torstai 29. maaliskuuta 2012

Ihana Fowl Play

Tämä viikko on melkein jo purkissa, vielä yksi koulupäivä edessä! Tosin koulujuttuja ois tehtävänä viikonlopullekin ihan riittämiin. Nyt on siis ollut tosi kiirettä ja tuntuu hieman haastavalta löytää aikaa kaikkeen, myös bloggailuun, mutta eiköhän tää tästä taas jossain vaiheessa helpota. Aina kirjoittelen kun siihen vain on aikaa. Nyt on aika monta aloitettua ja suunniteltua postausta, jotka toivottavasti saan jossain vaiheessa julkaistua. Sain tälle viikolle erään sijaistushommankin, niin tänään tuli poikkeuksellisesti oltua opettamassa, vaikka yleensä mulla on omia tunteja vain ma ja ti.

Meillä on ollut koulussa kivan jazzintäyteinen viikko, koska meillä on vieraileva opettaja dancehögskolanista ja jokainen päivä alkaa hänen jazzillaan. Tänään meillä "jazzareilla" (eli jazzia pääaineena opiskelevilla) oli myös pineimuotoinen esitys klassisen puolen muusikoiden kanssa.

Kovasti odotan jo kevättä ja kesää, mutta täällä sataa räntää melkein joka ilta. Höh. Ja mä kun vaan odotan, että se loppukin lumi sulais pois, eli ei sitä nyt lisää ainakaan sais tulla. No, kumpparit jalassa joutuu lähtemään joka päivä kouluun, sillä kaikki tiet on vaan yhtä isoa lätäkköä. Onneksi tuli hankittua kivat violetit kumpaprit. Ja ne mätsää hyvin mun Puman laukkuun.Farkut on kaverilta saatu ja villakangastakki on mun varmaan eniten käyttämäni takki. Tykkään tosta väristä, mallista ja kaikesta vaan niin paljon. :) Ja kerrankin tuli lähdettyä aika yhtenevässä asukokonaisuudessa kouluun, niin pakko oli se kameralla ikuistaa. Jalassakin kun on ihan farkut, eikä mitään reenihousuja/tuulipuvun housuja. Ja aika luksusta oli olla myös hiukset auki, koska yleensä ne ovat päivät pitkät kiinni, ihan käytännöllisyyssyistä. Mutta tänään esiinnyttiin hiukset auki. Onneksi ei ole ton pidempi tukka, niin ei haittaa ihan kamalasti tanssiessa.Niin ja sitten siihen otsikkoon liittyvään asiaan... Nimittäin tässä olisi vihdoin kynsilläni Orlyn Fowl Play. Lakka on siis aivan ihana ja tähän asti olen ihastellut lakkaa vain lähinnä pullossa. Nyt mulla on vihdoin näyttää tämä ihanuus kynsillä. Ryntäsin kamalalla kiireellä parvekkeelle ottamaan kuvia kynsistä kun oli vielä edes vähän valoa, jotta saisin lakan monipuolisuuden kuviin.Koristeiksi laitoin nyt vain yhteen kynteen kolme strassia per käsi, koska jouduin tietenkin poistamaan lakat esityksemme takia ja en halunnut siksi mitään monimutkaista tehdä näin lyhyeksi aikaa. Ja onhan tuo lakka niin upea, ettei se tarvitse paljon mitään koristeitä. Sininen strassi ois saanut olla kyllä tummempi, mutta tajusin sen epäsopivuuden vähän liian myöhään. No, näillä mennään.Lakka vaatii useamman kerroksen, nimittäin ensimmäisellä kerroksella lakka on vain harmahtava, mutta jo kahdella kerroksella kaunis violetti sävy alkaa tulla esiin. Itse laitoin kolme kerrosta. Lakassa on oransseja lastuja ja lopputulos ei tosiaan paljon koristeluja mielestäni kaipaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!