maanantai 27. helmikuuta 2012

Samiksia? (+haaste)

Bongasin lakkavalikoimastani kaksi violettia lakkaa, jotka vaikuttivat keskenään hyvin saman värisiltä. Yleensä olen aika tarkka, enkä haluaisi ostaa kahta kovin paljon toisiaan lähellä olevaa lakkaa, mutta muutamien suosikkivärien kohdalla (kuten pinkki :D) kyllä tulee joskus tehtyä hankintoja, jotka ovat aika lähellä toisiaan.

Lähdimpä sitten testailemaan hieman, ovatko nämä kaksi ihan samiksia. Pulloissa GOSH Deep Purple ja China Galze VIII näyttävät todella samalta. Paperillä ne ovat kyllä eri sävyiset, sillä GOSH on hieman sinisempi. Alla oleva salamalla otettu kuva tuo lakkojen eron selkeästi esille, muttta luonnossa minusta ero ei ole noin selkeä. Täytyy testailla näitä kynsillekin varmaan vierekkäin tai jotain, niin saisin ratkasitua tämän. Nyt vaikuttaa kyllä siltä, että voisin vaikka toisesta lakasta jopa luopua, ovat sen verran lähellä toisiaan. Että pistetään nyt vaikka tämä pari mieleen, jos ikinä tulee järettyä mitään kynsilakkakirppistä.Tarkoituksena olisi alkaa toteuttaa piakkoin jotakin haastetta kynsien osalta ja minulla oli siihen liittyen kyselykin blogissani. Tässä vielä tulokset.

Joo, 31 päivää -haaste!
  6 (54%)
10 väriä -haaste
  5 (45%)
Ei mitään haastetta
  0 (0%)
Joku muu haaste (kerro mikä!)
  1 (9%)

Eli sekä kymmenen väriä että 31 päivää saivat kannatusta. Varmaankin aloitan siis jossian viaheessa tuon 31 päivää, koska sehän tavallaan sisältää tuon 10 väriä. Mietin, että ovatko kaikki jo ihan kyllästyneitä siihen hasateeseen, kun se on jo aika monessa blogissa kiertänyt. Nähtävästi jaksaisitte kuitenkin minunkin blogissani kyseistä haastetta seurata? En joka päivä kynsiä tee, mutta pyrin tekemään varmaan yhdet haastekynnet per viikko. Ja kun välillä haluan postailla muustakin kuin vain kynsistä. :)

Sonne jossain vaiheessa väläytteli ideaa teemaviikosta, jossa isnpiroiduttaisiin toisten bloggaaien kynsistä. Minsuta tämä on ihan mahtava idea ja joskus tykkäänkin selailla muiden kynsibloggaajien blogeja juurikin sillä silmällä, että haluaisin toteuttaa oman versioni heidän kynsistään. Mä siis haluan ehdottomasti myös toteuttaa tämän, kun tapanani on nimenomaan inspiroitua myös muiden lakkauksista. Mulla ois jo yhden tähän viikkoon sopivat kynnet varastossa, joita en ole vielä julkaissut. Saa nyt nähdä jaksaisinko odotella, että Sonnekin aloittelis tätä viikkoa, vai alanko toteuttaa sitä kun saan muutamat teemaan sopivat kynnet kasaan? Niin ja miltäs tämä inspiroidu muiden bloggajien lakkauksista kuulostaa teistä?

Loppuun vielä yksi haaste, jonka sain Ookalta.Säännöt:
1) Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
2) Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.
3) Lahjoita tämä sama award 15 blogille/bloggaajalle.

 Fakta 1: Vasemmassa käsivarressani on arpi lähellä kyynerpäätä, koska olen kaatunut pyörällä 7-vuotiaana ja sain muistaakseni kuusi tikkiä käteeni.

Fakta 2: Sain kamalan hammaslääkärikammon kun jouduin päivystyksessä hoitoon, jonka aikana puudutus ei ehtinyt kunnolla vaikuttaa ja sen seurauksena välttelin pitkään hammaslääkäriin menoa. Nyttemmin olen onneksi jo päässyt hieman eroon kammostani, kiitos mukaville ja asiallisille hammaslääkäreille! (Heitäkin näyttäisi tästä maailmasta löytyvän!)

Fakta 3: Fanitan erittäin paljon 90-luvulla nähtyä Klaani (englanniksi The Tribe) tv-sarjaa ja hankin juuri pari sen tuotantokautta itselleni. Olen aivan innoissani ja haluaisin jo päästä katsomaan kaudet! (Tsekatkaa lisää eism täältä.)

Fakta 4: Halusin nuorempana aivan valtavan paljon lemmikiksi marsun! Äidilläni oli heinäallergia ja siksi tämä valitettavasti jäi vain haaveeksi.

Fakta 5: En pidä erityisemmin jaloistani (siis jalkateristäni), koska minulla on lättäjalat, eli siis hyvin matala jalkaholvi.

Fakta 6: Tykkään paljon pitää erityisesti korvakoruja ja rakstan muutenkin koruja, mutta en osaa pitää esim. sormuksia nykyisin oikeastaan yhtään. Korujen pitäminen on siitä vähän ongelmallista, että ne on otettava tanssitunneille pois (joilla tulee käytyä aika usein siis). En myöskään osaa nukkua korvakorut korvissa, joten nekin otan yöksi pois.

Fakta 7: Ostan nykyään tosi harvoin vaatteita normaalihinnalla. Hankin melkein kaikki vaatteeni alennusmyynnistä. Viimeisen vuoden aikana olen löytänyt myös kirpparit yhdeksi suosikkipaikakseni ostaa vaatteita. Niillä tulee kierreltyä vain turhan harvoin, kun se vaatisi hyvin aikaa, että saisi kunnolla penkoa hyllyjä. :)

Sitten pitäisi vielä haastaa ihmisiä ja minäpä nyt haastan kaikki! Ainakin ne, jotka eivät tätä ole vielä tehneet! Kyseinen tunnustus kun on kiertänyt jo aika monta blogia, mutta tämähän on sellainen, jonka voi tehdä vaikka uudestaankin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!