lauantai 13. elokuuta 2011

Lomareissun ostokset osa 2 - vaatteet yms.Nyt mun loman shoppailujen kakkososaan! Yllä hieman kollaasia siitä, mitä tui ostettua ja alempana tarkemmat esittelyt. Nämä tarttuivat kaikki siis mukan Ideaparkista, jossa käväisin äidin kanssa.Gina Tricot valikoimineen oli kyllä positiivinen yllätys. Siis Kuopion Ginasta en löytänyt oikein mitään kivaa siellä käydessäni, mutta Ideaparkissa oli vaikka muille jakaa! Satuin ostamaan koko asun itselleni, kun sopivat niin kivasti yhteen. Tai no, äiti tän kyllä sponsoroi mulle.

Neule 19,95e
Paita 14,95e
Farkut 4,95e (!!!)

Sovitin myös äärettömän jäätäviä pinkkejä farkkuja, mutta normihintaisina jäivät nyt vielä kauppaan...
 Alesta sen sijaan löytyi lisääkin housuja:Housut 4,95e

Paita on Madonnan H&M:lle suunnittelemasta mallistosta muuten.

Ajattelin aluksi, että nää housut on aika kivat ja rennot, kun materiaali oli niin kevyttä ja ihanaa, mutta kyllä nää taipuu aika juhlaviksikin kun laittaa korkkaria ja silkkipuseroa kaveriksi.

Reenivaatteeksi nappasin tämmöiset housut:
Hinta tais olla about 9e. Katselin noita samaisia housuja jo kuopossa täysihintaisina, mutta en sitten ostanut. Olisin halunnut siniset, mutta oli vian oransseja. Ainakin nää on pirteät.

Viimeisenä sotoksena Ginasta rusetti, joka tuli mukaan, että saatiin ostokset yli 50e arvoisiksi (kaksi leimaa leimakorttiin).Sitten siirrytään H&M:n valikoimiin...Löysin vihdoin itsellen tämmöiset siistit shortsit. Hintaa näillä taisi olla 14,95e. Ei siis paha. Talvella menee paksujen sukksiten kanssa ja nyt vielä ehkä hetken ihonväristen kanssa.Ja satuin löytämään hameen, jota en vaan voinut jättää kauppaan. Ihan sama, mitä maksaa. No, ei tämäkään ollut kuin 19,95e tai jotain vähän vajaa 20e kuitenkin.Vielä yksi halpislöytö:Hame 4,95e

Ajattelin tätä reenikäyttöön, kun on pitänyt ostaa joku tommonen lyhyt hame, että se auttais vähän pitämään selkää lämpimänä, mutta tää saattaa olla kyllä niin kiva, että tulee ihan arkikäyttöön.

Sitten vielä muutama muu ostos:Näissä kirjekuorissa on siis postikortit sisällä. Samalla kuvalla varustetut kuin kuoretkin. Oli niin ihania, että pakko oli ostaa. Kirja Kärkkäiseltä mä nämä bongasin. Olisi ollut vaikka kuinka monta hineoa, mutta otin nyt kaksi. Nää pitäis saada johonkin esille...Vielä viimeisenä Accessorizen alelaukku, jot akatselin jo Hesassa käydessäni, mutta en vielä silloin ostanut. Tämä oli kuitenkin -70% ja musta se oli niin hyvä tarjous, että pakko oli laukku napata mukaan. Hintaahan tälle jäi vain joku 13-14e.

4 kommenttia:

 1. Ummmm, jos totta puhutaan, en edes muista mitä kaikkea tilasin sieltä......... Olen tilannut niin monesta eri paikasta ja kaikenlaista pientä kivaa, niin hitto tässähän menee ihan sekasin! Mut kynsilakat muistan; color clubin (on muuten ekat, kiva testata uusia merkkejä!) si vous please ja öööö mikä sen toisen nimi oli....No molemmat oli sellassii glitterlakkoja, joiden alle vaaditaa joku värikynsilakka (ne ei siis peitä sillee täydellisesti, niillä voi kuorruttaa kynnet!) :D Sitten tilasin ömm pikakuivattajaa (monet kehunut) ja sit ömm jotain pieniä purkkeja HEHE mut saat lukee sit postauksen missä esittelen tavarat ;) :D

  VastaaPoista
 2. Ok, odottelen innolla sun postausta tilauksestasi! :) Color Club on muuten hyvä merkki, itse ainakin tykkään paljon. En vielä kovin montaa merkin lakkaa omista, mutta koko ajan varastoni kasvaa. :)

  VastaaPoista
 3. Iihania nuo kuoret/kortit/mitälie :D ! Ja nyt on kyllä vähän söpöilyulkoasu! :P

  VastaaPoista
 4. No eiks oo aika ihana ulkka! :D Toi "the Cutest Blog on the Block" on mun paikka! :P

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!