maanantai 20. elokuuta 2012

Ostoksia ja tuliaisia

Tässä koko postauksellinen kunnon materialismionnellisuutta. :D Vähän olen käynyt shoppailemassa, joten esittelempä nyt täällä blogissakin, mitä kaikkea kivaa on tullut hankittua.

Citymarketista bongasin jo pitkään hankintalistallani olleen Dance Central 2 pelin. Nyt peli oli tarjouksessa n. 25e ja lähti heti mukaan. Ykkösosa multa löytyykin jo. Tanssipelit ovat ihan parhaita Kinectillä! :)



Kuten yllä olevasta kuvasta näkyy, kynsijuttuja ostin myös. Essien Bikini So Teeny on jäänyt mieleen kummittelemaan ja nyt päätin ostaa kyseisen lakan. Testiin tuli lopulta myös Sally Hansenin koko kynnen peittäviä tarroja, joita olen jo pidempään katsellut ja pari arvotelua netistäkin lukenut. Eivät nämä nyt ihan toivottomia voi olla ja päätin ostaa yhden paketin testiin. Pitsikuvio oli vaan niin ihana! Uskon, että tykkään ehkä enemmän water decalseista koko kynnelle, koska käsittääkseni ne ovat hieman helpompia kuin tarrat, mutta kokeilen nyt ehdottomasti näitäkin!

Seppälästä tein alelöytöjä. Irtoripsiä, yhden koko kynnen tarrat (Kn kerran tuli ostettua jo yhdet kalliimmat Sally Hansenin, niin miksen voisi ostaa tajouksesta vielä toiset halvat?) ja Golden Rosen mattalakka. Lisäksi normihinnalla ostin läpinäkyvät olkaimet, koska ne ovat olleet hankintalistalla jo kuukasia, mutta ikinä en muista ostaa!



Golden Rosen mattalakkojahan on Sepplässä tällä hetkellä 1e/kpl hintaan ja muutenkin on palon kynsikoristeita ja lakkoja todella halvalla. Eli ei ole hinnalla pilattu. En vain aiemmin ole oikein löytäyt mitään tarpeeksi kivan värisiä lakkoja, että olisin itselleni ostanut. Nyt katselin noita mattalakkoja ja halvan hinnan vuoksi ne alkoivat houkutella. En omista oikeastaan mattalakkoja ja nyt saisi halvalla testiin. Värivalikoima ei tosin ollut kovin kummoinen. Tarjolla oli erilaisia sinisiä, jotka eivät erityisemmin kiinnostaneet ja joitakin harmaita tai ruskeita. Nuo pullot ovat minusta äärimmäisen huonoja, koska sameutensa vuoksi niistä ei näe kunnolla lakan todellista väriä! Tavallaan tosi kiva idea tuo samea pullo, mutta epäkäytännöllinen. Lopulta bongasin tämän ruskean lakan, jota kädessä pyoritellessäni huomasin, että lakka tuntuu taittavan hieman violettiin tai ainakin jokin kiva värivälähdys sieltä pullosta mielestäni erottui käännellessä. Päätimpä ostaa sitten kyseisen lakan, koska se vaikutti jotenkin erikoiselta. Tiedän jo lakkauksen, jossa tulen kyseistä lakkaa testaamaan.

Seppälästä tarttui mukaan myös yksi mekko. Olen jo pidempään havitellut jotain eläinkuosista hametta/mekkoa ja lopulta päädyin hankkimaan tämän mekon. Samaisesta kankaasta tehtyä puolihametta olen aiemmin kokeillut ja meinannut ostaa, mutta nyt olin iloinen, että maltoin odottaa ja hankin lopulta tämän edestä napitettavan mekon.



Mekon alla näkyy muuten ihana uusi pehmoinen valkoinen nukkamatto, joka tuli hankittua Ikeasta. Kuopioonhan on rakennettua vähän aikaa sitten Ikea ja on ollut puhetta, että se pitäisi mennä katsastamaan ja samalla voisi hankkia jotain pientä kotiin.

Meille tuli avomiehen sukulaisia kylään kesälomareissulle ja heidän kanssaan sovittiin, että Ikeassa käydään. Lopulta en itse päässyt mukaan, kun työt tulivat esteeksi, mutta tein toivelistaa, mitä mahdollisesti Ikeasta voisi tuoda. Matot eivät olleet kyllä listallani, mutta ne olivat kuulemma tarjouksessa ja kaikki tietävät kyllä, miten tykkään noista nukkamatoista. Saatiinkin sitten valkoinen nukkamatto makkariin ja kaksi sinistä nukkamattoa olkkariin.



