perjantai 9. maaliskuuta 2012

Cesarsin avoimet ovet

Käväisin eilen Hesassa ja samalla Cesarsina voimilla ovilla. Voi mikä paratiisi se olikaan! :) Nyt näytän nopeasti, mitä kaikkea mukaan tarttui. Ja siis mukaanhan olisi voinut lähteä vielä vaikka saman verran tavaraa lisää, mutta joku raja pitää olla. :D



Konadin katalogin sai kaupan päälle. Punaisen leimauslakan olisin tilannut nettikaupasta, joten nyt sain haettua sen paikanpäältä. Ostin yhden kuvalaatankin ihan perusvalikoimasta, kun se oli kivan näköinen. Ja tarjouksessahan nuo kaikki Konadin jutut on sekä nettikaupassa että paikanpäällä. Color Clubin Fame & Fortune oli nyt pakko ostaa, vaikka ihan normaalilla hinnalla. Se oli livenä vaan niin ihanan näköinen. Toinen Color Club tuli mukaan nimen takia: Ballerina Pink. Se maksoi 5e ja tarjolla oli muuten koko iso telineellinen CC:n lakkoja vitosella! Olisin voinut ostaa siitä vielä pari tanssiin viittaavaa lakkaa, mutta olivat kaikki aika samanlaisia, siis tuollaisia nudeja/vaaleita, niin otin kivoimman värisen. :) Nimeltään kivoin taisi olla Ballet Dancer. Alennuksessa oli myös esim kynsinauhaöljyä, jota ostin pullon ja leimausvälineitä. Kaikki olivat semmoisessa 3,5e korissa. Ostin sieltä tuon paketittoman laatan, leimasinmen & pyyhkimen ja tosiaan tuon Kondin kynsinauhaöljyn. Mukaan tarttui vielä paketti irtokukkia (nehän ovat tarjouksessa nettikaupassakin), pinkki sulkapaketti ja muutamia tarroja & perhosen mallisia water decalseja, joita oon ihastellut esim Sonnen blogissa jo pitkään. Näitä oli saatava arkki itsellekin. :)

Tänään on vielä avoimet ovet, eli jos Hesan suunnalla liikut, niin kannattaa psitäytyä katsomassa. Tarjolla on tosiaan alennustuotteita, joita ei nettikaupasta saa sillä hinnalla ja tietenkin kaikki nettikaupan alennuksetkin ovat voimassa. Itse olen niin innoissani, kun sattui näin omalle lomalle avoimet ovet, sillä muuten ei olisi oikein mitään mahdollisuutta päästä noissa käymään. :) Ja hei, siellä 5e alehyllyssa oli myös yksi hehkuttamani Color Clubin lakka, nimittäin Amp'D Up. Täällä olen kyseistä lakkaa esitellyt.

Ja tarttui Hesasta pari muutakin juttua mukaan, vaikka kamalasti en ehtinytkään shoppailla. Esim. kynsilakkavalikoimaa en ehtinyt tsekata Kicksistä tai Sokokselta, mutta ehkä se ei tällä kertaa haittaa, kun oli tuo Cesarsin vierailu. :)



Piruetista nappasin itselleni valkoiset balettitrikoot. Näitä olisin tarvinnut jo edellisessä esityksessämme ja nyt ostin varastoon kun Kuopiosta näitä ei saa. Seppälästä nappasin alesta valkoiset polvisukat (joita olen halunnut jo pidemmän aikaa), söpön vaaleanpunaisen pipon ja Rimmelin ruskean eye linerin, koska kaikki Rimmelin tuotteet oli -60%. Olisin mustan ottaut, jos olisi ollut, mutta eiköhän tämä ruskeakin toimi. Tykkään hirmuisesti nestemäisestä eye linerista.

Eilen oli tosiaan naistenpäiväkin ja ainakin Seppälässä tehtiin pikameikkejä ja kynsien lakkauksia sen kunniaksi ilmaiseksi. Harmi kun omat kynnet oli laitettu, koska eihä sinne Cesarsille olisi kehdannut mennä ilman siistejä kynsiä. :D

Lisää eilisen kuulumisia on luvassa sitten vielä toisenkin postauksen verran, meinaan eilen oli aika jännä päivä muutenkin, vaikka ei tuota Cesarsilla vierailua lasketa. Kävin meinaan kokeilemassa itselleni aivan vierasta tanssilajia ja nyt kyllä tuntee sen kropassa. :D Loma on siitä kiva, että on aikaa kokeilla jotain uutta ja ihmeellistä tanssinkin saralla. Mutta siitä sitten lisää toisessa postauksessa.

Oletteko vierailleet Cesarsin avoimissa ovissa koskaan? Entä oletteko nyt käyneet tänään tai eilen?

8 kommenttia:

  1. kerran olen käynyt cersasilla kun oli viimeks avoimien ovien päivä :) Ja tosiaan se on paratiisi! saa ihan hillitä itsensä ettei osta koko kauppaa tyhjäks haha :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, en ees tiedä kauanko mä pyörin siellä hypistelemässä kaikkea! Ja pidempäänkin olisin voinut olla! :D Oli vielä jotain ihan kevään uutuuksia siellä esillä, joita ei löydy vielä edes nettikaupasta. Color Clubilta ihania kirkkaita kesäisiä värejä tulossa myyntiin, oih! :)

      Poista
  2. Kaikkee ihanaa oot löytänyt!! :) Ite en oo koskaan siellä vielä käynyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti joskus pääset, vaikka onneksihan samoja tuotteita saa sieltä nettikaupastakin. :) Itsellänikin on nykyään aika paljon matkaa tuonne Helsinkiin, niin kävi aika tuuri kun sattui mun hiihtolomalle avoimet ovet.

      Poista
  3. Ääh ku en tajunnut aiemmin! No ehkä ens kuussa sitte;) ihania juttuja löysit:)

    somethinglikenails.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, onneksi noita avoimia ovia pitäisi olla jatkossakin kerran kuussa! :)

      Poista
  4. Mä kävin kanssa tänään ja innostuin myös ostelemaan. :) Ostin myös nuo samat water decals perhoset, vaikuttavat aivan ihanilta! :)

    Otin myös muutamia kuvia ja ajattelin tehdä tarkemman jutun blogiin myöhemmin. Aika paljon on juttuja jonossa, mutta ehkä ennen seuraavia avoimia ovia viimeistään ehdin, kuulin tosiaan että niitä pitäisi olla nyt jatkossa noin kerran kuukaudessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei kiva, jos otit kuvia ja tuun sitten ehdottomasti lukemaan sun jutun, kun semmoisen saat aikaan! :) Se on varmasti kiva myös semmoisille, jotka ei itse pääse paikalle esim välimatkan takia! Voi mullakin hetki vierähtää, kun seuraaviin avoimiin oviin pääsen, vaikka niitä oiskin joka kuukausi. Mutta tosi kiva, os on aina kuukausittain! :)

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!