torstai 26. tammikuuta 2012

Nettikaupoista

Veeti täytti eilen 5v! Onnea rakkaalle vanhukselle! :D No, eihän se on vielä ihan ikäloppu ole, mutta aika on mennyt käsittämättömän nopeasti, enkä voi kuvitella, että siitä on jo melkein viisi vuotta kun koira tuli taloon.



Mä oon nyt vähän tsekkaillut erilaisia nettikauppoja, kun himotuttais kovasti tilata vaatteita. Koetan pitää nyt taukoa noiden kynsilakkojen ostelusta, joten jotenkin muuten täytyy tämä shoppailuhalu sitten tyydyttää. :)

Nailicious blogissa mainittiin tämmöinen paikka: MIC Collection. Sieltä saa meikkijä ja myös siis kynsilakkoja. Eivät vaikuta pahan hintaisilta ja Elfin kynsilakat kiinnostais kyllä minua uusinakin. Tähän asti olen hankkinut niitä vain kirppiksiltä kätettyjä. Mutta en nyt ihan heti ole tilaamassa, koska lakkalakko jatkukoon vielä vähän aikaa.

Bongasin Anttilan lehdestä, että Essien lakat ovat nyt sitten tulossa myyntiin kuun lopussa. Pitää kai käydä katsoamssa valikoima, vaikka hinta onkin minusta aika päätä huimaava, nimittäin siinä 15e:n paikkeilla. Yhtään kyseisen merkin lakkaa en muuten omsita.

Toinen kiva ylläri samassa mainoslehtisessä oli se, että Anttilasta saisi nyt Biozellin kuivashampoota isossa pullossa! Se on kai vain tuo erä, että nyt pitäisi äkkiä mennä hakemaan. Mä meinaan olen edelleen sitä mieltä, että Biozellin kuivashampoo on mun suosikkini, mutta se pieni pullo ei vaan riitä mihinkään. Oon nyt hamstrannut Klipotekin kuivashampoota Sokoksen alesta, mutta musta se ei ole ihan niin hyvää mun hiuksille kuin Biozell. Tuoksu on kyllä Klipotekissä kivempi ja ihan asiansa se ajaa, mutta Biozellin kanssa me tullaan musta vielä paremmin juttuun. Voihan se olla tottumiskysymys ja ihastun täysin tuohon Klipotekiin ennen kuin ensimmäinen pullo on loppu?

Mä oon tilannut Biozellin kuivashampoota Pretty.fi:stä ja katselinkin nyt, että mitä muuta sieltä mahdollisesti voisi tilata samalla. Huomasin ainakin tämmöisen tuotteen, jota voisin haluta kokeilla. Oon niin laiska meinaan nyppimään kulmia. Ja bongasin alesta erilaisia kynsitarroja. Ei ne kyllä mitään maailman halvimpia siltikään olleet. Olen aikaisemmin sotanut Prettysta aivan älyttömän hyvän kynsilakan korjauskynän, mutta sitä ei ole enää valikoimassa, enkä nyt löytänyt mitään muutakaan korjauskynää koko kaupasta? Höh.


Kuvassa edellinen Prettyn tilaukseni.

Mua kiinnostais hirvmuisesti tilata jotain vaatteita täältä. siellä on vaikka mitä kivaa! Oisko jollain lukijalla amhdollisesti jtoain kokemusta Polkashopista? Myös Jeans.fi ois semmoinen, jota voisin kokeilla. Nyt olisi vielä alennuksessakin jotain tuotteita. Tuolta mä saisin vihdoin laukun brittilipulla! Mä oon aina halunntu semmoisen! Jeans.fi:ssä on myös kynsilakkoja myynnissä. Valikoimasta löytyy minikokoisia OPIn lakkoja ja Nabin lakkoja, jotka tulivat vasta Ihana Kynnet nettikauppaan.

Pakko loppuun vielä mainita, että testasin kynsiini yhtä Nfu Oh:n lakkaa ja se on kyllä ihana! (Postaan kuvia mahdollisimman pian kun ehdin siirtää kuvat koneelle!) Mä oon jo pitkään kuolannut merkin lakkoja täällä: Kynsisalonki Näytä Kyntesi, mutta vielä ei ole tullut tilattua. Mähän otin ensimmäiset pari nufuani Huuto.Net:stä ennen vuoden vaihdetta. Ja en kadu kyllä yhtään. Ne pullotkin on niin upeita!

Muistakaa lähetellä minulle kysymyksiä täällä!

6 kommenttia:

  1. En ole ikinä ostanut mitään Polkashopista mutta ainakin koruja selaillessani huomasin paljon koruja, joihin oon törmännyt eBayssä :) Kannattaa siis tsekata sieltä eka jos sais vaikka edullisemmin (jos jaksaa odotella sitten ne tuskaiset päivät tai viikot, ennen kuin paketin saa kotiin :D)
    Plussaa noissa sivuissa on tarkat mitat vaatteissa, ostin kerran hupparin eBaystä ja vaikka koon piti olla S, oli se enemminkin xxs :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkistä! Eniten mua kyllä kiinnostais noi vaatteet ja kun on hyvin ilmoitettu mitatkin, niin ei varmaan tulis ees paljon semmoisia hutiostoksia. :) Jos innostun tuolta tilaamaan, niin varmaan postaan jotain raporttia sitten kaupasta.

      Poista
  2. onnea koiruudelle!!! :3 ihan älyttömän söpö pikkukarvapallero haha :) Minun vauvani (koirani) täyttää.. ootappas... 7 vuotta?!?!?? :O TÄ! Ei voi olla totta... Onks se vauva jo niin vanha... :D
    Komppaan sinuu; biozellin kuivashampoo on paras! Ostin kans just muutama päivä sitten sen ison pullon ku se pieni on melkee loppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aika menee ihan käsittämättömän nopeasti. Näin jouluna vanhoja työkavereita ja niiden kanssa just päiviteltiin, että miten Veeti voi täyttää kohta viis, kun ne ois veikanneet, et se on 2-3v. :D
      Mä vähän toivoin, et toi Klipotek ois yhtä hyvää tai parempaa, mutta kyllä mä taidan siihen Biozellin kuivashampooseen palata, kun vaan saan noita isoja pulloja. ne pienet mä kulutan niin nopeasti loppuun. Ja onhan se iso edullisempikin. Siinä on hyvä hinta-laatu -suhde.

      Poista
  3. Kampin Anttilassa oli jo nyt viikonloppuna (perjantaina kävin) Essien lakkoja. Sen takia jäi mieleen, kun yhden sävy on Ballet Slippers! :D Teki mieli ihan vaan nimen takia ostaa se, hihi... Mutta hinta oli mulle sen verran suolainen, että oottelen vielä. Eikä se väri ollu Niiiiin ihmeellinen, että sen takia pitäs saada :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun sanoit, niin muistan jostain blogista lukeneeni, että tuon niminen lakka löytyy Essieltä! Olin heti itsekin, että pitäis kyllä saada ihan vaan nimen takia. Mutta väri on lopulta aika perus, niin en mäkään tiedä maksanko siitä noin paljoa... Täytyy kuitenkin käydä edes kaupassa ihastelemassa. :)

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!