sunnuntai 7. elokuuta 2011

Rästikynnet

Nyt pikaisesti esittelyssä kynnet, jotka tein jo about viikko sitten, siis ennen kuin lähdin lomailemaan Etelä-Suomeen...



Päätin tehdä uuden version kynsistä, joista tykkäsin paljon. Vaihdoin nyt leopardikuosin kukonasekeleeseen. Alkujaan sain idean tähän Charming Nailsista.



Pohjalle laitoin Gemeyn ikivanhaa lakkaa (joka on edelleen hyvin juoksevaa). Väriä on hyvin vaalea sininen. Lopputuloksessa tämä näyttää oikeastaan valkoiselta... Vaati aika monta kerrosta, että sain tasaisen lopputuloksen.



Kuvion halusin valita latasta, jota en ole vielä testannut ja nyt käyttöön pääsi BM19. Tilasin aika ison satsin näitä Bundle Monsterin laattoja, enkä ole vielä kaikkia testannut. Kuvio on vähän pieni, jotta se peittäisi esim peukun kokonaan, mutta tässä lakkauksessa se ei haittaa.



Kerrankin tuo pinkki Konadin lakka sopi leimauksiini täydellisesti. Olen aina ennen yrittänyt leimata sillä ihan väärän värisen pohjan päälle ja kuviot eivät ole erottuneet kunnolla. Nyt löytyi toimiva yhdistelmä. Voisi kokeilla ihan valkoisellekin pohjalle.



Pääsin testaamaa toista L'Orealin lakkaani, jonka kehutaan kestävän 7 päivää. Väri on tuommoinen turkoosi, mutta tässä yhteydessä lakka näytti minusta todella vihreältä.



Rajasin vielä pinkillä koristelulakalla ja valmista tuli! Kyllä nämä pysyivätkin pitkään. Laitoin kyllä hyvin päällyslakkaa ja pikakuivattajaa yms tököttiä koko komeuden päälle. :D

7 kommenttia:

  1. Hajoon tohon kukonaskeleeseen! :D

    VastaaPoista
  2. Haha, mun piti laittaa sulle linkki, että nyt on semmoiset kynnet, joista sä tykkäät! :D

    VastaaPoista
  3. Mut okei, toi kukonaskel ei oo ainoo. Hajoon myös ihan vähän noihin väreihin ;)

    VastaaPoista
  4. Tuli vähän joo räikeet! Mut kesällä saakin olal vähän överin kirkkaat väriyhdistelmät! Syksyllä mä sit asynksitelen tummissa lakoissa. :D

    VastaaPoista
  5. Hei! Kiitos kommentistasi :) Luultavasti yksi toinen ostaa tuon OPI silver shatterin, mutta jos hän ei osta,niin ehkä sinä sitten ostat? :) Minkä merkkisen silver shatterin meinaat ostaa? :)

    VastaaPoista
  6. Mulla on w7:n hopeinen crackle, jotan en tosin ole nyt vielä testannut. Tilasin kultaisen ja hopean, kun jotain metallisia olen kovasti kaipaillut. Nyt tuli kyllä Cesarsillekin niitä metallisia Color Clubin crackleja, joten ehkä jonkun semmoisen vielä tilaan jossain vaiheessa...

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!