sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Lakkailua ja lomasuunnitelmia

Olen suunnitellut pientä shoppailureissua Helsinkiin lomallani, koska Cesarsilla on avoimet ovet ensi viikon torstaina! Tietenkin tarkoituksena olisi myös nähdä sillä suunnalla asuvia kavereitani. Kerrankin mulla ois mahdollisuus päästä Cesarsin avoimiin oviin, enkä malta jättää tilaisuutta kyllä väliin. :) Cesarsilla on muuten tällä hetkellä tarjouksessa Konadin tuotteet ja tarkoituksenani oli tilata itselleni punainen leimauslakka alesta. Nyt voin ehkäpä hyvällä säkällä hankkia sen avoimista ovista. Tämä pieni poikkeus minulle sallittakoon, vaikka yitänkin nyt taas hieman pitää taukoa kynsilakkaostoksista. Mutta ei sitä usein käy niin, että pääsisin Cesarsin avoimien ovien päivään. Cesarsille on ilmestynyt muuten taas Color Clubin uusia lakkakokoelmia ja itseäni houkuttelisi aivan kamalasti ne tuoksuvat päällyslakat! Aika suolainen on hinta, mutta ehkä pakko hankkia edes yksi tämmöinen, koska olen ehdottomasti tuoksulakkojen ystävä.

Nettikaupoista kun nyt on puhetta, niin mainostampa minäkin uutta Love It! verkkokauppaa, jossa myydään siis kosmetiikkaa. Klikkaa itsesi verkkokaupan sivulle tästä. Itse bongasin kaupan Glitz & Glamin kautta. Kynsilakathan täällä eniten kiinnostaisi, meinaan kaupan kauttaa saa Essien lakkoja hieman alle 14e hintaan ja varsinkin riemunkiljahduksia herättivät upeat Deborah Lippmann lakat! Kalliitahan nuo ovat, mutta ennen ei ole ollut edes mahdollisuutta hankkia näitä! Joskus on pakko kotiuttaa edes yksi merkin lakka!

Tähän väliin kuvia yhdestä tämän viikon lakkauksesta. Halusin taas kynsiin jonkun "uuden lakan", jota en ole vielä ehtinyt testata. Kynsille pääsi tällä kertaa Models Ownin Purple Ash. Lakan hankin blogikirppikseltä parilla eurolla. Sävyltään se on tuollainen rusehtava violetti.Ylemmässä kuvassa sävy on aika lähellä oikeaa. Oli aika haastavaa kuvailla, koska lakkasin jälleen kynnet illalla.Päälle halusin Nfu Oh:n lastulakkaa, koska mä olen vain ihan rakastunut tähän! Lastulakat on tosi kauniita ja kivan erikoisia. Tämä vaaleanpunainen on ihan lempparini. Vielä pitäis testata sitä jonkun tumman tai melkein mustan lakan päälle.Oli tosi vaikea saada lakasta kuvaa, jossa nuo lastut näkyisivat minua tyydyttävällä tavalla, mutta ehkä näistä saa jotain käsitystä. Kynsien pinta kimmelteli kivasti valossa ja lastut vaihtelivat väriä kultaisesta punaiseen ja vihertävään. Kaunista, kaunista! :)Lisäsin kokonaisuuteen vielä tarroja. Alkujaan tarkoitus oli leimailla jotain prinsessamaista näihin, mutta aika ei sitten riittänyt. Kukkatarrat olivat kuitenkin minusta aika kivan näköiset, joten toimivat nämä näinkin.Oli tarkoitus saada näistä jossain vaiheessa päivänvalossa parempia kuvia, mutta sitten seuraavana päivänä en ehtinyt valoisalla kameran ääreen ja seuraavana päivänä tarrat olivat jo parista kynnestä vähän irtoilleet, niin en siten enää alkanut ottamaan uusia kuvia. Eli eivät pysyneet kauhean hyvin tarrat kiinni, mutta taisinkin laittaa aika vähän päällyslakkaa näihin, kun oli jo vähän kiire nukkumaan. Ja onhan noissa tarrojen laaduissakin eroja. Nää on muistaakseni jotain tosi halpoja tarroja.Kun nämä kynnet alkoivat rapistua, niin vaihtoon menivä. Tein hauskat keväiset kynnet, mutta niitä en valitettavasti pystyvielä blogiini postaamaan, sillä ne menevät erääseen lakkauskilpailuun. Mutta tuli tosi keväinen fiilis niistä kynsistä. :)

Arvontaani on muuten vielä hyvin aikaa osallistua! Lukijoita on tullut huimasti lisää ja kiitos siitä! Muistakaa uudet lukijat myös osallistua tuohon arvontaan! Lisäsin muuten palkinnosta pari uutta kuvaa, joten tsekatkaapa ne, jos ette ole vielä nähneet. :)

2 kommenttia:

  1. Itse kävin noin kuukausi sitten Cesarsilla kun heillä oli avoimet ovet :) On muuten mahtava paikka! Ja olin kuin paratiisissa... En meinannut päästä sieltä mitenkää pois ostamatta liikaa kaikkea... Tunnin siellä hyörin ja pyörin haha :)

    VastaaPoista
  2. Voi että, nyt oon kyllä tosi innoissani! :) Se on varmasti huipu paikka tuo Cesars! Kerrankin pääsen paikalle! Mä oon jo niin usein kironnut, kun ne avoimet ovet on aina viikolla ja Hesaan on kamalan pitkä matka. Mutta kerrankin kävi säkä ja osui mun lomalle noi avoimet ovet. Toivottavasti ei mee kaikki rahat sinne, että pääsen vielä matkustamaan kotiinkin. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!