torstai 20. joulukuuta 2012

Uudet vatteet lämittää talvipakkasilla

Lupailin jo edellisessä postauksessani, että ostospostausta on tulossa taas! Ja nyt on taas aika kuvarunsas, koska aika paljon on tullut kaikkea osteltua, kun käväistiin tuossa Ikeassakin vähän hakemassa täydennystä kodin valaistukseen...

Mutta aloitetaan niistä vaaatteista, joihin otsikkokin viittaa. Vaatteita en saanut vain minä, nimittäin Bobolle hankittiin ensimmäinen oma takki. Nyt ei tarvitse enää laianta Veetin vähän kirstävää talvitakkia. Bobo sai myös hienot uudet valjaat.



Eikös poika poseeraakin ihan hienosti kuvassa? :)

Kuten mainitsin, kävimme Ikeassa ja pääsin nyt ensimmäistä kertaa minäkin tutustumaan tuohon Kuopion Ikeaan. Samalla tietenkin kierreltiin se kauppakeskus Matkus, joka on Ikean yhteyteen nyt rakennettu. Siellä olisi kyllä voinut viettää aikaa vaikka ihan aamusta iltaan. Paljon kauppoja ja kahviloita ja vaikka mitä. Itselleni tarttui tämmöisiä ostoksia mukaan:



Yllä oleva kaulahuivi ja alla oleva neule Gina Tricotista.



Matkuksesta löytyi myös ihana Bik bok, jonka Suomeen saapumisen olen ottanut kyllä ilolla vastaan! Shoppailin kyseisessä kaupassa Norjassa ja ihastuin! Onneksi tämä ketju löytyy nykyään myös Suomesta! Tykkään tosi paljon kaupan vaatteista! Matkuksen myymälä oli muuten Suomen ensimmäinen myymälä.



Yllä söpö paita, joka ostin Bik Bokista. Löytyihän sieltä vaikka mitä muutakin kivaa, mutta päätin hillitä itseni. :)

H&M:ltä nappasin vielä mukaani kivan vaalean löysän kauluspaidan, joka pääsikin heti päälleni ja on ollut ahkerassa käytössä. Mä en ole pitkään aikaan pitänyt mitään kauluspaitoja ja jotenkin hurahdin nyt ihan uudelleen kauluspaitoihin tämän ostoksen myötä... Kuvaa paidasta tämmöisenä päivän asuna. Tätä asukokonaisuutta on tullut käytettyä mm. koulussa useampanakin päivänä.



paita H&M
toppi H&M
faarkut H&M

Cypershopissa osui silmiin tuollaiset kynsitarrat ja oli pakko ostaa testiin, vaikkei ollutkaan ihan maailman halvimmat.



Sitten vähän esittelyä Ikean löydöistä. Mentiin siis ostamaan kattovalaisimia, koska näin talven pimeydessä kaipaa vähän lisää valoa. Meillä ei ollut ennestään yhtään kattolammpua, vain erilaisia jalkalamppuja ja jokunen pyötävalaisin.



Keittiöön (tai siis ruokatilaan) löytyi ihana violetti lamppu, joka mätsää aika täydellisesti kelloon ja verhoihin. :) Ja myös pyötäliinaan, joka ei nyt kuvassa näy.

Ostettiin keittiöön ja eteiseen alla näkyvät perus kattolamput ja ihanaa kun nyt eteiseenkin saa kunnon valon heti ovesta sisään tultaessa. (Elämän pieniä iloja :D ) Aiemmin meillä oli vain pieni pyötälamppu, joka oli ovea vastapäätä olevalla seinustalla lipaston päällä.



Ja tämä seuraava söpöys oli myös pakko kotiuttaa Ikeasta, se oli vielä tarjouksessakin!



Vaikka Bobo onkin kuvassa kovasti norsun kimpussa, niin tämä pehmolelu ei siis ole tarkoitettu koirille, vaan minulle! :D Oon kai joskus aiemmin maininnut pitäväni hirmuisen paljon norsuista ja jossain määrin edelleen keräileväni niitä. Joskus nuorempana mä keräsin ison lasikaapin täyteen koristenorsuja ja nykyisinkin tulee välillä ostettua norsupehmoja itselle. Tässä on mun uusi unikaveri siis.

No, shoppailuni eivät ole rajoittuneet täysin vain Matkukseen, sillä kävin seuraavalla viikolla pyörähtämässä myös keskustassa, koska Matkuksen kynsilakkavalikoimat eivät olleet minustakovinkaan erikoiset. (Seppälä, H&M, jne. tuottivat kynsitarvikkeiden osalta aika pettymyksen.)

Keskustasta kävin ensimmäiseksi Anttilasta kotiuttamassa itselleni Fantasy Firen. Pakkohan se oli minunkin ostaa, kun vielä violetista niin kovin tykkään!



