torstai 22. maaliskuuta 2012

Kisakynnet

Osallistuin erääseen lakkauskilpailuun ja kyseisessä kilpailussa on nyt käynnissä äänestys. Eli käykää vilkaisemassa osallistujien kynnet ja äänestäkää suosikkianne täällä. Äänestäjien kesken arvotaan myös palkinto. Ideana kilpailussa oli tehdä kynnet, jotka olisi helppo toteuttaa. Aihe oli muuten vapaa. Päädyin itse lähettämään nämä kynnet kisaan, kun ne sattuivat olemaan parhaillaan kynsissä ja näistä tuli niin kivan keväiset. Eikä tarrojen ja glitterlakan käyttö ole haastavaa. :)Alla kuva käyttämistäni tarvikkeista. Olen jo pidempään halunnut tehdä lakkauksen, jossa China Galzen Party Hearty ei näyttäisi jouluiselta. No, valitsin sen kaveriksi keltaista ja vihreää, niin pitäisi olla joulun kaukana. :D Color Clubin Lime Starts Here ja Get Your Le-Mon ovat ihania tuoksulakkoja.Laitoin keltaista ja vihreää suoraan kynnelle, vaikka yleensä niiden alle kannattaa laittaa vaikka valkoinen lakka, niin ei tarvitse kerrostaa niin paljon. Ajattelin kärkiin tulevan glitterin peittävän lakan läpinäkyvyyttä tarpeeksi. Alla kuva kynsistä, kun niissä on noin 2 kerrosta värilakkaa. Laitoin vielä kolmannen.Kärkin liukuvärjäyksen omaisesti glitterlakkaa ja sitten kukkatarroja vielä, niin lopputulos on aika keväinen ja ehkä tästä tulee mieleen myös pääsiäinen? Ainkin mulle tulee.Mä sain nyt merkattua Koandin kuvastoon kaikki mun omistamani laatat. Tämä on kyllä aika kätevä. Nyt on kivan helppo tarkistaa, mitä kaikkia mulla on jo ja mitä mahdollisesti haluaisin vielä hankkia. Ja kun tekee mieli leimata kuvioita kynteen, niin mieleisen kuvion voi valita vihkosta selaamalla, eikä itse laattoja selailemalla. Tuon kuvaston sain ilmaiseksi, kun kävin Cesarsin avoimilla ovilla.Alla vielä kuva kahdesta uusimmasta laatastani, jotka ostin siis avointen ovien aikana. Tuo päällimmäinen maksoi vain 3,5e, koska se ei ollut enää paketissa. Oli kuitenkin käyttämätön ja kaikin puolin kunnossa, joten pakkohan se oli ostaa. Monta ihanaa laattaa ois vielä himotuslistalla ja jatkuvasti niitä tulee vielä lisää...Toinen äärettömän hyvä löytö avoimilta ovilta oli tuo Konadin kynsinauhaöly, joka oli myöskin ilman pakettia ja siksi vain 3,5e. Alla olevassa kuvassa on kaverina mun vanha kynsinauhaöljy, joka vetelee ihan viimeisiään. Oli siis korkea aika hankkia uusi. Olen nyt käyttänyt tuota Konadin öljyä ja olen ollut siihen tyytyväinen. Mulla kesti tuo pienikin pullo aika kauan, niin nyt voin ihan surutta lotrata, kun on isompi pullo. :D

6 kommenttia:

 1. Ihanan keväiset kynnet! Wau, tosi raikkaat :)

  VastaaPoista
 2. tosi ihanat kynnet! Tulee kyllä mieleen kevät ja pääsiäinen. :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos sekä Danielalle ja 3nn:lle! Kiva kun oli heti tullut pari kommenttia ja vielä kivempi, kun kuulee toisten tykkäävän. :)

  3nn: Mun täytyy tehdä ehkä sit myös pääsiäisenä jotkut tämmöset. :)

  VastaaPoista
 4. Onpas pirteät! :) Ja kannatan pääsiäiskynsiä kans, sulla on kivoja ideoita :)

  VastaaPoista
 5. ihanan pirteät ja keväiset:)

  http://somethinglikenails.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. iepukka: Kiitti! Pidän mielessä ne pääsiäiskynnet ja toteutan varmasti sitten vähän lähempänä. :)

  Airi: Kiva et on susta keväiset, niin on mustakin! Keväällä on niin ihana kaivaa kaikkia pirteitä lakkoja laatikosta. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!