maanantai 26. maaliskuuta 2012

Pikapostaus

Viikonloppu meni tosi nopeasti ja kirjoittelenkin tässä pikaisesti kuulumisiani ennen kuin painun pehkuihin. Ei meinaan yhtään väsytä, kun kelloja mentiin siirtämään. Eli saa nyt nähdä, koska pääsen nukkumaan.

Mä olin lauantaina Chisun keikalla ja oli kyllä ihan huippua nähdä ja kuulla neitoa livenä! Chisun biisit on hienoja ja koko setti oli monipuolinen. Kuopion konserttihan oli loppuunmyyty, joten yhtään tyhjää paikkaa ei ollut. Itsekin tosi viimetipassa hankin lippuni. Varmasti täysi katsomo vaikutti tunnelmaan. Keikan loputtua koko yleisö taputti seisaaltaan. Onneksi kuitenkin onnistuin lipun samaan! Olen menossa kesällä uudelleen Chisua kuuntelemaan Viinifestareille, mutta on tämmöinen konserttitalon esiintyminen aika eri juttu ja kiva, että pääsen nyt toivottavasti kummatkin kokemaan. Kuvia postailen tänne blogiin kun saan ne koneelleni siirrettyä. Siihen asti voitte kuunnella näitä alla olevia biisejä.

Eka video on tältä uusimmalta keikkakiertueelta ja yksi hauskimpia Chisun uuden levyn biisejä. Yritin etsiä Kuopiosta videota, mutta ei löytynyt, joten saatte tyytyä Tapiolan vetoon. Kyseessä on siis biisi Kriisit.Sitten on pakko postata vielä Chisun Kohtalon Oma, jonka video aivan mainio! Ja muuten, tiedättekö että siivooja on itse tanssitaiteilija Marjo Kuusela! Eli kannattaa katsoa ihan vaan vaikka Marjo Kuuselan takia. Mahtavaa kun joku osaa/haluaa käyttää tämmöisiä legendoja musiikkivideoissaan ja nämä legendat lähtevät tämmöiseen mukaan. :)Olen edelleen väkertänyt kisakynsiä eri lakkauskisoihin (olen nyt ollut tosi ahkera tämän suhteen!), joten uusia kynsiä ei ole vieläkään esitellä teille. Mutta aattelin laittaa tähän kuitenkin pienen sneak peakin. Pääsin meinaan testaamaan Cesarsin avoimilta ovilta kotiuttamaani Color Clubin Ballerina Pinkiä lakkauksessa ja se on aika täydellinen vaikkapa rankiksen tekemiseen.Yllä kuva Ballerina Pinkistä ja se on siis tuo oikeanpuoleinen, jos joku ei tajunnut. :D Kuvassa on mukana toinen ostokseni avoimilta ovilta, punainen leimauslakka. Alla lakkaus, josta työstin sitten yhdet kisakynnet. Postailen valmiit kynnet sitten kun kisassa on äänestys käynnissä.Loppuun pakko jakaa vielä teidän kanssanne yksi karmea juttu, joka minulle myös sattui tässä viikonloppuna. Lakkasin tosiaan kisakynsiä ja onnistuin sitten kaatamaan avoimen lakkapullon lattialle ja samalla lakkaa roiskui myös housuilleni! Onneksi kyseessä ei ollut mikään ehdoton suosikkilakani, mutta ne huosut olivat mun lempparit, nimittäin ne pinkit! Siinä sitten vähän panikoin ja tulin siihen lopputulokseen, että pakko se on yrittää kynsilakanpoistoaineella saada lakka pois housuista. Tunnin verran mä sitä tahraa varmaan hinkkasin ja käytin hulluna lakanpoistoainetta. Ja eri merkkisiä vielä. Eli tuli samalla vähän suoritettua vertailua. :D Tosin olisin mielummin suorittanut vertailun muuten kuin näin vaatteideni kustannuksella... Lopulta totesin, että tahra on haalistunut melkein näkymättömäksi ja housujen pinkki värikään ei näyttänyt kamalan kärsineeltä. Sitten housut vielä pesukoneeseen ja eiköhän ne ole vielä käyttökelpoiset. Ainakin ne näyttää musta nyt ihan hyviltä kun ripustin ne kuivumaan. Voin vaikka postata teille kuvan niistä tänne blogiin kun saan ne taas päälleni. Ja jos teillä joskus kaatuu kynsilakkaa vaatteille, susoittelen Maybellinen tai Miramen kynsilakanpoistoainetta. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!