torstai 23. helmikuuta 2012

Vihertää

Nyt esittelen taas vaihteeksi lakkausta. Color Club Untamed Luxury pääsi ensimmäisenä blogikirppiksien hankinnosita testiin kynnelle. Mä oon pitkään harkinnut tämän hankkimista, varsinkin kun aluksi kuvittelin lakan olevan hieman turkoosi. Sitten selvisikin, että lakka on oikeasti vihreä. En oikein tiennyt sitten, onko lakka tarpeeksi uniikki kokoelmiini, kun vihreä glitterlakka minulta jo löytyy. Kuitenkin blogikirppikseltä sen raaskin hankkia, kun täysihintaisena ei ole missään vaiheessa tullut ostettua. No, nyt sitten heti piti päästä vertailemaan, ovatko nämä vihreät glitterini samanlaisia vai ei.Models Own Emerald City on pohjaväriltään läpinäkyvä, ja tuo uusi CC on taas selkeästi pohjaväriltän vihreä, joten ovathan nämä hyvinkin erilaiset. Täytyykin testata MO:n lakkaa jonkun muun kuin vihreän värin päälle.Mutta nyt siis niihin kynsiin. Käytin Untamed Luxurya vain nimettömissä ja muihin kynsiin laitoin vihreää Sinful colorsin lakkaa. Alla kaksi kuvaa, jotka on napattu ennen koristeluja. Niissä näkyvät käytetyt lakkapullotkin.

Koristeeksi laitoin yksinkertaisesti tarroja, koska innostuin käymään läpi tarravalkoimaani ja nyt taas paremmin muistaa, mitä kaikkea sieltä löytyykään. Ajattelin kukkien sopivan vihreään pohjaan hyvin.Tarrat pysyivät todella hyvin kun laitoin paksun kerroksen pikakuivattajaa päälle. Näillä kynsillä meinaan olin aika pitkään, koska tulin kipeäksi, enkä jaksanut edes tehdä uusia kynsiä. Pysyivät kuitenkin yllättävän nätteinä.

On muuten kiva keli käydä koiran kanssa ulkona, kun tuota märkää lunta riittää vaikka muille jakaa ja se tarttuu Veetin tassujen karvoihin aika onnistuneesti. Tältä meinaan näytti tassut tänään päivälenkin jälkeen.Ei oo oikein kiva olla Veetillä ja tästä suunnattiinkin nopeasti suihkuun, jotta saatiin lumipaakut sulamaan.

4 kommenttia:

 1. ihanat kynnet ja aaww älyttömän sulonen koira sulla! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kitios paljon. :) Myös Veeti kiittää! :D

   Poista
 2. minunkin koiralleni tulee tuollaisia lumipalloja jos on sellaista "märkää" lunta :/ ei oo yhtään kiva juttu :(
  Minä meinasin seuraavaks kokeilla tuota Untamed luxurya :D Mietin vaan että peittääköhän se ilman värillistä pohjalakkaa, näköjään kyllä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi lumen paakkuuntuminen on kyllä tosi ikävää, sillä pitkää lenkkiä tehdessä Veeti alkaa jossain vaiheessa yleensä puremaan noita lumipaakkuja. Siksi mä yleensä leikkaankin tassujen karvan tosi lyhyeksi talvella, niin ei tartu ihan niin helposti lunta, mutta ei sekään kokonaan estä lumipallojen muodostumista suojasäällä.

   Ja toi Untamed Luxury peitti musta hyvin ilman värillistä pohjalakkaakin, mulla ei taida olla kuin kaksi kerrosta noissa kynsissä. :)

   Poista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!