lauantai 17. maaliskuuta 2012

Glitteriä, glitteriä, glitteriä

No tässäpä olisi kuvissa sitten ekat Sanna Taralta testiin saadut tuotteet, jotka tällä viikolla mulle kotiutuivat.Kuoresta paljastui kolme koristelutuotetta. Sain kokeiltavakseni tarroja ja glittereitä. Musta glitteri on dustia ja violetit sitten isompikokoista glitter diamondeja. Ekana näistä pääsi testiin tuo musta glitter. Vähän jännitin, olisiko mustan glitterin käyttö jotenkin sotkuista, kun tuntuu aina, että Konadinkin musta lakka on aina se sotkuisin. Mutta ihan hyvin tuon mustan glitterin kanssa selvisin. Mun oli aluksi tarkoitus vain testata mustaa glitteriä pariin sormeen, mutta kun lopputulos oli niin kiva, oli mun pakko tehdä sitten ihan kaikki kynnet tämän idean mukaan. :)Alla näette, millaiset kynnet sain aikaan. Lopputulos on aika galaksimainen, tai minulle ainakin tuli mieleen näistä monissa blogeissa 31 päivää -haasteen yhteydessä nähdyt "galaxy nails". Väreinä minulla on vain vaaleanpunainen ja musta, kun perinteisemmät värit olisivat esim. musta ja sininen. Koko komeuden päälle lisäsin vielä viimeisenä silauksena glitterlakkaa, jossa on isoja hopeita glittereitä ja se tuki entisestään tuota galaksimaisuutta mielestäni.Tykkään näistä kynsistä tosi paljon! Värit ovat ihanat ja kimmellys nyt aina vetoaa muhun. :) Pari kynttä on pohjaväriltään mustat ja muut vaaleanpunaiset. Mustan lakan kanssa käytin vaaleanpuanista glitter dustia ja vaaleanpunaisiin kynsiin lisäsin Sannalta saatua mustaa glitteriä. Alla käytetyt lakat ja gliterit kuvassa.Musta pohjalakka on siis H&M:n ikivanha tapaus, joka alkaa olla jo vähän kuiva. Vaaleanpunainen pohjalakka on Flofmarin Miracle Shinea ja sen alla vielä Lumenen ihanuus, jonka äiti mulle osti lomalla. Lumenen lakasta on tulossa vielä toinenkin postaus, jossa sen väri ja kauneus tulevat paremmin esille, sillä olen jo testannut sitä kynsilleni myös pelkältään. Lakka oli yllättävän upea ja nousi ehdottomasti lempparilakkojeni joukkoon. Tässä lakkauksessa se peittyi tuonne Flofmarin alle. En viitsinyt Flofmarin lakkaa yksistään alkaa käyttämään, kun se on niin ohutta, että tarvitsee siis jonkun peittävämmän lakan alleen. Flofmarin lakkaa oli hyvä laittaa myös glitterien päälle, jotta liukuvärjäyksen sai sulavamman näköiseksi, koska se ei ollut liian peittävää. Lisäksi pelkkä vaaleanpunainen irtoglitter olisi ollut aika laimean väristä mustalla pohjalla, joten hyvä oli saada tuota Flofmaria vähän tuomaan lisäväriä mustapohjaisten kynsien kärkiin.

Alla muuten kuva, josta ehkä huomaa, miten Lumenen lakassa on tuollainen kultainen holomainen kiilto ja Flofmar tekee lakasta vain kimmeltävän vaaleanpunaisen. Vasemmanpuoleisessa sormessa siis pelkkä Lumene ja oikealla Flofmaria kerros Lumenen päällä.Pyrin saamaan glitterin liukuvärjäyksen omaisesti kynsilleni, joten ensin ripottelin sitä viuhkasiveltimellä ja kärkiin kun halusin paksumman kerroksen, niin ihan rehellisesti dippasin kynnen kärjen glitteriin. Sitten taas viuhkasiveltimen avulla ripottelua ja vielä vähän vaaleanpunaista Flofmarin lakkaa päälle, niin liukuvärjäysefekti onnitui mielestäni aika hyvin. Koko komeuden viimeistelin vielä Nubarin glitterlakalla, jossa oli isoja hopeisia pyöreitä glittereitä. Niin ja tietysti pikakuivattajaa kaiken päälle.Mä olen jo pidempään himoinnut mustaa glitter dustia, mutta se on aian ollut loppu, kun oon tehnyt jotain tilausta, niin en ole aiemmin saanut sitä hankittua. Kivaa, kun Sanna sen minulle nyt lähetti. :) Ja nyt tekisi mieli päästä testaamaan myös mustaa glitter diamondia.Sain paljon kehuja koulussa näistä kynsistä, jotka eivät jääneet huomaamatta. Ihanaa kun pitkästä aikaa kimaltaa oikein kunnolla kynnet. :) Ja en ole ihan hetkeen mitään söpöjä vaaleanpunaisia kynsiä tehnytkään.

Kumpia muuten testaan seuraavaksi, kissatarroja vai violetteja glittereitä? Nyt olis lukijoilla mahdollisuus vaikuttaa, koska ajattelin tässä viikonloppuna vielä tehdä uudet kynnet.

Vastailkaapa uuteen kyselyyni, kiinnostaa tietää, mitä mieltä olette!

Pitäisikö blogilla olla sivu facebookissa tai twitterissä?

Kyllä, kummassakin
Facebookissa
Twitterissä
Ei kummassakaan

7 kommenttia:

 1. Kiitos sekä Emilialle että Airille! Nämä ovat kyllä minunkin yhdet suosikkikynnet hetkeen. :)

  VastaaPoista
 2. Upeat on! :) Ja noi kisu-tarrat on söpöjä, haluan kans heti... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka itse olenkin aika koiraihminen, niin noi kisut oli mustakin tosi hauskoja ja oon ihan innoissani, etä pääsen niitä kohta testaamaan! :)

   Poista
 3. Aaaaaaaa noi kynnet <3 <3 tahon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Teen kyllä varmaan pian uudet vähän eri väreillä, nää oli niin kivat! :)

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!