tiistai 14. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkynnet osa2

Tässä ne toiset lupaamani ystävänpäiväkynnet. Nyt on sitten kaikkea mahdollista samoissa kynsissä. On leimauksia, strasseja, glitteriä jne. Katsokaapa vaikka.Yritn mahduttaa kaikki välineet samaan kuvaan, mutta en onnistunut ottamaan yhtään semmosita kuvaa, jossa olisin muistanut laittaa kaikki tarvikkeet samaan kuvaan, niin nyt tulee sitten kaksi erillistä kuvaa. Alla olevassa kuvassa näkyy taka-alalla kaikki lakat, joita käytin pohjalla olevaan liukuvärjäykseen. Aloitin valkoisella Maybellinen lakalla, keskellä on Mavalan vaaleanpunaista lakkaa ja kärjessä OPIn hieman tummempi vaaleanpunainen. Kärjen kuorutin vielä tuolla Flormarin shimmerillä.Alla näkyy kaikki koristeluun käytetyt tarvikkeet. Leimasin tällä kertaa tuolla Lumenen lakalla, koska en omista punaista leimauslakkaa. Toimi yllättävän hyvin! Muutamaa leimausta korjasin hieman tuolla punaisella koristelulakalla ja tökin muutamaan kynteen samaisella koristelulakalla vähän palloja. Nfu Oh:n lakalla kuorutin pari kynttä + kukkakimpun kukat. Käytössä oli myös isoja kuusikulmaisia glittereitä ja glitterdustia. Kuvasta puuttuu vaaleanpunaiset sydänstrassit, joita löytyy peukaloista kummastakin yksi. Käytössä ollut Konadin laatta on m84. Käytin pusukuvia, kukkakimppua ja rusettikuviota kyseisestä laatasta. Ja tällä kertaa onnistui tuo leimailu huomattavasti helpommin ja nopeammin kuin viimeksi!Alla muutama kuva pelkästä liukuvärjäyksestä, koska siitä tuli minusta oikein kiva. Olen joskus aiemminkin tehnyt vähän vastaavan pohjan eräisiin toisiin kynsiin. Liukuvärjäys ei näy niin hyvin noiden valmiiden kynsien kuvissa. Johtuu varmasti siitä, että keinovalossa tuli taas kuvattua, koska sain kynnet jälleen vasta illalla valmiiksi.

Innostuin vähän noiden koristeluiden kanssa ja pistin oikein ranttaliksi. Jokainen kynsi on hieman erilainen. Mutta kai sitä joskus saa vähän innostua ja leikkiä?Onnistuin toisen käden keskisormen sörkkäämään johonkin kun se oli vielä märkä ja todella hyvin onnistunut kukkakimppuleimaus meni vähän ruttuun. Kyllä vähän harmitti, kun se oli parhaiten onnistunut kynsi! Ja tietenkin kuvat oli vielä ottamatta. No, vähän lisäsin kimmellystä kukkien päälle, niin ei näkynyt enää rutut häiritsevästi. :)Alla vielä pari lähikuvaa kynsistä.

Oikein hyvä ystävänpäivää kaikille lukijoille! :)

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, tuli yllättävän onnistuneet, vaikka mulla ei mitään valmista suunnitelmaa ollutkaan kun näitä aloin tekemään. :)

   Poista
 2. Hei beibe, vähänkö nuo on överit :D Vaan sulla voi olla tuollaiset kynnet! Eikä sullakaan kauhean montaa päivää varmaan, ennenku hajoisit niiden ylisöpöyteen? xD Vähän sellanen pikkutyttöjen prinsessaunelma ta barbie...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, musta noi oli hetkittäin tosi lapselliset! Jos barbeilla ois koristellut kynnet, niin varmaan jotain tämmöstä?! Ja se lapsellisuus on siis ihan hyväkin juttu, ei mitenkään vaan negatiivisessa mielessä. Kynsiä jos mitä voi hyvin tehdä vähän pilke silmäkulmassa, eikä aina tarvi olla niin vakva ja aikuinen. Mutta kyllä meni vaihtoon parin päivän jälkeen, kun halusin jotain vähän yksinekrtaisempaa. :D Suuri houkutu soli myös nyhtää noita isoja kuusikulmaisia glittereitä irti, jos ne jäi vähän törröttään sivuista. :P

   Poista
  2. Jea, tiedän tunteen, mulla on yksii sellasii tarroja joiden kanssa saa vähän pelata, ettei ne jää törröttä, ku ne on vähän jäykkiä, ja aina kun jää törröttää tekis vaan mieli repii ne irti :D Hihi, mullon maailman keväisimmät (no ei ehkä ihan) kynnet nyt. Possunpunanen (ihQ pinkki) ranskis ja vaaleenvihreitä kukkatarroja :D Ja sit arvaa mitä: Mä saatoin ehkä mahdollisesti mennä tilaamaan konadin leimausvehkeet, hups xDD

   Poista
  3. Haha, huippuu! Varo vaan, niihin Konadeihin jää koukkuun! :D Meidän täytyy tilailla eri laattoja, niin voidaa sit vaihdella ja testailla toistemme laattoja kun nähdään. :) Munkin tekis mieli tilata lisää, kun kaikki Konadin jutut on nyt tarjouksessa Cesarsilla!

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!