perjantai 24. helmikuuta 2012

Blogin ensimmäinen arvonta!

Arvonta on päättynyt! Enää ei voi osallistua!Tässä se vihdoin tulee, nimittäin blogini ensimmäinen arvonta! Tämä on ollut tekeillä jo pitkään, mutta aina jotenkin se on vähän unohtunut muiden kiireiden alle. Nyt kun teitä lukijoita on jo melkein 50, niin olihan se korkea aika pistää arvontaa pystyyn. Yritin tuossa vähän odotella, josko se viideskymmeneskin lukija saataisiin mukaan ennen arvonnan aloittamista, mutta en sitten malttanut enää odotella. Kyseessä on siis vasta blogin ensimmäinen arvonta, joten palkinto ei ole mikään massiivinen, mutta varmasti ihan mieluinen? :) Jos tästä arvonnasta jää erityisen postiviinen fiilis, niin varmasti tulen näitä jatkossakin järjestämään ja innostun ehkä isompiakin palkintoja hommaamaan. :)

Palkinto

Arvontapalkinto sisältää paljon kaikkea pientä kivaa kynsien koristeluun: purkki sinistä glitteriä, tarroja, fimoviipaleita, sinisiä ja hopeita strasseja, hopeisia tähtiä ja vihreä kynsiteippi (+ vihreitä mikrohelmiä pieni purkki, joka jäi pääkuvasta pois). Lisäksi mukana on ranskistarroja, varpaiden erottelijat ja kynsiharja. Lakkapuolelta löytyy sininen koristelulakka ja Models Ownin upea Peacock Green. Sain Peacock Greenin Models Ownin kimppatilauksen mukana, mutta satuin samoihin aikoihin ostamaan lakkapaketin, jossa oli hyvin samanlainen lakka, joten päätin jo siinä vaiheessa, että MO:n lakasta tulee ensimmäinen arvontapalkintoni. Sävy on minusta erittäin kaunis ja toivottavasti miellyttää myös teitä lukijoita.Yllä lähikuvaa vielä lakasta ja alla palkinnon sisältämistä koristelutuotteista. Mukana kuvassa on myös pääkuvasta puuttuva pieni purkki vihreitä mikrohelmiä.Ohjeet ja säännöt

1. Osallistuaksesi sinun tulee olla julkinen lukijani Google käyttäjäraadin kautta. Jos et ole vielä lukijani, voit liittyä nyt ja pääset mukaan arvontaan. Liity klikkaamalla sivun oikeasta reunasta otsikon Lukijat alta sinistä "Liity tähän sivustoon" buttonia tai sitten tuolta yläpalkista vasemmasta reunasta painamalla "Lue".

2. Osallistukasesi jätä kommentti tähän postaukseen. Kommenttisi tulisi sisältää nimimerkkisi, jolla luet blogia ja toimiva sähköpostiosoitteesi, jonka kautta voin ottaa yhteyttä arvonnan voittajaan.

3. Lisäarpoja on mahdollista saada:
- Mainostamalla arvontaani blogissasi mielellään kuvan kera (voit käyttää tuota postauksen kuvaa). Tee joko oma postaus mainoksesta tai lisää mainos sivupalkkiisi tms. Liitä mukaan linkki tähän arvontapostaukseen. Laita kommenttiisi linkki mainostukseesi, niin voin käydä sen tarkistamassa.
- Saat lisäarvan myös, jos annat kommentissasi palautetta blogistani tai kerrot postausehdotuksen tai jotakin vastaavaa. Eli mitä haluaisit mahdollisesti myöhemmin blogissani nähdä tai mistä on kivoin lukea. Nämä asiat kiinnostavat minua paljon!

3. Postitan palkinnot vain Suomeen.

4. Ilmoitan arvonnan päätyttyä voittajan nimimerkin blogissani ja otan häneen yhteyttä sähköpostilla. Voittajalla on viikko aikaa ilmoittaa itsestään tai arvon palkinnon uudelleen.
 


Arvonta päättyy 10.3. klo23.59 ja pyrin arpomaan ja ilmoittamaan voittajan seuraavana päivänä, mutta se riippuu tietenkin hieman myös osallistujamäärästä, kuinka iso työ siitä tulee. :)

Onnea kaikille arvontaan!