sunnuntai 14. elokuuta 2011

Teemakynsiä

Kaikki varmasti huomasivat, että ulkaosun olen mennyt vaihtamaan. Tämä oli niin über söpö, että en voinut vastustaa kiusausta. Vaaleanpunainen on mun juttu ja samoin kaikki söpö ja tyttömäinen. Ja pakko sanoa, että oli noita överimpiäkin tarjolla. Tää on musta vaan mun näköinen. :)

Nyt voin taas postata vähän kuvia kynsistä, joita oon joutunut pikkasen panttaamaan, kun menin osallistumaan pariin kilpailuun niillä. En päässyt finaaliin ja nyt voin rauhassa siis esitellä kynteni täällä. Kummatkin vähän ehkä simppelit kisakynsiksi, mutta en nähnyt mitään syytä olla lähettämättä kynsiäni mukaan, kun kerran teemaan sopivia olivat. Itse asiassa tuosta ranskisvariaatiosta tykkäsin aivan älyttömän paljon ja osallistuin erääseen toiseenkin haasteeseen hyvin samanlaisella lakkauksella. No, tässä siis kynnet teemoilla "ranskisvariaatio" ja "kesä".





Sitten vähän kummankin lakkauksen taustaa ja step by step kuvitusta...

RANSKIS

Raskiksessa pääsin testailemaa nuusia Flomarin lakkoja. Tykkäsin näistä tosi paljon. En tiedä miten ruskeat lakat viehättää mua tällä hetkellä niin paljon, mutta joku niissä vaan on.



Tuo vaalea oli tosiaan hyvin vaalea nude, eikä mitenkään erityisen peittävä, mutta tosi luonnollinen. Tasoittaa kvisti kynnen väriä, kun mulla kynnen kärjet kellertää aika hyvin kiitos jatkuvan lakkailun... Tämä lakka sopii hyvin siis luonnollisen väriseksi pohjalakaksi.



Tuo tummempi ruskea oli sitten tosi herkku! Aivan ihanan närinen ja peittikin hyvin. Oli pakko napata kuva heti kun olin saanut sitä vähän kynsiini. :)



Lisäsin lakkojen kuivuttua koristeeksi tarroja, joita tuli Mimaxin tilauksessa. En oo taas hetkeen käyttänyt kynsitarroja, mutta ehkä tästä alkaa joku tarrakausi..? Tai ainakin sitten koulun alettua taidan turvata niihin, koska ne kestää pitkään kun laittaa kunnolla päällyslakkaa. Koulun alettua ei ole näin paljon aikaa littaa kynsiä. Harmi!



Koko komeuden päälle laitoin vielä tuommoista ihanaa kullanhohtoista lakkaa, ettei kokonaisuus jäisi liian yksinkertaiseksi. Se vain oli aika vaikea ikuistaa kameralla... Kyseessä on Flomarin SuperShine Miracle Colorsin lakka, joka on tässä kuvassa toinen oikealta.



 KESÄ

Kesäkynsistä ei ole kovinkaan paljon kuvia. Tein en aika kiireellä vain muutamaa tuntia ennen kilpailun osallistumsiajan loppumista. Tahdoin välttämättä osallistua toisellakin lakkauksella, mutta pidin tuosta ranskiksesta niin paljon, että meni aika viime tippaan tuo osallistuminen.



Ensin siis liukuvärjäilyä Lumenen vihreällä lakalla 404 Maailmani ja melko neonkeltaisella LaFemmen lakalla. Tuo Lumene on muuten ihan älyttömän vanha (kuten ehkä kuvastakin näkee), mutta lakka ei ole mennyt miksikään. Tuo on oikeasti varmaan kymmenen vuotta vanhaa. En ole lakkaa paljoakaan käyttänyt, mutta nyt se minusta vaikutti tosi kivan väriseltä. Sellaiselta kauniilta ja pirteältä keltaiseen taittavalta vihreältä. Ei mikään huippu peittävä tai voimakkaan värinen. Varmaan pääsee pian uudelleenkin kynsilleni. Täytyy opetella tuota vihreääkin vähitellen käyttämään, kun sinisestäkin olen oppinut pitämään.



