keskiviikko 10. elokuuta 2011

Vähän kiharaa ja höyheniä

Aattelin tähän väliin postata muutamia kuvia ajalta ennen hiusten leikkausta... Muuten nää jää postaamatta kokonaan. Ja täytyyhän mun nyt näyttää, minkä näköisenä sitä oltiin liikkeellä Helsingissä/Espoossa 31.7. kun pistäydyin Ropeconissa.Sanooko kellekään mitään, jos kerron eisttävänä Dannia Klaani tv-sarjasta? No tästä voitte vilkaista miltä Danni näyttää ja jos Klaanista haluatte teitää lisää, niin käykää vaikka täällä.

Kesällä on kiva käydä tämmöisissä tapahtumissa, kun pystyy helposti oleen ulkonakin, eikä tarvi palella. Mä en siis ostanut mitään lippua/ranneketta sisään, vaan hengasin siellä ulkona. Oisin voinut ostaakin rannekkeen, jos olisin päässyt useammaksi päiväksi. Ohjelma vaikutti kuitenkin aika mielenkiintoiselta kun ohjelmalehtistä tutkailin ja olisin ehdottomasti halunnut osallistua tanssiaisiin! Ehkä enis vuonna tai ehkä jossain muussa tapahtumassa?Kaikki vaatteet ja hiuskoristeet löytyi ihan valmiiksi kotoa, jos nyt sitä ei lasketa, että ostin tuon valkoisen topin kirpparilta 0.1e hintaan vähän tuota asua ajatellen. Mutta sille on varmasti muutenkin käyttöä. Höyheniä olisin halunnut ostaa hiuksiini, mutta en löytänyt mistään! Ensi pääsiäisenä täytyy ostaa varastoon... Nyt jouduin nyhtämään höyhenet päähäni eräästä kynästä ja höyhenpuuhkasta. :D

Saa kertoa, jos joku sattui bongaamaan mut Hesan keskustasta tai oli paikalla itse tapahtumassa. Loppukevennys vielä:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!