin vielä läpi käytynä nuo lakat (vasemmalta oikealle):
Foiled kokoelman Hot Like Lava.
Candy Cane jouluglittereistä.
Total Mystery, joka oli tarjousessa ja sai siksi tulla mukaan pienenä heräteostoksena.

 

Total Mystery oli violetimpi kuin kuvittelin. Tuossakin kuvassa se näyttää tosi siniseltä, mutta luonnossa on huomatavasti violetimpi. Tilasin oikeastaan lakan juuri sinisyyden takia, mutta itse asiassa tämä violetti on hienompi. :) Koetan joskus saada "oikeampaa" kuvaa lakasta. Candy Canekin oli vähän tummempi kuin olisin toivonut. Vielä on siis kahusessa semmoinen henot vaaleanpunainen glitter.

Sitten toisen paketin kimppuun. Oli tosi jännää, koska en oikeasti tiennyt, mitä tämä sisältää. Sen verran oli vielä vaihtoehtoja, kun on niin monta juttua tullut viime aikoina tilattua.

 

Papereista paljastui seuraavaa...

 

Sinful Colorsin Rise And Shine ja Rich In Heart. Seuraavana Elfin Copper, Maybellinen French White ja viimeisenä Color Clubin Get Your Lem-on. Mulla alkaa olla jo aika kiva kokoelma noita tuoksulakkoja! :)

Lakat sain Meikki Monsterin Maailman kirppikseltä. Kaikki vähän käytettyjä.

Kolmannessa paketissa oli Huuto.Net:n upeita saaliita!

 

Näistä en voisi olla ehkä enempää innoissani! Nyt omistan ensimmäiset Nufuni!!!! Nuo pullot ovat niiiiiin upeita ja lakatkin aivan ihania! Näitä mä tahdon kyllä lisää!

 

Alla näkyvät kaikkien lakkojen sävyt. Ja testasin muuten heti ensimmäisenä näistä OPIn lakkaa ja siihen päälle toista Nfu Oh.n lakkaa. Mutta ne kynnet sitten myöhemmässä postauksessa.

 

Alla vielä kuvia kaikista kynsijutuista, joita mulle tuli tässä loman aikana. Niitä on aika paljon. :D

 

Eli mulla on kyllä ihan hvyä syy pitää vähän lakkoa tästä lakkojen ostelusta. Meinaan hetki kyllä vierähtää, kun kaikki nämä testaan.

 

ja tähän on kai hyvä lopettaa, ettei tule ihan älytöntä kilometripostausta taas! :D Mulla on nyt vaan tosi paljon postattavaa! Koetan nyt kuitenkin jotenkin pitää itseni aisoissa ja vähän lajitella näitä asioita. Tulossa seuraavaksi varmaan ne joululahjat! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!