sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Teemaviikko: Crackle - Lemppariyhdistelmiä

Nyt näytillä on jo aiemmin julkaistuja kuvia, kun podin hieman suosikki yhdistelmiäni graffittilakkojen osalta.

Kaikkein käytännöllisimmät värit ovat minusta musta ja valkoinen. Eli musta crackle on helppo yhdistää melkein väriin kuin väriin ja samoin valkoinen crackle sopii melkein mihin vaan. Valkoisen cracklen hankin aivan vast'ikään, joten en ole ehtinyt testata sitä vielä oikein minkään värien kanssa, mutta haluan kokeilla valkoista cracklea ainakin vaaleanpunaisen, violetin ja pinkin kanssa. Myös sinisen ja valkoisen yhdistäminen kiinnostaa. Valkoista voisin kokeilla myös ainakin kultaisen kanssa.

Kenellekään ei taida tulla yllätyksenä, että vaaleanpunainen kirii suosikkieni joukkoon. Vaaleanpunaisen ja musta yhdistelmä on minusta ehdottomasti erittäin toimiva ja olen sitä useamminkin käyttänyt. Alla yksi lempparilakkaukseni edelliseltä teemaviikolta. Musta graffittilakka on töpötelty, jolloin lakka halkeilee todella pieniksi paloiksi.Toinen hyvä yhdistelmä on mielestäni vaaleanpunainen ja harmaa. Taisin testata ensimmäisenä vaaleanpunaista Isadoran graffittilakkaa juurikin harmaalle pohjalle.Musta graffittilakka sopii mielestäni erittäin hyvin metallisävyjen pariksi. Itse olen käyttänyt mustaa graffittilakkaa esim. erilaisten kultaisen sävyjen kanssa. Myös kultainen graffittilakka on kiva yhdistelmä mustan lakan kanssa.

Pakko vielä todeta, että suosikkimerkkini on ehdottomasti OPI graffittilakkojen osalta, sillä OPIn lakat lohkeilevat aina tosi nätisti! Olen niitä kyllää jo aiemminkin paljon hehkuttanut.

Värikkäitä graffittilakkoja olen käyttänyt vähemmän, vaikka niitäkin löytyy valikoimastani. Omistan ketaisen, punaisen, vihreän, oranssin ja violetn cracklen. Violetti ja oranssi tosin ovat Sinan, eli ne toimivat vain omalla valkoisella aluslakallaan. Ehdottomasti suosikikseni on noussut keltaisen graffitin yhdistäminen pinkkiin tai johonkin muuhun kirkkaaseen väriin. Alla esimerkki pinkistä ja keltaisesta.Bongasin erästä toisesta blogista tosi kivalta näyttävän yhdistelmän, jota täytyy itsekin kokeilla, kun satuin sen vihreän cracklen voittamaan eräässä arvonnassa. Meinaan Nunnu teki kivan vihreän kokonaisuuden, joka miellyttää paljon minunkin silmääni, vaikken vihreän suurimpia faneja olekaan.

Loppuun vielä päivitys edellisen päivän kynsistä, joihin lisäsin pari tarraa. Toimii mielestäni näinkin. Ja voi vitsi kun tykkään väriyhdistelmästä!

2 kommenttia:

  1. Upeita ! Nuo ensimmäiset sekä kultaiset kynnet ovat suosikkini :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nuo ekat on kyllä varmaan ne munkin suurimmat suosikit. :) Ja kun ne vielä tuoksuu! (Color Clubin tuoksulakka siis käytössä.)

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!