sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Leimauskokeiluja

Jatkan taas tätä leimaustestailuani. Päätin tällä kertaa vertailla Konadin leimauslakalla ja Color Clubin Foiled kokoelman Hot Like Lava lakalla tulevia leimausjälkiä. Valitsin pohjaksi mustan/harmaan Golden Rosen holon, joka mulla oli ollut jo päivän ilman koristeluja kynsillä.

Mietin jo jossain vaiheessa, että olisin kokeillut leimaamista tuolla mustalla hololla ja lakannut siis vain kynnet uudelleen jollain muulla värillä, mutta en jotenkin halunnut poistaa nykyistä lakkaustani ilman koristelukokeilua. Halusin myös välttämättä päästä vihdoin testaamaan tuota Konadin pinkkiä metallsita leimauslakkaa, jonka olen hankkinut jo aikoja sitten, mutta en ole vielä käyttänyt.Selailin leimauslaattoja ja nämä kolme valikoituivat käyttöön. Ajattelin jotain söpöä rakakusteemaa kynsiin ja näistä kaikista laatoista sitä löytyi.Leimauksia tehdessäni huomasin selvästi, että Color Club oli selkeästi vioeltimpi ja Konad pinkimpi. Kummallakin tuli aika samanlaista jälkeä noin näkyvyytensä puolesta. Kapeat kuviot eivät näkyneet kovin hyvin, mutta paksumpi "love" teksti näkyi selkeämmin. Eli tummalle pohjalle kannattaa siis leimata paksuja kuvioita, joissa on isoja värialueita, ei mitään kapeita viiruja. Eivät ne leimaukset siis ihan älyttömästi pompanneet esiin tuosta mustaharmaasta pohjasta, mutta kyllähän ne sieltä erottuivat kuitenkin jotenkin! Haluan kyllä kokeilla, miten tuo Golden Rosen musta hololakka sopii leimaukseen. Eli ehkä tämä väriyhdistelmä nähdään toisinkin päin kynsilläni. Pikkurillissä on kukkasia Konadin laatasta m35, nimettömässä ja keskisormessa love-verkkokuvio Konadin laatasta m72 ja etusormessa taas samaa kukkakuviota. Peukalossa Bundle Monsterin laatan teksti "love".

Kuvat jouduin ottamaan keinovalossa, koska ei näillä keleillä ole ikinä valoisaa. Oli kyllä haastavaa saada leimauksia yhtään näkyviin kuvissa. Ja jotenkin onnistuin vielä kaiken lisäksi saamaan tosi tärähtäneitä kuvia kynsistäni. Ajattelin jo, että täytyy jättää tämä lakkaus vaan postaamatta, mutta tässä se nyt kuitenkin on. Otin monta kymmentä kuvaa, mutta selvästi olis pitänyt ottaa vielä enemmän.Alla lähikuva, josta huomaa hyvin Konadin ja CC:n eron. CC Hot Like Lava vasemmalla ja Konad oikealla.Foiled kokoelman lakat tuntuvat siis soveltuvan ihan hyvin leimailuun, kun kerran näkyvät yhtä hyvin kuin Konadin omat lakat. Mulla on niitä pari, joten pitääkin pitää mielessä. :) Tuollaiset metalliset tai holomaiset leimaukset kun ois välillä kivaa vaihtelua niiden perusleimauksien tilalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!