perjantai 23. maaliskuuta 2012

Veeti-monsteri ja uudet kumpparit

Mä en voinut olla ostamatta tätä jäätelöä, kun luin sen nimen!B&J:n Vermonster toi mieleen heti Veetin, sillä Veetiä tulee kutusttua välillä hyvin samantyylisillä lempinimillä. Vermonster, Vermeister... Ja hei, jäätelö oli muuten tosi hyvääkin! Ymmärtääkseni tätä makua saa vain K-kaupoista.

Mulla ei ole nyt esiteltävänä teille uutta lakakusta, koska olen väsännyt vaihteeksi kynsiä lakkauskilpailuun ja postaan ne varmaan vasta sitten, kun kilpailun äänestys on käynnissä.

Mutta loppuun vielä kuvat kenkähankinnoistani. Menin etsimään Citymarketista itselleni kenkiä, koska mulla on sinne kenkäpassi, jolla saan siis vapaavalintaiset normaalihintaiset kengät -50%. Mä päädyin ostamaan toiset kumpparit, koska niille mulla on aina käyttöä, kun kuljen paljon kävellen ja pyörällä. Tulee käytettyä ainakin koulumatkoilla ja koiran kanssa lenkillä. Ja kun noi on noin nätin väriset, niin menee siistimpienkin vaatteiden kanssa. Sisällä on vielä lämmin karva, niin sopivat hyvin talvikäyttöön. Lähtöhintä oli joku 45e, mutta kun puoleen hintaan sain, niin raaskin ostaa. Ja nää tuli tosi tarpeeseen, sillä ainakin täällä on nyt ihan tajuton loskakeli ja kengät/sukat kastuu heti kun asuu ovesta ulos.Toiset kengät oli aika heräteostos, kun maksoivat vain 18e. Alessa siis olivat ja päätin ne ostaa sitten ensi talveksi. Oli niin kiva toi säärystinmäinen varsi.

Uudet kumpaprit mätsäs muuten aika kivasti mun yhteen asukokoaisuuteen.toppi Seppälä
neule Inspire
hame Seppälä
sukkikset H&M

Kommentit aukeavat muuten nykyään omaan ponnahdusikkunaansa. Ajattelin kokeilla nyt tätä tyyliä, kun joku arvonnan yhteydessä sanoi, että silleen on kivempi, kun pystyy kommenttia kirjoittaessa paremmin samalla selaamaan itse postausta. Jos tämä tyyli kovasti ärsyttää tai haluatte kertoa, mikä tapa on teistä kivoin, niin jättäkää kommenttia. :) Ainakin nyt jonkin aikaa testailen tätä.

2 kommenttia:

  1. Onpas nätin väriset kumpparit :)
    Ite olen nyt käyttänyt ahkerasti Hai-kumppareitani jotka ostin joitain viikkoja sitten ja hyvät on! En ollut tajunnutkaan kuinka mukavat kumpparit on kun ei tarvitse kärsiä märistä sukista :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mä tykkään kanssa kovasti, onnistuin löytämään mielestäni just täydellisen violetit kumisaappaat. :) Ei mulla ennen ole ollut edes yksiä, mutta nyt on jo kahdet ja niitä tulee käytettyä kyllä paljon. Kivempi se on tosiaan kuivilla sukilla tallustella tuolla kadulla! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!