maanantai 24. joulukuuta 2012

Ihanaa rauhallista joulua kaikille!

Eli ihan alkuun haluan toivottaa kaikille lukijoille oikein hyvää joulunaikaa! Syökää mahat täyteen ja nauttikaa perheen sekä rakkaidenne seurasta! Itsekin olen matkustanut sukulaisten luo joulunviettoon, mutta postailen täältä tunnelmia kun kerkiän. Tulossa ainakin lahjapostausta sitten aaton jälkeen. Tai ainakin kuvittelen olleeni niin kiltti, että lahjoja tulee! :)Tässä pari fiiliskuvaa eilisillan hämärästä! Juuri koristeltu kuusi! Ja katsokaa, mitä löytyi alennusmyynnistä 23. päivä! Pinkkejä poroja!
Joululomani alkoi keskiviikkona klo15 kun jazzin avoimet ovet päättyivät. Vietin vielä pari päivää kotona, koska torstaina oli hammaslääkäri (yök!), mutta pääsempähän aloittamaan uuden vuoden kunnolla hoidetulla suulla! Seuraavan kerran täytyy toivottavasti mennä vasta 1,5 vuoden päästä!

Perjantaina suunnattiin koko perheen voimin matkamme "mummolaan". Koiran olivat kiltisti autossa, vaikka matka olikin aika pitkä!Lauantaina käväisin Helsingissä Lumikuningatar balettiakatsomassa. Siitä kirjoittelen lisää myöhemmin. Ihana oli!

Eilen tein vielä vähän jouluostoksia ja paketoin lahjoja. Tänä vuonna kaikki saavat minulta pinkkejä tai vaaleanpunaisia paketteja! :DEilen illalla koristelin perinteisesti meidän ikivanhan muovikuusen. Nyt taitaa olla tämän kuusen viimeinen joulu, koska jouduimme hieman teippailemaan alaoksia jesarilla kokoamisvaiheessa! :D Mutta ihan hyvältähän se näyttää, eikö? Ja tottakai mun värinen, kun koristeet ovat suurimmaksi osaksi pinkkejä ja violetteja. :)  Joulun jälkeen taidan käydä katsomassa, jos löytyisi alennuksesta jo kuusi ensi vuodeksi... Tahdon valkoisen!Sain pari "ennakkolahjaa", kun facen kynsikoristekirppikseltä kotiuti muutamat ostokset sopivasti ennen joulua. Alla olevista lähti Orlyn ihana punakultainen glitterlakka mukaan joulun viettoon, koska tämä jos mikä on joululakka.OPI A Roll in the Hague
China Glaze Creative Fantasy
Orly Devil May Care

Leimauslaatta ja hedelmäfimot eivät ole ehkä kovin jouluisia, mutta ne pääsevät käyttään sitten muuna ajankohtana.Nyt siirryn nauttimaan rauhallisesta joulutunnelmasta! Otan rennosti, kuten pojat alla! :)

4 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!