Meillä on olkkari sen verran iso, että pistettiin siniset matot ihan kiinni toisiinsa ja nyt näyttää, että meillä olisi yksi iso sininen matto olkkarin lattialla. Veeti muuten rakastaa piehtaroida noilla matoilla!

Veeti sai myös tuliaisia Ikeasta, meinaan uuden lelun! On toi rotta vähän ällö, kun se makaa jossain keskellä keittiön lattiaa, mutta Veeti tykkää. :)



Keittiöön tuli hankittua myös hauska vetoketumatto, jonka ihana violetti sävy ei oikein tallentunut kameraan. Sopii hyvin ruokapöydän vahakankaaseen.



Keittiöön saatiin myös ihana puinen leikkuualusta. Tästä tuli tosi kiva yksityiskohta mun mielestäni meidän keittiöön.



Lisäksi ostettiin veitsiä, torkkupeitto, roskis, wc:n matto ja wc-papereille pinkki teline! :D Melkein kuvasin sen telineenkin teille, kun se on musta niin hauskan värinen!

Saatiin myös vähän tuliaisia Porvoosta ja Keskisen kyläkaupasta. Porvoosta saatiin tietenkin lakritsaa ja Tuurista sain tuollaisen ihanan tanssijapatsaan. Olin ajatellut laittaa sen aluksi lasivitriiniin muiden tanssijapatsaideni joukkoon, mutta se olikin liian korkea sinne. Nyt patsas sitten koristaa olohuoneen kirjahyllyä.



Oletteko te ostaneet lähiaikoina jotakin uutta kivaa kotiinne? Entä onko Ikea tuttu paikka?

7 kommenttia:

  1. Kerro lisää noista Sally Hansenin tarroista! :3 Paljon niitä on tossa paketissa ja mistä ostit? Ja haluun myös nähä ne kynsillä! ;D nytheti :D:D

    VastaaPoista
  2. Paketissa on 16 tarraa, puutikku tarrojen asettelua varten ja myös viila, jolla voi sen ylimääräisen viilata pois. Omani hankin Citymarketista, mutta myös Anttila näitä mielestäni myy ja ehkä myös Sokos? Saatan tänään noita kokeilla, joten tällä viikolla vois tulla jo sitten postausta tarkemmin noista tarroista! :)

    VastaaPoista
  3. mä ostin pari lipastoa ,ihan perus halppis lipastoja jyskistä .oon käyny ikeassa muutamia kertoja

    VastaaPoista
  4. eekku: Mä en ole käynyt vielä Kuopion Ikeassa, mutta Vantaalla ja Tampereella on tullut vierailtua useaankin otteeseen. Ja ehkä mä ehdin tuonne Kuopionkin Ikeaan vielä.

    VastaaPoista
  5. onhan ikea tuttu paikka :D mulla on melkein kaikki puiset huonekalut sieltä :D ruokapöytä, sohvapöytä, tv-taso, kirjahylly.. :D:D edullisia ja silti ihan kestäviä :) ei ehkä tyylikkäitä mutta kuitenkin :D

    hauska toi vetoketjumatto :D

    VastaaPoista
  6. Tuo Essie <3 Ihanan värinen !

    Mitään kummosia ei oo tullu osteltua. Pitää säästellä sikäli mikäli lyödään miehen kanssa hynttyyt yhteen ja muutan hänen tykö. Pitää sinne ostaa mm. omille vaatteille vaatekaappi :'D

    Ikea on tuttu melkein. Mitään täällä omassa asunnossani ei ole ikeasta. Koskaan käynytkään ;) Katsotaan josko pian :D

    VastaaPoista
  7. HANI: Mä tykkään kyllä Ikean kalusteista ja onhan ne hyvän halpojakin. :) Varmaan tule hankittua sieltä jotain hyllyjä ja tasoja, mutta sitten vasta kun tulee muutettua täältä Kuopiosta pois.

    ooka: Mulla on lähinnä vaan mattoja, koriste-esineitä ja muuta semmosita piennempää, kun kaikki huonekalut on vanhoja sukulaisilta saatuja ja menee varmaan kierrätyskeskukseen kun muutan tästä asunnosta joskus pois. Sitten pääsen shoppaileen uusia ja varmaan jotain tulee hankittua Ikeastakin. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!