Kesksutan Seppälä osoittautui taas todella petolliseksi lompakolleni, kuten ehkä edellisestä postauksestani pystyi päättelemään. Ihanan paljon kaikkia kynsilakkoja ja muita kynsituotteita!

Tiina Vanhatapion lakat olivat tarjouksessa 2kpl/5e ja neljä lähti samantien mukaan. :) Oon näitä joskus aiemminkin hypistellyt ja aatellut, että vois ostaa, mutta nyt olin enemmän kuin tyytyväinen maltillisuuteeni ja siihen, etten vielä aiemmin ollut näitä hankkinut.



Lisäksi nappasin mukaani yhden ihanan oranssin Golden Rosen lakan, jossa on kultaista shimmeriä ja kaksi Moda Young lakka, jotka ovat söpöissä pikkupolloissa. Nämä olivat mielestäni jotain ihan uusia, en ole ennen nähnyt. Paljon erilaisia glittereitä (myös tikkuglitteriä) tarjolla ja itse valitsin tuon violetin glitterin, joka oli mielestäni eniten sellainen, mitä minulla ei vielä ole. Seassa oli yksi tuollainen ruskea hieman holomainen lakka ja se lähti sitten kaveriksi. En ole vielä ehtiny tlakkoja testaamaan.



Ja arvatkaapa vaan kuinka helppoa oli näitä kuvata, kun Bobo keksi sitten, että kynsilakkojakin ois kiva pureskella! Varsinkin nuo Tiina Vanhatapion lakkojen mustat korkit houkuttelivat...



Vielä yksi ostos Seppälästä esittelemättä. Nimittäin nyt löytyy "kaviaarimanikyyrin" ainekset myös ihan Seppälän hyllystä. Edellisessä postauksessa näkyy kaksi erilaista settia, jotka ovat tarjolla. Itse ostin tämän, jossa on violetteja, punaruskeita ja mustia helmiä. Tekisi kyllä mieli hankkia se toinenkin, mutta josko se tulis joululahjaksi... Siinä on meinaan kultaisia ja mustia helmiä ja itselläni kävi heti mielessä, että näyttäisivät todella hyviltä sekoitettuna. Tästäkin setistä saatan sekoittaa nuo violetit ja mustat keskenään. Paketissa ei muuten ole mitään merkkiä, eli nämä ovat nyt vain musta lakka ja mikrohelmiä purkeissa.

Tästäkään ostoksesta en saanut kuvaa niin, ettei Bobo olisi tunkenut naamaansa mukaan. Oikea linssilude! Ei vaan, tässäkin kuvassa Bobo järsii paketin reunaa! :D



Otin kuvaa vielä paketin sisällsötä paremmin. Yllätyin hieman, kun tuo lakkapullo on minusta aika kopio Ciatesta rusetteineen kaikkineen. Vaan semmoinen halvemman näköinen. En tiedä, tulenko käyttämään mustaa lakkaa näiden helmien alla, koska itse tykkään eniten, jos lakka on mahdollisimman samanvärinen kuin helmet. Mutta katsotaan.



Loppuun vielä yksi postin kautta kotiutunut juttu. Tilattiin pienellä porukalla eBaysta erilaisia water decalseja. Alkujaan koko innostus näihin lähti noista super söpöistä my little poneista (alhaalla vasemmalla), mutta samalla myyjällä oli vaikka mitä muitakin ihanuuksia. Tämmöinen setti sieltä lopulta minulle kotiutui.



Sormet jo syyhyää, että näitä pääsisin käyttämään, mutta ehkäpä mä säästän nää joulun jälkeiseen aikaan. Nyt ois meinaan korkea aika tehdä jo edes jotkut joulukynnet.

5 kommenttia:

  1. Ihania nuo uudet lakat =) minuakin vähän himottaisi tuo Tiia Vanhatapion lakkojen tarjous. Eilen jo melkein sorruin, mutta en kuitenkaan :D

    Minulla on blogissani arvonta nyt meneillään: http://emmminn.blogspot.fi/2012/12/arvonta.html

    VastaaPoista
  2. Emmi: Käyn heti kattoon sun arvontaa! :)

    Eekku: Kiitos! :)

    VastaaPoista
  3. uskallankohan mä ees mennä matkukseen nyt kun on alennusmyynnit :D viimeksi käydessä oli liikenteenohjausta ja paloharjoitusta. :D siinä ihmismäärässä oli jo aika haastavaa. :)

    http://can-you-meetmehalfway.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  4. VOin kuvitella, että aika hulina on näin alen aikaan. Tuolloin kun mä kävin, niin oli myös ihan kiitettävästi porukkaa, koska rampit oli suljettu ja jouduttiin ajaan sinne kiertotietä.

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!