Leimailin sitten vielä Konadin mustalla lakalla päälle. Laatat olivat Bundle Monsterin. Tarkemmin sanottuna käytössä olivat laatat BM12 ja BM09. Kumpikin on viimeisimmästä tilauksestani. Pääsivät siis melkein heti tultuaan käyttöön.



Mä tein tosiaan tän viikon lopulla tilaukset Cesarsille ja Sanna Tara nail Art & Beauty Studiolle. Cesarsilla oli Color Clubin lakkoja ja Konadin lakkoja & laattoja tarjouksessa (kuten jo aiemmin kirjoitin), joten pakko oli tilata niitä. Tuli mukaan jotain normaalihintaistakin... Ja monta Color Clubin lakkaa jäi vielä "himotuslistalleni"! Näissä minikynsilakoissa oli monta kivaa sävyä. Lisäksi jäin nyt kyllä kuolaamaan Poptastic ja Untamed Luxury kokoelmia. Meinasin muuten tilata myös kynsiblogeissa paljon kehutun Seche Vite pikakuivattajan. Se jäi kuitenkin vielä tilaamatta, koska en juuri nyt ole pikakuivattajan tarpeessa. Ehkä ensi tilauksessa sitten. Cesarsilla on tarjolla myös heidän oma pikakuivattaja ja mattalakka! Tuon mattalakan olisin varmaan tilannut, mutta hankin sen GOSHin mattalakan juuri. Mietin myös noita Konadin omia päällyslakkoja, siis noita värillisä. Mitenhn ne mahtavat toimia leimauksien kanssa? Haaluaisin kyllä testata. Glitterit vaikuttaa kivoilta (yllätys) ja tuo pinkki myös.

Niin ja nyt ihan lopuksi täytyy vielä mainostaa, että käykää ihmeessä äänestämässä My Dream Nailsin lakkauskilpailussa, koska siellä arvotaan palkinto myös äänestäjien kesken! Ja finalistien kynnet ovat huippu hienoja!

6 kommenttia:

  1. Vähän hienot kynnet, harmi ettet päässyt finaaliin :( Minä kävin toissapäivänä siellä äänestämässä, oli kyllä hirmu vaikeeta valita YKSI jokaisesta teemasta :S Ja hei tänään yksi tilaus kotiutui luokseni! Nyt odottelen vielä kahta tilausta...
    Ja hei sellanen kysymys, missä aloitat opinnot (tai jatkat?) :) Itse aloitan huomenna (JÄIKS!) lukion kolmannella, arvaa kiinnostaako kirjoitukset ääähh :((( ei tahdo, ei halua, ei jaksa :(

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon! Mustakin ne finalistit on todella upeita, enkä ole vielä osannut valkata suosikkejani. Mutta tänään yritän päättää ja saada äänestettyä. :)
    Mullekin tuli tänään kaksi tilausta, tai siis mun täytyy ne käydä hakemassa vielä postista. Eivät olleet mahtuneet aamulla postiluukusta. Vielä yksi olisi matkalla.
    Mä jatkan tanssinopettajan opintoja amamttikorkeassa nyt kuun lopussa. Eli mulla on jo lukio ja kirjoitukset onnellisesti takana. Mutta tsemppia sulle vielä viimeiseen lukiovuoteen, sitten sekin on ohi! :)

    VastaaPoista
  3. Tosiaan oot vaihtanut aivan älyttömän ihanaan taustaan. Tykkään tykkään! Mitä kautta löysit?
    Noi on tosi kivat kesäkynnet, väri on onnistunut ja jostain syystä vähemmän nykyy näissä mun lukemissani blogeissa.

    VastaaPoista
  4. Tän taustan löysin paikasta nimeltä "the Cutiest Blog on the Block" ja tuolla sivun vasemmassa yläkulmassa on linkki sinne! Kannattaa vierailla, siellä on tosi ihania taustoja ja muutakin mukavaa! :)
    Ja kiva kuulla, että tykkäsit mun kynsistä. :)

    VastaaPoista
  5. Haa, meinasin just kysyä kans, että mistä sä bongaat näitä blogitaustoja, mutta vastaus olikin jo :D Tiedätkö muita hyviä paikkoja?

    VastaaPoista
  6. Ainakin tämmöiset paikat tiedän ton käyttämäni lisäksi:
    http://shabbyblogs.com/
    http://eleques2.blogspot.com/

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!