tiistai 2. elokuuta 2011

Uusia reenivaatteita

Kuopio Tanssii ja Soin aikana tuli vietettyä paljon aikaa Kokkolan Tanssitarvikkeen myymälässä ja sieltä lopulta tarttui mukaan vähän reenivaatetta syksyn varalle. Olisin kyllä halunnut ostaa vielä paljon muitakin, mutta rahaa kun on valitettavasti aika rajoitetusti... Mutta tein mielestäni kuitenkin aika hyviä löytöjä.

Olen jo pitkään miettinyt, että pitäisi hankkia pitkähihainen puku, kun talvella ei millään tarkene olla hihattomassa. No, nyt tuli sekin hankittua.

Tämä oli normihintainen ja hintaa taisi olla se about 40e. Puvussa on ihana matala selkä, kuten alemmasta kuvasta näkee. Hihat ovat noin 3/4 mittaiset. Väri on ihana viininpunainen ja väri miellyttikin silmääni jo rekissä. Tämä taisi olla merkiltään Bloch. Puvun raaskin ostaa, koska löysin pari muuta todella halpaa aletuotetta.

Ensinnäkin löysin tämän mustan balettipuvun alerekistä. Hintaa tällä taisi olla enää noin 15e. Puoleen hintaan se joka tapauksessa oli. (Kamala kun ei muista enää tarkkaa hintaa! Täytyy yrittää tarkistella hintoja kotona ja muokkaan ne vaikka tähän viestiin jälkikäteen...)Yllä olevassa kuvassa näyy hyvin selän kiva punainen yksityiskohta ja olkainten punaiset tikkaukset. Puku on aika uimapukumainen, kun materiaalikin on tuommoista vähän kiiltävää. On todella mukava ja tukeva päällä. Vanha musta pukuni olikin jo ihan lörpsähtänyt, eikä sitä voi pitää kuin muiden vaatteiden alla.Mukaan tarttui vielä tämä musta urheilutoppi, sillä hinta oli vain 10e. Tähän hintaan ei saa toppeja edes henkkamaukalta... Mietin olisinko ottanut jopa kaksi, mutta otin sitten kuitenkin vain yhden, kun tykkään nykyään enemmän noista puvuista muiden reenivaatteiden alla.Tämmöiset päällä sitten syksyllä reenataan! :) Ja mulla on tosiaan vielä ne H&M:n bodytkin. Ja ehkä muutakin reenivaatetta löytyy vielä ennen loman loppua. Taidan koulun alussa viimeistään tehdä jotain postausta muistakin reenikamppeistani, jos semmoinen kiinnostaa. Ainakin voisin esitellä nykyiset kärkkärini, joista pidän valtavasti. Vihdoin olen löytänyt kärkkärit, jotka sopivat jalkaani hyvin. Pitäisi ehkä kuvailla myös jotain vanhoja kärkkäreitäni vuosien takaa, kun niitäkin löytyy vielä muutama pari? No, katsotaan mitä kaikkea keksin.

4 kommenttia:

 1. Joo tossuja kehiin :) Minkä merkkiset ne sun nykyiset on?

  VastaaPoista
 2. Blochin tossut on tällä hetkellä. Oisko malli ollut European Balance? Täytyy nyt tarkistaa kotona. Blochin useamamtkin tossut tuntui aika kivoilta jalkaan ja sovitin varmaan kaikkia malleja, mitkä Hesan Tanssitarvikkeesta löytyi. :D Oon vielä aika vähän noita tossuja käyttänyt, mutta pääsen huomattavasti paremmin kärjelle noilla verrattuna mihinkään aikaisempiin tossuihini. Ehkäpä mä raapustelen noista tossuista jonkun postauksen pian. :)

  VastaaPoista
 3. Mä ostin tässä kesällä ihan jopa täältä Hämeenlinnasta yhdet Blochit, Suprima-mallia :) En oo päässyt vielä kokeilemaan, kotona vaan pehmitellyt. Tuntu kyllä kaupassa istuvan jalkaan oikeastaan heti niin hyvin, että oli pakko ottaa :D

  VastaaPoista
 4. Oli ne mun tossut tosiaan noi Europeanit. Supremaakin taisin kokeilla kun olin tossuja sovittelemassa. :) Kiva kun löytyi hyvältä tuntuvat tossut ihan Hämeenlinnasta! Se on aina iso homma, jos täytyy lähteä metsästämään jostain kauempaa hyviä tossuja.

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!