torstai 4. elokuuta 2011

Huomio!Models Own tarjoaa faneilleen alennuskoodin, jos sen facebooksivusta tykkää 50 000 ihmistä elokuun loppuun mennessä.Faneilla on nyt siis amhdollisuus saada Models Ownin tuotteita -50%, jos vain tykkääjiä kertyy tarpeeksi! Eli vinkaa ihmeessä tästä myös kaverillesi! Vielä puuttuu n. 20 000 fania. Pari suomalaista kynsiblogia on tekemässä kimppatilausta sivsutolta, jos alennus toteutuu. Katso tänne tai tänne, jos kimmpatilaus kiinnostaa. Facebookissa järjestetään myös kaikenlaisia arvontoja ja niidenkin takia kannattaa tykätä Models Ownin sivusta. Voit katsella myös Models Ownin sivulta, mitä mahdollisesti haluaisit tilata. Niin ja käy tykkäämässä siis tästä sivusta!

Tähän loppuun vielä toinen mainos, nimittäin Polish Wonderlandissa on menossa arvonta, joka sulkeutuu jo 11.8. ja palkintona on siis kynsilakkoja ja muuta kivaa! Nyt äkkiä osallistumaan, jos kiinnostaa!

Mietin tässä pitäisikö minunkin jossain vaiheessa järjestää joku arvonta? Onhan lukijoita nyt kertynyt jo 20 ja iso kiitos kaikille lukijoille! Mutta ehkä mä odottelen vielä muutamia lukijoita ja sitten jotain ensimmäistä pientä arvontaa pystyyn... Täytyyhän sitäkin pästä kokeilemaan, eikö?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!