tiistai 9. elokuuta 2011

Lomareissun ostokset osa 1 - kynsilakat

Mulla on ihan kamalasti postattavaa, mutta en vain ole saanut postauksia aikaan! Ostoksiakin on tullut tehtyä paljon kun olen lomaillut ja reissannut. Luonnollisesti koneella olen viettänyt vähemmän aikaa senkin takia... Mutta ilkoseni huomasin, että lukijoita on tullut lisää! Ihanaa! Kiitos!

Sain muuten tosi paljon kehuja edellisen postauksen kynsistä. Muutama asiakaskin kysyi, että missä ne mun kynnet on laitettu ja kerroin itse lakkaavani. :)

No, aloitan nyt tän ostosesittelyjonon purkamisen kynsilakoista. Ihan ekassa kuvassa näkyy kaikki lakat, joita on tullut nyt hankittua.



Joo, että ihan muutaman olen ostanut... Suurin osa on kuitekin halpislakkoja, jotka on maksaneet alla 2e kappale, niin niitä voi ostaakin vähän reilummin.

Kävin äidin kanssa Ideaparkissa. Mukaan tarttui kolme lakkaa ja niistä kuva alla. Satuin löytämään kivan värisen Rimmelin tuoksulakan ja se oli pakko ostaa. Tykkään ihan hirveästi siitä pinkistä, jonka ostin cittarista ja harmittelin kun muut sävyt ovat jo loppu... Käytiin myös Tokmannilla, vai mikä halpisliike siellä nyt onkaan? Sieltä ostin pari Flomarin KoneHelsinki lakkaa, joita on jo monissa kynsiblogeissa näkynyt. Itse ostin vaalean nuden ja tummemman ruskean. Näitä testasin heti kotiin päästyäni...



Kävin pyörähtämässä lomalla myös Kouvolassa ja siellä Säästötalo Robinhoodissa oli huomattavati isompi valikoima noita Flomarin lakkoja. No, niitä tuli ostettua aika reilusti sitten. Hintaahan näillä on vain se vähän vajaa 2e.



Ostin kolme "neon" lakkaa, mutta ei nuo nyt niin kamalan neon mielestäni ole... Keltainen on aika, mutta sininen on nimusta vain kaunis voimakas vaaleansininen. Tosi hyvä väri, mitään vastaavaa mulla ei vielä ole. Ja sitten nämä kimmeltävät ihanuudet, jotka veivät täysin sydämeni...



Ostin noita Miracleja neljässä eri sävyssä... Sinne kauppaa nyt jäi vielä violetti ja vähän harmittaa, mutta mulla on kuulemma niin monta violettia jo... Näitä tulee varmasti käytettyä paljon toisten lakkojen päällä. Odotan innolla, että pääsen testaamaan! Tuo vaaleanpunainen oli älyttömän herkullinen (kuvan vasen reuna) ja sen vieressä oleva vaalea koralli(?) sisältää ihanaa kultaista hilettä. Lisäksi ostin vielä tuollaisen vaalean kultaisen ja vähän voimakkaamman pronssin.

Niin, sitten vähän asiaa OPIn lakoista. Niitähän mä tässä olen metsästänyt ja aika huonolla menestyksellä. Sokoksia olen käynyt läpi, mutta alessa olevien lakkojen valikoimat eivät ole olleet mitkään parhaat mahdolliset. Sain lopulta kuitenkin hankittua kaksi punaista OPIa. Alla olevassa kuvassa on toinen näistä lakoista ja sen seurana Prismasta hankittu X-tran kynsilakanpoistoaine. Sitä kehuttiin muistaakseni Sonnelassa ja päätin nyt kokeilla.



Koetan esitellä nuo OPIni hieman paremmin vielä omassa postauksessani, kun saan siitä toisestakin punaisesta lakasta kuvan! (Se on kyllä mukana tuossa ylimmässä "ryhmäkuvassa".) Se oli muuten -70% ja olin totta kai enemmän kuin tyytyväinen löydöstäni! Vielä kun pääsisin johonkin Stockmannille katsomaan, josko OPIt olisivat tarjouksessa...

Tuli hankittua nyt myös mattalakka. Tätä olen metsästänyt pitkään ja ajattelin jo tilata jostain nettikaupasta, mutta päädyin nyt testaamaan tätä GOSHin lakkaa... Toivottavasti on hyvä.



Satuin saamaan tämmöisen OPIn shatterin yllätyslahjaksi! Aika herkullinen sininen on! En tiedä raaskinko tätä heti testata, ehkä koetan kuluttaa toiset graffitit ensin pois... Jos maltan. :D



Reissusta jo kotiuduttuani satuin lukemaan jostain netistä hieman arvioita ja esittelyjä MNY tuotesarjasta ja bongasin sieltä upean musta kynsilakan, joka oli pakko saada. Luin myös, että sarjan sininen huulikiilto on mahtava keksintö, sillä se saa hampaat näyttämään valkoisemmilta! (En valitettavasti enää muista, missä blogissa tämä teksti oli...) Huulissa sininen kiilto näyttää kuulemma ihan nudelta. No, mun oli pakko napata vielä se sininen huulikiiltokin mukaan, kun lähdin hakemaan mustaa kynsilakkaa. Katsotaan, koska testaan sitä! Oli muuten viimeinen pullo tuota mustaa lakkaa Kuopion Sokoksessa se ostamani! Lucky me!



Tämä musta lakka uupuu tuosta alun yhteiskuvasta, koska hankin lakan vasta kuvan ottamisen jälkeen. Alla vielä parempi(?) kuva mustasta kynsilakasta. Tämä on tämmöinen ihana kimmeltävä ja minähän en voi vastustaa mitään kimmeltävää.



Jatkan ostosten esittelyä sitten vaatteilla...

4 kommenttia:

  1. MITÄ, OPI -70%???? :O Mistä ihmeessä sä sellasen tarjouksen löysit? Nehän taisi sitten loppujenlopuks maksaa jtn 5e? :O Wow

    VastaaPoista
  2. Joo, Hämeenlinnan Sokoksessa oli. Tosin siellä oli vain kaksi pulloa ja samaa väriä, että ei siitä ihan kamalasti riemua riittänyt, mutta saimpa edes yhden halvan pullon! :)

    VastaaPoista
  3. Ai ku kiva! :) Ja hieno väri oli vielä jäljellä ! Mistäs sinä tuon sinisen cracklelakan löysit tai sait? :) Et maininnut siitä postauksessa mitään ^^

    VastaaPoista
  4. Sokoksesta tuo sininen shatter on, tai ainakin Sokoksen pussissa sen sain. Lahja kun oli, niin en ihan täysin varma ole.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!