tiistai 6. maaliskuuta 2012

Huonot uutiset vaihtuivatkin hyviin!

Tarkoituksenani oli tänään postata teille hieman ikäviä uutisia, nimittäin viikonloppunahan kävi sitten niin, että kannettavastani hajosi sarana tai joku muu liitos, jonka seurauksena pohjalevy alkoi pullottaa pelottavan näköisesti aina kun kannen avasi ja empä uskaltanut sitten kannettavaani enää käyttää. Ajattelin siis tulla ilmoittelemaan, että postailu jää vähän vähemmälle siihen asti, että kannettavani saan korattua. Mutta kävipä sitten niin, että kannettavani onkin jälleen kunnossa ja mitään postaustaukoa ei sen puolesta tule! Ongelma oli nopeasti korjattu kun pohjaan vaan lisättiin yksi ruuvi ja korjaus kesti vain about puoli minuuttia. :D

Olisihan mulla onneksi ollut nyt loman ajan äidin kone käytössä, joten olisin sen avulla joitakin postauksia pystynyt tekemään, mutta sen kautta en olisi välttämättä jaksanut alkaa kuvia siirtämää tms. Kävi kuitenkin onni onnettomuudessa, että vika oli noin helposti korjattavissa ja en joutunut olemaan kuin oikeastaan yhden päivän ilman konetta.

Pari asukuvaa postaan tähän nyt, kun ei ole oikein muutakaan kuvitusta tarjolla.

Mun pinkin housut pääsi käyttöön ja tykkään niistä tosi paljon! Ne on niin pirteätkin! Ja nyt on selkeästi kevät, kun täytyi kaivaa kumpparitkin esiin taas.Yllä (ihan karmea laatu joo): Housut H&M, paita Gina Tricot, neule Inspire, villasukat tutun kutomat. :)

Alla: Neule Inspire, hame Gina Tricot, Legginsit Inspire. Kumpparit tuli hankittua Etlosta.Bongasin muuten ennen lomaa kivan yllärin Carlsonin tavaratalosta Kuopiosta! Siellä on myynnissä nimittäin Layla Magneffect magneettilakkoja! Mä haluaisin kovasti saada kokoelmiini edes yhden tai kaksi magneettilakkaa ja nyt mä voisin ostaa sellaisen ihan livenä kaupasta, jossa pulloja voi hypistellä. :) Hintahan ei ole ihan halvin mahdollinen, nimittäin hieman vajaa 14e, mutta lakoissa on magneetti mukana korkissa. Ainakin Charming Nailsista olen lukenut tästä laakkamerkistä hyviä kokemuksia ja siksipä musta tässä voisi olla magneettilakka minulle. Nyt täytyy vain odotella loman loppuun ja kotiin pääsyä, jotta voin käydä valkkaamassa itselleni jonkun kivan värin ja pääsen testailemaan mun magneetinkäyttötaitoja. :)

Huomenna yritän postailla taas lakkauksia, mutta liitetäämpä tähän loppuun vielä edellisen kyselyni tulokset. Sivupalkistahan löytyy jo uusi kysely, johon voitte vastailla.

Mistä aiheesta pitäisi kirjoittaa enemmän?


Kynsistä, kynsilakoista
  14 (50%)
Vaatteista, kengistä, laukuista...
  4 (14%)
Omasta elämästä
  7 (25%)
Tanssista
  10 (35%)
Koulusta
  3 (10%)

Ääniä tähän mennessä: 28

Tanssi- ja kynsijutut ne tuntuvat olevan kiinnostavimmat aiheet edelleen, mutta pitäisikö tämä tulkita niin, että kynsijutuista on liian vähän postuaksia? No, kummastakin koetan edelleen jatkossa kirjoitella vuorotellen niin paljon kuin vain kerkiän. Ja näyttäisi sekin olevan ihan ok, että postailen välillä vähän aiheiden vierestä ja kirjoittelen vaatteista, kengistä tai vaikka sisustuksesta, jos sille päälle satun. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!