perjantai 30. maaliskuuta 2012

Posti tuo, posti tuo!

Mun piti postailla teille tänään keikkakuvia Chisusta viime viikonlopulta, mutta suunnitelmiin tuli pikku muutos, koska sain aika kivan ja pitkään odotetun paketin vihdoin postista! Ja tämä on nyt heti esiteltävä teille lukijoillekin!Voitin tosiaan Norppa's Notesin arvonnassa ja palkinnossa oli vaikka mitä kynsien koristelu- ja huoltotarvikkeita! Kyllä nyt kelpaa taas väkerrellä kynsiä, sillä hetki voi vierähtää, että nämä kaikki tulee testattua! :) Kokeilinkin jo tuota isoa kynsinauhaöljyä (vihreä pyöreä pullo kuvassa oikealla) ja se oli ainakin mielestäni tosi hyvää. Tuoksuu päärynälle!

Tarkastellaanpa sitten vähän lähemmin...Sain viisi lakkaa. Kaksi niistä on koristelulakkoja. Musta lakka on La Femmen crackle. En olekaan aiemmin kyseisen merkin crackleja testannut. Kaksi muuta lakkaa ovat Saffronin ja sekin on minulle merkkinä uusi tuttavuus. Ainakin tuo vaaleanpunainen glitterlakka näyttää aika mun näköiseltä. :)Sain paljon myös erilaisia glitteritä. Paljon sellaisia värejä, joita minulta ei löytynyt ennestään. Nuo pikkuurkit on kyllä niin söpöjä, etten tiedä raaskinko edes käyttää niitä. :)Ja nyt on kunnon nippu fimopötköjäkin! Mun pitäis saada hommattua se fimoleikkuri, niin pääsisin näitä leikkaamaan. :)Lopuksi vielä kuvaa tarra-askeista, joita palkinnossa oli. Kivan näköisiä, eikä mulla ollut entuudestaan kuin yksi noista arkeista. Oli hauska sattuma, että olen miettinyt yhden noista tilaamista parikin kertaa, mutta en ole missään vaiheessa tilannut. No, nyt sain sen sitten palkintona. :)

5 kommenttia:

 1. Jos omistat teräviä veitsiä, voit leikata niilläkin noita fimoja. Itse saan ainaki parempia siivuja terävällä veitsellä. :)

  VastaaPoista
 2. wow mikä läjä tavaroita hahah :) onnea voitosta!

  VastaaPoista
 3. Belegwen: Kiitos vinkistä! Täytyykin kokeilla!

  Daniela: Kiitos, tuo tavaramäärä oli mustakin tosi hurja! Mutta en kyllä yhtään valita. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea voitosta !
  Paljon sait kaikkea kivaa, nyt innolla odotellaan mitä noista keksit :)

  Fimojen leikkuu onnistuu myös mattoveitsellä, itse leikkaan sillä :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos ooka! Yritän päästä pian noita uusia juttuja käyttämään!
  Nyt on tullut hyviä vinkkejä, millä fimoja voi leikata, niin ehkä mäkin jotain kokeilen. Toisaalta se fimoleikkuri taitaa maksaa alle 1e, niin vois sen joskus johonkin tilaukseen sisällyttääkin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!