tiistai 10. tammikuuta 2012

Prinsessaväriä

Lähdin ensimmäisenä testailemaan uusista lakoistani ihanaa OPIn Love Will Blossomia. Teki mieli tyttöillä. Se on niin ihana tyttömäinen kaikkine kimmellyksineen. Tykkään!Halusin välttämättä testata myös uusia lastulakkojani, vaikka tämä ei olekaan ehkä paras "aluslakka" niille. Illalla keltaisessa pöytälampun valossa ei hirveästi huomannut tuota lastulakoilla kuorruttamista, mutta seuraavana päivänä luonnonvalossa kyllä oli jotain eroa.Käytin siis vielä näitä kahta lakkaa: NFU 49 ja Nubar G188.

Peukalossa ja nimettömässä Nubar, muissa Nfu Oh.Oma haasteensa oli saada kuvia, jotka eivät ole aivan älyttömän tärähtäneitä ja osan kuvista otin sitten ihan suosiolla salamalla. Lakka on vaan niin kimmeltelevää, että salama heijastui aika hienosti kynsistä... No, ainakin ne on aika säikyvät! :D

Koristeiksi valitsin pitkästä aikaa tarroja. Mustia sellaisia tällä kertaa. En halunnut liikaa peittää ihanaa lakkaa koristeluiden alle. Nämä perhoset sopivat minusta hyvin tähän lakkaukseen.Ylemmässä kuvassa jopä näkyy aika kivasti tuo lastulakkaus.

Ekat kaksi koulupäivää takana ja hengissä ollaan vielä! Huomenna onkin sitten eka tosi ptikä ja rankkakin koulupäivä. Tosin nyt kahtena ekana koulupäivänä on ollut opetushommia iltaisin, joten en minä liian helpolla ole mielestäni päässyt. Mulla alkoi myös eilen tämän kevään harjoittelu. Siitä ja muutenkin koulusta ois tarkoitus kirjoitella paremmin vielä tällä viikolla, kunhan vaan aikaa löytyy. Ois tulossa vähän yhteenvetoa vielä viime syksyltä ja juttua noista harjoitteluista yms. Toivottavasti ainakin joku on kiinnostunut lukemaan. :)

2 kommenttia:

  1. vitsi miten hieno toi nufun lakka on.. Siis itse lakka mutta myös pullo! harmi kun niitä ei voi ostaa tyylii anttilasta haha :D

    VastaaPoista
  2. Niin, mustakin noi pullot on niin ihania, että harmittaa oikein piilottaa ne tonne lakkalaatikkoon! Nää on mun ekat nufut, et oon kyllä tosi innoissani! Yritin joskus aiemminkin huutaa yhtä nufua Huuto.Net:stä, mutta se meni sitten jollekin toiselle. :( Ois kyllä kätevää, jos näitä sais vähän helpommin käsiinsä. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!