tiistai 13. maaliskuuta 2012

Yhteistyötä

Ehkä bongasitte tuosta oikealta tuommoisen uuden kohdan kuin yhteistyössä. Sain siis ihka ensimmäisen yhteistyökumppanin, joka on Sanna Tara Nail Art & Beaty Studio. Sannalla on hieno nettikauppa, josta saa kohtuullisella hinnalla kaikkea kivaa kynsien koristeluun. Jos et ole aiemmin vieraillut, niin vieraile ihmeessä nyt! Esim Konadin lattoja ja lakkoja saa edllisesti, samoin kaikkia muita koristelutarvikkeita (glittereitä, tarroja..). Itsekin olen kyseisestä nettikaupasta tilannut tuotteita ja olen ollut erittäin tyytyväinen. Toimitus on nopeaa ja asiakaspalvelu mukavaa! :) Siksi onkin kiva alkaa yhteistyöhön kyseisen tahon kanssa.


 


Seuraavaksi on tulossa kynsiä, koska niitä on nyt rästissä lomaviikoltakin parit. Olen muuten sattunut olemaan aivan älyttömän onnekas ja olen voittanut muutamissa arvonnoissa. Oli itse asiassa aika käsittämätön fiilis, kun huomasin samana päivän voittaneeni parissa eri arvonnassa. :D Ja satuimpa voittamaan myös lahjakortin Amarilloon, joten pitäisi sielläkin käydä herkuttelemassa! Pari ihanaa arvontapalkintoa kotiutui minulle loman aikana ja satuimpa eilen huomaamaan, että olen voittanut taas eräässä arvonnassa. No, nyt pitää nauttia, kun onni potkii. Tuskin tätä ihan loputtomiin kestää. :D Ja esittelen jo saapuneita palkintoja piakkoin.

2 kommenttia:

  1. Onnea yhteistyökumppanista ja niistä lukemattomista arvonta voitoista ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tämmöset pienet yllärit on tosi kivoja! :)

      Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!