torstai 13. joulukuuta 2012

Loppuvuoden kynsilakkahamstrausta

Olen jo aiemmin kertonut aloittavani vuodenvaihteessa lakkalakon, koska nyt on pakko vähän rajoittaa tätä kynsilakkojen ostelua. Siksipä ole antanut nyt loppuvuodesta itselleni luvan hamstrata muutamia "pakko saada" -lakkoja, jotta ei sitten tammikuussa harmita ja lakko kestää toivottavasti vähän pidempään.

Muutamat ostokset ovat vielä esittelemättä ja kokoankin nyt tähän postaukseen kaikki viimeaikaiset hankinnat. Varautukaa kuvatulvaan! :)

Mimaxille pistin oikein kunnon tilauksen menemään, kun viime kuussa kaikki China Galzet ja Orlyt olivat tarjouksessa. Ja vieläkin useamman lakan olisin oikeasti halunnut, mutta johonkin se raja oli pakko vetää, ettei tule ihan monen satasen lasku... :DPahvilaatikosta paljastuikin sitten tämmöisiä juttuja:Lakkojen lisäksi oli pakko saada pari purkkia noita mix-hileitä, joissa on siis erikokoisia glittereitä sekaisin. Siirtokuva-arkki tuli kaupan päälle.Ja sitten niihin lakkoihin. Tajusin tilattuani, että tilasin melkein vain glitterlakkoja...Uudesta China Glazen Cirque du Soleil: Worlds Away kokoelmasta oli pakko saada ne glitterit Whirled Away, Get Carried Away ja It's A Trap-Eze! Olisin voinut kyseisestä kokoelmasta kotiuttaa niitä ihania värilakkojakin (se violetti ja vihreä, ah!), mutta rajasin nyt nämä ostokseni vain niihin erikoisempiin lakkoihin. Meinaan nämä glitterit ovat kuin jotain indie-lakkoja! Ihanan erikoisia! Ja tuo valkoinen ihanuus tuo mieleen yhden ehdottoman lempaprilakkani, nimittäin Deborah Lippmannin Candy shopin, joka on vain vaaleanpunaisella pohjavärillä. Näiden seuraksi tilasin vielä kokoelmastani puuttuvat Eye Candyt eli Lorelei's Tiara ja Material Girl. Nyt mulla on siis koko sarja jatämä taitaa olla toinen kokonainen kokoelmani.

Eikä ne suinkaan tähän vielä lopu!
Joulukokoelmasta halusin aluksi vaikka mitä, mutta lopulta päädyin vain yhteen glitterilakkaan (yllätys) Glitter All The Way. Ihan viime metreillä jätin ostoskorista pois Pizzazzin, kun mulla on aika vastaavia lakkoja jo. Tuo ainoa ei glitterinen ostokseni oli Fast Track, joka kuitenkin sisältää kultaista kimmellystä, joten iha ilman blingiä ei sekään ole. :) Keskellä Orlyn R.I.P., jota olen himoinnut jo kauan! Lopulta en viitsinyt muita Orlyja ostaa, koska ne ovat alennuksessakin aika hintavia, eikä tämän yhden lisäksi tullut heti mieleen mitään Orlya, jota olisin jo kauan himoinnut.

Hauskana yksityiskohtana huomioitakoon, että yhteen pakkaukseenkin oli tarttunut Glitter All The Wayn tarra ja niinhän se mun tilaus tosiaan oli.. Pelkkää glitteriä.. :DFacebookin puoleltakin ostin muutamia lakkoja. Sain pitkään toivelistallani olleen Orlyn Space cadetin ja OPIn Bondeja tuli taas yksi lisää (Golden Eye).Parilta muulta myyjältä kotiutui A-Englandin Ascalon ja OPIn The World Is Not Enough sekä Orlyn After Party ja China Glazen Gaga for Green.Uusista lakoista pääsi heti pari kynsille. Space Cadet on kyllä niin ihana! Pikkurilliin laitoin Golden Eyen lisäksi vähän kultaista glitterdustia, strassit ja tuollaisia kukkasia/lumihiutaleita pari kappaletta.Koetin napsia kuvia vähän eri kulmissa ja valoissa, että saisitte Space Cadetin monipuolisuudesta paremman kuvan. Lakasta löytyy vaikka mitä värejä! En kyllä taida tosiaan olla ensimmäinen tätä hehkuttava? Pääsi kyseinen lakka kyllä heti mun lempapreiden listalle, ei harmita hankinta yhtään! :)Yksi kuva vielä tosiestakin kädestä.No, vakuuttiko Space Cadet teidät, onko ihana lakka?!

3 kommenttia:

 1. Täten kiellän laissa, että bloggaajat tekevät tällaisia postauksia *nuijan kopautus*
  Glitter all the way hell yeah hahahah ihania lakkoja!

  VastaaPoista
 2. ihania ostoksia ja joo itekki pakko ens vuonna vähentää ostelua

  VastaaPoista
 3. Daniela: HEhhehhee! :) Mä kyllä olin itsekin aika innoissani kun näitä kaivoin ulos pakeiteistaan, kyllä glitteri on ihanaa! :D

  eekku: Mä vaan hamstraan nyt ihan sikana kaikkee, kun tiedän lakon olevan tulossa. :D

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!