torstai 27. joulukuuta 2012

Joulukynnet vol 1

Tein tänä vuonna tasan kahdet joulukynnet. En kyllä ole mikään jouluhössöttäjä, enkä siksi kai oikein viihdy joulukynsissäkään kuin vasta ihan aattona ja joulupäivinä, mutta silti olin hieman yllättynyt, etten edes mitään lumisia tai talvisia kynsiä ole ennen tätä tehnyt. No, sellaisia onneksi vielää ehtii, koska eihän talvi ole vielä ohi.Tiesin heti kun näin nämä Tiina Vanhatapion lakat Seppälässä, että ne pääsevät niin varmasti jouluna kynsille. Päätinkin sitten toteuttaa lakoilla tämän idean, jonka bongasin facesta. Valitsemieni lakkojen väritkin kun olivat melkein samat kuin tutossa. Muutkin bloggaajat ovat tästä oma versionsa tehneet. Mm. Sonne.

Lakoista mulla ei ole oikeastaan mitään pahaa sanottavaa. Olivat hyvän värisiä, kuivuivat sopivassa ajassa ja siis tykkäsin. Varsinkin tuo vihreä oli aivan ihanan värinen!

Alla sitten pari kuvaa lopputuloksesta.Nimettömissä on siis vain glitteröverit China Glazen Glitter All The Waylla. ja muissa kynsissä kultaiset kuuset, joissa violetit pöyreät strassit tähtenä ja tuota samaista glitterlakkaa kuusia koristamassa.

Lopputulos oli musta kiva ja sain sukulaisislta kehuja. Kauhean hyviä kuvia en onnistunut saamaan, kun olin joka välissä jossain kylässä, enkä ikinä muistanut ottaa kameraa mukaan tai kuvata kynsiä ennen kuin ne olivat ihan kuluneet. Mutta eiköhän näistä selvää saa.Lahjoihin en sen tarkemmin mene vielä tässä postauksessa, mutta laitampa tähän kuvan aatolta kun paketit olivat kuusen alla. Kyllähän niitä taas tänä vuonna kertyi aika mukavasti! Mutta onhan meillä sentään yksi perheenjäsen lisää verrattuna edelliseen jouluun. :)Veeti tuntui olevan lähinnä hämillään, että mitä nämä kaikki herkut oikein on, joita hänen nenän eteensä koko ajan tungetaan.Bobo oli ainakin hyvin tohkeissaa jättiluusta, joka yhdestä paketista paljastui.Koirat siis saivat ainakin paljon lahjoja ja mieluisia sellaisia kaikesta päätellen. Omia lahjojani esittelen sitten hieman myöhemmin. Huomenna suuntaan tsekkaamaan alennusmyynnit Tampereelle, joten jotian ostopostaustakin varmaan tulossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!