perjantai 7. joulukuuta 2012

Kynsikuvia

Pahoittelut tästä ikävästi hiipuneesta postaustahdista! Mulla ois paljon luonnoksia ja ideoita, joita pitäis julkaista, mutta nyt tuntuu olevan aika niin pahasti kortilla... Kai se on ihan ymmärrettävää, että veitän nyt paljon aikaani uuden hauvan kanssa, mutta sen lisäksi ois ihan liikaa kaikkia koulujuttuja, joita ois pakko saada tehtyä ennen joululomaa ja deadlinet alkaa paukkua jo pahasti... Nyt itsenäisyyspäivän tietämillä mulle tuli vielä sukulaisia kylään, niin vapaatkin menee vieraiden kanssa puuhastellessa. Tosin onnistuin tietenkin tulemaan kipeäksi ja sietämätön kurkkukipu on nyt vaivannut jo pari päivää muun flunssailun lisäksi. :( Toivottavasti viikonloppuna helpottaa, koska maanantaina pitäisi mennä pitämään melkeinpä viimeisiä tanssitunteja tämän syyskauden osalta... Vähiin käy ennen kuin loppuu! Tavallaan odotan jo todella innolla joululomaa, mutta hieman hirvittää saanko kaikki hommat hoidettua ennen loman alkua.

Parit vähän vanhemmat kynnet mulla ois esittelemättä. Aika simppelit kummatkin. Kumpaankin lakkaukseen kaivoin pohjalakan "uusien lakkojen" ylisuureksi kasvaneesta joukosta ja taas on pari lakkaa enemmän testattuna kynsille. Missioni etenee hitaasti, mutta varmasti.. Tosin vuoden vaihteessa pitäisi alkaa se lakkojen ostolakko, niin hyvähän se on hankkia vähän varastoon testattavaa? :)

Ensiksi nudet kynnet, jotka tein nykytanssin videoprokkista varten. Itse videolla mulla on siis vain nuo nudet lakat ilman koristeluja, mutta heti kotiin päästyäni piti vähän koristella. Noi tarrat muuten loistaa pimeässä! Oli aika hauska tuijotella sormia aina iltaisin nukkumaan mennessä... :DNude lakka on Models Ownin Naked Shimmer, vaikka kynnellä se shimmer katoaa. Pullossa sitä näkyy kyllä. Joku tästä mulle jo vinkkasi kun kerroin lakan ostaneeni, joten osasin tätä odottaa. Lakka on kaunis ihan ilman shimmeriäkin (hetkittäin näyttää vähän violettiin taittavalta mun ihoa vasten), mutta jännää kun se kuitenkin pullossa näkyy niin selvästi.
Ei ollut aikaa lakata kynsiä uudelleen, mutta halusin jotain vaihtelua ja lisäsin vielä glitterlakkaa liukuvärjäyksen omaisesti kynsien kärkiin. Käytin kumpaakin Essencen glitterlakkaa jotka hankin facen kirppikseltä jokin aika sitten. Aluksi nämä tuntuivat vähän tökeröiltä, mutta jo parin tunnin päästä aloin tykätä näistä kauhean paljon.Toinen lakkas on viime viikolta ja tällä kertaa päätin testailla erästä leimauslaattaani, jota en ole ehtinyt vielä kunnolla käyttää. Muutenkin olen aika vähän leimaillut viime aikoina ja pitäisi nyt sen suhteen vähän ryhdistäytyä, koska leimailu on kivaa. :)Pohjalla ihana pinkki Sinful colorsin lakka, joka oli ihan heräteostos. En voisi olla tyytyväisempi sen hankinnasta, tämä on ihana! Leimasin kuviot Konadin kultaisella lakalla, koska en halunnut liian näkyviä kuvioita. (Tuo Konadin kultainen lakka kun on aika hailakkaa.) Valokuvaan oli oikeastaan mahdotonta saada kuvioita kunnolla näkymään. Yritin salamalla ja ilman. Lisäksi tuo ainainen pimeys tekee kuvaamisesta haastavaa, kun en ikinä ehdi päivänvalossa kynsiäni kuvaamaan.Käytin alla olevaa laattaa ja melkein joka kynteen tuli eri kuvio, koska halusin yleisesti ottaen testata tätä laattaa. En ala sen paremmin käyttämiäni kuvioita eritelemään, kun ne näkyvät sen verran huonosti kuvissa. Kaikki testaamani kuviot toimivat hyvin. Kuviot ovat tarpeeksi isoja ja tarttuivat helposti leimasimeen (ja siitä kynteen). Monesta kuviosta on laatassa peilikuva, eli kumpaankin käteen oma versionsa kuviosta. Ainoa hieman ongelmalliseksi kokemani asia oli se, että laattaa putsatessa vanua jäi kiinni kuvioihin, koska kuviot olivat niin pikkutarkkoja ja niissä oli ahtaita välejä. Sainkin sitten nyppiä laatasta hetken sitä nukkaa pois... Millä tämmöinen laatta kannattaisi puhdistaa, kun selkeästi valitsemani vanulaput olivat hieman huono ratkaisu?Kynsien lakkailu on nyt vähän kärsinyt tuosta koirien kanssa touhuilusta ja samoilla lakkauksilla menee helposti lähemmäs viikko... Mutta intoa ja ideoita ois kauheesti, niin ehkäpä tämä tahti tästä taas alkaa kiihtyä kun päästään normi arkeen paremmin kiinni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!