tiistai 4. joulukuuta 2012

Bobo tuli kotiin!

Tässä hän nyt on!Kävin hakemassa Bobon Helsinki-Vantaan lentokentältä pe-la yönä. Koneen oli määrä laskeutua noin 11 aikaan illalla, mutta lumimyrskyn takia se oli noin tunnin myöhässä. Muutenkin lumimyrsky teki hakureissuta aika jännittävän, koska ajokeli matkalla Kuopio-Helsinki-Kuopio ei ollut mitenkään kovin ihanteellinen. Lähdettiin ajoissa liikkeelle jo ennen kolmea iltapäivällä, koska matkan tekoon kului normaalia enemmän aikaa. Välillä tuli sen verran sankasti lunta, ettei pystynyt ajamaan lähekään rajoitusten sallimaa vauhtia. Lentokentällä oltiin ajoissa ja lentoa odotellessa ehti tutustua muihin koiria odotaviin ihmisiin. Yhteensä näljä koiraa tuli tällä lennolla Suomeen.

Varsinkin paluumatka oli haastava, koska aamu neljän aikaan ei vielä aura-autotkaan olleet kovin ahkerasti liikkeellä (lunta tuli taivaan täydeltä) ja huonon kelin lisäksi rasitteena oli monen tunnin valvominen. Oltiin lopulta joskus kuuden aikoihin kotona, kun käytiin hakemassa vähän aamupalaa mäkkäristä. :D Siinä tulikin valvottua yli vuorokausi ja pääsin itse nukkumaan vasta yhdeksän jälkeen aamulla, kun en malttanut heti mennä nukkumaan. Piti seurata vähän Bobon kotiutumista ja antaa tietenkin aikaa tutkia paikkoja.Bobo kotiutui kyllä aika helpon oloisesti, ei edes pelännyt yhtään säkkituolia, joka oli Veetille aika pelottava juttu aluksi. Luutkin maistuivat heti.

En tiedä kuinka iso shokki tämä Suomen sää Bobolle on, koska Romaniassa oli kuulemma ollut humattavasti lämpimämpää, siis lämpötila reilusti plussa puolella. Urheasti Bobo kuitenkin tutustui pakkasessa hieman lumiseen kotiympäristöönsä seuraavana päivänä.Sain sentään "veljekset" yhteen yhteiskuvaan. :)Tähän asti on mennyt aika mainiosti, sillä Bobo vaikuttaa oikein sisäsiistiltä, remmissä kulkeminen ei ole ongelma ja Veetikin on jo ihan ok sen aajtuksen kanssa, että taloon tuli toinen koira. Eli toivottavasti vältytään isommilta rähinöiltä. :) Ja pakko nyt vielä hehkuttaa tähän loppuun, että Bobo on aivan ihana persoona ja niin ihmisläheinen. Boboa voisi rapsutella siis ihan koko ajan ja en voi käsittää, miten näin hurmaava kaveri on ikinä joutunut hylätyksi!

Lisää Bobon kuulumisia on varmasti luvassa jatkossa. Koetan saada kuvattua Boboa myös ihan kameralla (enkä vain kännykällä), mutta poika on vain niin kovin nopealiikkeinen, että puolet koirasta rajautuu aina kuvan ulkopuolelle. :D

8 kommenttia:

 1. voi kun toinen on hurmaavan oloinen ♡

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä tehnyt kunnioitettavan teon! Hienoa että pelastit koiran. :)
  Mä en pysty selailemaan niitä sivustoja edes huvikseni, tulee tunne että pitäisi pelastaa kaikki koirat. En edes pysty ottamaan toista koiraa kun tämä nykyinen on niin "pieni" 45 kiloinen vauva. Siinä on ihan tarpeeksi työtä... :D

  VastaaPoista
 3. Voi miten ihanat veljekset! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta. Mielellään enempikin lueskelen juttuja hauvojen seikkailuista :)

  VastaaPoista
 4. Hienoa, että olet antanut kodin pikkuiselle kodittomalle. Mulla on aina ollut sellanen mahdoton haave, että ottaisin kodittoman koiran. Muutama päivä sitten luin ja katselin kuvia noista Romanian ja Viron kodittomista koirista. Useampikin tuntui sellaiselta, että 'tuossa olisi koira juuri minulle', mutta en vaan voi ottaa koiraa allergian takia, eikä mulla muutenkaan olisi tarpeeksi aikaa koiralle, kun lähden opiskelemaan. Tulee kyllä paha mieli, kun ihmiset osaa joskus olla niin julmia eläimiä kohtaan.
  Ois kiva lukea lisääkin Bobosta. :)

  VastaaPoista
 5. pieni tulitikkutyttö: Hurmaava hän kyllä on, siitä ei pääse mihinkään! <3

  Belegwen: Munkin pitää nyt lopettaa noiden sivujen selailu, koska itselle tulee sama fiilis, tahtoisin ne kaikki koirat pelastaa! Mutta kyllä tää kaksi alkaa olla aika maksimi, vaikka pieniä ovatkin. Puhumattakaan sitten, jos ois 45kg hauvavauva... :)

  eekku: Niin onkin! (:

  Bambi: Koko perhe kiittää!

  Yue: Voi harmi, kun olet allerginen! :( Mustakin on tosi kamalaa, kun esim Romaniassa on tosi yleistä hylätä koiria. Jätetään pennut vaan kadulle pahvilaatikkoon tai jotain. Ihan hirveetä. Varmasti kirjoittelen Bobolta lisää kuulumisia, kuvia oon ainakin nyt räpsinyt paljon pojasta!

  VastaaPoista
 6. Haastelin sua vähän :) ei tarvi tehdä jos ei innosta! Tänää puol 12 tulee haastepostausta ajastettuna mun blogii.

  VastaaPoista
 7. Hei jee, haasteet on kivoja. Vaik ne helposti vähän unohtuukin, jos ei heti tartu toimeen. Mut kovasti on ainakin aikomus ottaa haaste vastaan! :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!