torstai 25. elokuuta 2011

Tanssiin liittyen välillä

No nyt on jo pari ekaa koulupäivääkin takana! Tosin kunnolla koulu alkaa vasta ensi viikolla. Ja päivät onkin sitten tosi kevyitä... puoli ysistä sinne viiteen vähintään. Lupaan tehdä jotain kouluun/tanssiin liittyvää postausta koulun alun kunniaksi ensi viikon aikana viimeistään. Niitä kärkitossuja olen ainakin luvannut kuvailla. Niin ja tein taas vähän löytöjä ja ostin reenivaatteita... Nekin esittelen kun saan kuvattua. :)

Alkuun nyt pari tanssivideota. Ensin Niken mainos, jonka bongasin jostain tanssiblogista. Ja kuollaksenikaan en nyt muista mistä. Mutta mä oon aina tykännyt Niken mainoksista, vaikka en kyseisen merkin fani ole koskaan ollut... Oonkohan omistanut ees koskaan mitään Niken tuotetta? No, anyway. Katsokaa.En tiedä, muistaako kukaan sitä kampanjaa "I m not an athlete? ", joka on ehkä lempparimainokseni Nikeltä ja muutenkin semmoinen, joka on jäänyt mieleen. No, postataan se nyt samalla tähän perään.Sitten vielä tämmöinen aika huikea taidonnäyte siitä, miten hyppynarujen kanssa voi tanssia. Bongasin videon muuten täältä.Mulla on muuten jälleen monta uutta lukijaa! Kiitos! Se on niin kiva tulla blogiin ja huomata, että on uusia lukijoita liittynyt mukaan! :)

3 kommenttia:

  1. Wau, tosi hieno tosi hyppynarutanssi!:D

    VastaaPoista
  2. Niin, mäkin olin aika häkeltynyt tuon nähtyäni. Aika taidokasta. :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!