maanantai 13. helmikuuta 2012

Ystävänpäiväkynnet osa1

Nyt postaan pikaisesti ensimmäiset ystävänpäviäkynteni, jotka tein viime viikonloppuna. Huomenna on sitten tulossa vielä toinen ystävänpäivälakkaus!

Jälleen alkuun swatchia lakasta, jota en ole vielä aikaisemmin ehtinyt testata. Kyseessä on China Glazen upea Ahoy!, jonka hankin Huuto.Net:stä. Ja voi kuinka upealta lakka näyttikään livenä! Mielettömän herkullinen pinkki väri ja lakassa on upeaa kultaista shimmeriä.Pöytälampun valossa oli jälleen suuria ongelmia saada kuvaa lakasta, mutta onneksi seuraavana päivänä pääsin kuvaamaan luonnonvaloon. Luonnonvalossa näkyy edes vähän tuo kultanen shimmer. Lakkasin kynteni heti viimeisen näytöksen jälkeen perjantaina illalla ja nukuin yön yli ennen koristelua, sillä esitysviikon jäljiltä olin aika väsynyt ja halusin vain äkkiä nukkumaan, kun kynsiin oli saatu jotain lakkaa. Niin moni kynsi oli ottanut osumaa esitysten aikana, etten halunnut olla enää edes yhtä yötä ilman kunnon suojaavaa kynsilakkakerrosta. :)

Sitten seuraavana päivänä oli edessä koristelu ja alla on kuvaa välineistäni. Otin pinkin kaveriksi vaalean lilan leimauslakan ja Konadin oman päällyslakan.Laattoja olikin sitten useampi käytössä.Ja tämmöisiä leimauksia sitä sitten tuli laitettua kynsiin.Nyt on pakko vähän avautua tuosta leimailuprosessista. En tiedä, miten se oli tällä kertaa niin vaikeaa! Viime kerroillahan olen vain kehunut, miten kivaa ja helppoa tuo leimailu on. Nyt ei kyllä meinannut tulla koko hommasta mitään. Oli todella vaikeaa saada kuvia kokonaisena leimasimeen ja sitten pari kertaa kävi vielä niin, ettei kuvio tarttunut kunnolla leimasimesta kynteen. Näitä kynsiä tuli siis väkerrettyä aikamoisen pitkään ja voin vian toivoa, että huomiset kynnet valmistuvat hieman nopeammin ja tekniikkani on paremmin hallussa.

Aika monessa laatassani oli jokin ystävänpäivään sopiva kuva ja valitsin nyt näihin kynsiin erilaisia sydämiä. Huomisissa kynsissä näkyy sitten muita kuvioita, jotka mielestäni sopivat ystävänpäivään.Varmaan jää vielä muuta sopiva kuvio kyllä käyttämättä, mutta en tiedä onko järkeä tehdä ystävänpäiväkynsiä enää ystävänpäivän jälkeen? Toisaalta, miksi niiden pitäisi olla "ystävänpäiväkynnet", voihan kynsissä muutenkin olla sydäämiä ja söpöjä värejä! Mutta voi olla, että haluan jotain muuta kuin pinkkiä tai hempeää vaaleanpunaista kynsiini seuraavaksi.

Toivotaan, että nettitikku toimii moitteetta huomenna ja saan postattua toisetkin ystävänpäiväkynteni. On meinaan ollut älyttömän paljon ongelmia tuon nettitikun kanssa viimeaikoina. Ei kiva.

4 kommenttia:

 1. Itsekin tein kynnet ja käytin tuota samaa laattaa missä lukee Lovely ja on sydämii jne. Ja luulen että vika on laatassa, koska minullakin oli ongelmia esim sen lovely jutun kanssa saada se nätisti kynnelle ja sitten tuo kuvio missä on tosi monta pientä sydäntä sillee jännästi "päällekkäin" nii ne ei ollenkaa onnistunu minun kynsilläni :D Oli vaa iso punainen möykky kynsillä.. tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli suurimmat ongelmat tuon kuvion kanssa, jossa on lintu ja sydämiä (laatasta m83 tais olla). Mutta tuo "lovely" oli kyllä kanssa ihan murheenkryyni, mutta onnistuin sne tekstin jotenkin saamaan edes kahteen kynteen. Muistan kyllä, että joskus aiemmin oon leimannut pelkan kuvan ilman tota tekstiä. Onneksi seuraavissa kynsissä toimi tuo leimailu taas "normaaliin tapaan". :)

   Poista
 2. Ihanat kynnet !
  Itse joudun tämän vuoden ystävänpäivän viettämään täysin ilman lakkoja :( Eikä täällä mukanakaan oikein olisi ollut hyviä välineitä, ystävänpäiväkynsien tekoon. Onneks saa katsella muiden tekemiä kauniita kynsiä :)

  Hyvää ystävänpäivää sinulle sinne ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Ja oikein hyvää ystävänpäivää sinnekin suunnalle! :)

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!