tiistai 18. joulukuuta 2012

Vaatekuolausta

Lisäsin tuonne oikealle linkin porfiiliini Polyvoressa. En ole pitkään aikaan kyseisellä sivustolla leikkinyt, mutta nyt innostuin taas. Se on kyllä paha, koska polyvoressa vierähtää helposti tunteja kaikkia ihania vaatteita selaillessa!

Tällä hetkellä himoitsen mm. kaikkea pitsistä, korokepohjakenkiä ja bligiä. Niitä sitten iltaisin kuolailen tietokoneen ruudulta... :D Ja mä voisin ostaa pitsisiä paitoja ja mekkoja ja hameita ihan loputtomiin. Aina kun käyn kapassa, nii ne osuvat silmään ja aina niitä hipelöin ja huomaan ajattelevani, että tän mä haluan, vaikka kotoa löytyiskin jo aika vastaava vaikka vähän eri värissä... Mua ei siis oikeasti saa päästää vaatekauppoihin, kun tahdon ostaa ne tyhjäksi pitsistä...

rock & lace


Innostuin kokoamaan pari koostetta myös eläinkuoseista, joista tykkään, mutta en hirveäsi itse kuitenkaan käyttää. (Poikkeuksena se yksi omistamani tyttömäinen leopardimekko, josta tykkään ihan hirmuisen paljon!) Pienissä erissä eläinkuosit toimivat, mutta helposti en voivat olla aika mauttomia, jos niitä on liikaa. Siksi en kai useinkaan osta eläinkuoseja, vaikka niitä aina katselen ja sovittelenkin vaatekapoissa.

Leopard print


Leopardipilkut ovat kai se yleisin eläinkuosi, mutta myös käärmeennahka ja kirahvikuvio houkuttelisivat minua. Ne eivät tunnu niin "kuluneilta". Myös seepraraidat on minusta kiva kuosi.

Animal printsJos muuten satutte olemaan polyvoressa, niin saa vinkata oman profiilinsa minulle! :)

3 kommenttia:

  1. kivoja asuja ,tykkään myös eläinkuosista =)

    VastaaPoista
  2. blackberryfashion: Thanks! :)

    eekku: Kiitos, tuli kyllä hirveä hinku ostaa jotain uusia vaatteita taas kun näitä teki. :D

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!