keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Lakkalaatikko

Esittelin lakkalaatikkoni jo sen hankinnan aikoihin, mutta tässä yksi päivä tajusin kuinka paljon on tuo lakkamäärä niistä kuvista kasvanut.. Vertailkaapa vaikka näihin kuviin tämän postauksen kuvia. :)

Alakerta:Yläkerta:Laatikossa alkaa siis olla jo aika täyttä! Mutta kyllä sinne vielä muutamia lakkoja mahtuu, joten vielä ei ole aika alkaa pohtia uutta säilytystilaa. :)

Lisäksi näiden päällä on vielä pari koria, joissa on koristelutarvikkeita ja päällyslakkoja, kynsinauhaöljyä, lakan ohjentajaa yms.Päätin hieman siivoilla ja uudelleen järjestellä lakkalaatikkoani, kun kerran sitä aloin penkomaan.

Tarrat jaoin hieman eri pusseihin, kun niitä on kertynyt aika paljon. Yhdessä pussissa on valkoisia, toisessa mustia ja kolmannessa värikkäitä. Oma pussi löytyy myös siirtokuville.Laitoin kaikki leiamuslaatat ja koristeluhyrrät tuommoisen musta kannen päälle, josta ne löytyvät nyt helpostija sen voi laittaa päällimmäiseksi laatikkoon, niin ei tarvitse leimaustarvikkeita kaivella enää tuolta "alakerrasta".Loppuun vielä vanhojen galluppien tuloksia. Seuraavassa postauksessa onkin sitten pitkästä aikaa kynnet esittelyssä!

Häiritsevätkö eri blogien arvontojen mainospostaukset?

Ei, niiden avulla saan tietää hyvistä arvonnoista!
  22 (68%)
Kyllä, niitä saisi olla vähemmän
  7 (21%)
Kyllä, niitä ei pitäisi ola ollenkaan
  0 (0%)
Ihan sama, en kiinnitä niihin erityistä huomiota
  3 (9%)

Pitäisikö blogilla olla sivu facebookissa tai twitterissä?

Kyllä, kummassakin
  0 (0%)
Facebookissa
  6 (28%)
Twitterissä
  1 (4%)
Ei kummassakaan
  14 (66%)

Noita arvontamainoksia on riittänyt viime aikoina, kun jotenkin tuntuu, että tosi monessa blogissa on ollut nyt arvontoja. Siksi oli pakko kysellä, joko ne ainaiset mainokset alkaa ärsyttää. Onneksi suurinta osaa ne eivät haitanneet, ainakaan liikaa. Ja pistimpä kyselyä pystyyn, kaivataanko blogilleni sivua jossakin sosiaalisen median palvelussa, kun muutamilla blogeilla on omat sivut esim facebookissa. Tuloksen perusteella näyttäisi siltä, että lukijat tykkäävät eniten lukea juttuja ihan täältä blogin kautta ja sillä linjalla jatketaan. En itse koe kovin tarpeelliseksi luoda blogille sivua faceen ja ainakaan toistaiseksi en siis luokaan, kun sille ei ole mitään kamalaa kysyntää. :)

2 kommenttia:

  1. On sitä tainnut muutama lakka ja muita kivoja härpäkkeitä tullut lisää sitten viime näkemältä ;>

    VastaaPoista
  2. Jep, ainakin toi koristelulakkojen määrä on aika paisunut. :) (Alakerrassa noiden lakanpoistoaineiden alla sekalaisessa kassa.) Aiemmin kun ne jakoivat muiden lakkojen kanssa saman välikön. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!