lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulukynnet vol 2

Tässä vielä toiset joulukynteni, jotka ovat hyvin simppelit, mutta mielestäni oikein sopivat jouluun. Tein punaisella Flormarin lakalla pohjalle liukuvärjäyksen ja päälle laitoin vielä Orlyn Devil May Carea. Lakoista en nyt sattunut nappamaan kuvaa, mutta nämä lakat kyllä näkyvät tuolla postauksen loppupäässä, jossa on kuvaa kaikista joululomareissuun lähteneistä lakoistani.Yllä kuva  luonnonvalossa ja alla salamalla.
 


Vielä pari kuvaa joulunpyhiltä. Tuli käytyä sukulaisia katsomassa ja pelattiin Monoplya! Ja mä vielä voitin! :) Toivottavasti ehditään pelaamaan vielä lisääkin lautapelejä, se oli pitkästä aikaa kivaa.Veetin kanssa otettiin pieni joulupose.Joulupäivään toi oma mausteensa Bobo, joka taisi ilmaista mielipiteensä mun kynsilakkaharrastuksesta... Se meinaan pissasi mun lakkapussin päälle/sisään. No myönnettäköön, aika pahallehan ne varmaan haisee ainakin noin koiran nenään, kun ihmisetkin lakkojen hajusta valittavat... Siinä menikin sitten hetki kun pesin tahmaisia pulloja puhtaaksi. Onneksi lasipullot on helppo putsata.Yllä on siis koko varasto, jonka otin joululomaksi matkaan mukaan. Aika vähällä selvisin mielestäni, vaikka tässä on kuitenkin vähän valinannvaraa. Jouluisia ja talvisia sävyjä oti mukaan. Semmoinen pieni moka kävi, että otin leimausvälineet, mutta en mitään leimauslakkaa. Oli tarkoitus valkoisia lumihiutaleita leimata vuodenvaihteeksi, mutta milläs leimaat kun ei ole valkoista lakkaa.. :D

Kävin myös pitkästä aikaa kampaajalla ja nyt on taas vähän paremman värinen pää! Onhan se hyvä kerran puolessa vuodessa tuota juurikasvua värjätä piiloon. :)

Nyt pitäisi suunnata ajatukset jo vuodenvaihteeseen, joka sekin on jo hirmuisen lähellä! Mitään erikoisia suunnitelmia ei ole, koska jännitän lähinnä Bobon suhtautumista siihen paukkeeseen. Raketit kun voi paukkua ihan tuossa kotipihassakin täällä, toisin kuin koti-Kuopiossa. Kuopiossa kun ei saa raketteja siinä kaupunkialueella paukutella, joka on kyllä ihan hyvä. Toivottavasti Bobon eka vuodenvaihde menee kuitenkin hyvin. Veeti ei ole siitä paukkeesta moksiskaan, ei ainakaan aiempina vuosina ole ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!