keskiviikko 29. helmikuuta 2012

Ranskista kukilla

Julkaisempa nyt yhdet vähän vanhemmat kynnet. Nämä tein Charming Nailsin innoittamana kun halusin tehdä pitkästä aikaa jonkun suht perinteisen ranskiksen. Näin tämän lakkauksen ja päätin toteuttaa oman versioni.Kerrankin mulla ois kahden käden kuvaa, mutta valaistus on ihan kökkö, koska jällen kerran lakkasin kynsiä iltamyöhään. Yritin vähän eri valoissa, salamalla ja ilman, mutta kuvista tuli kaikista ihan keltaisia. No, ei auttanut kuin toivoa seuraavalle päivälle kuvauskelpoista säätä.Seuraavan päivän kuvista saa nyt paremmin selvää, millaisesta lakkauksesta todella on kyse. Parvekkeella ehdin ottaa päivänvalossa aika luonnollisen näköiset kuvat.Tein siis perus valkokärkisen ranskiksen, lisäsin kukkatarroja joka sormeen ja vielä vähän hopeaa glitteriä tuohon rajakohtaan.Sain näistä kynsistä kehuja koulussa ja myös avomieheltä, kun olivat kuulemma klassiset ja tyylikkäät. Aika usein oon huomannut, että tämmöinen perinteisempi ranskalainen saa kehuja ja se huomataan.Alla vielä kuvat käytetyistä lakoista.Pian alkaa minullakin hiihtoloma! Lähden reissuun ja sitä ennen äiti tulee vierailemaan minun luokseni (huomenna!), joten postailussa saattaa tulla vähän taukoa nyt kun on vieraita ja lomasuunnitelmia, mutta enköhän jotain ehdi kuitenkin tännekin postailla kaikesta huolimatta.

Olin tänään tuomaroimassa konservatorion Omat Tanssit katselmusta ja huomenna olisi sama homma vielä uudestaan Nilsiän suunnalla. Siitä voin kirjoitella vähän enemmän toisessa postauksessa, mutta todetaan nyt tähän loppuun, että oli tosi hauskaa ja aivan todella upeita esityksiä tuli nähtyä! Ja tästä saa vielä opntopisteitä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!