keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Viimehetken shoppailua

Ihan muutaman joululahjan tilasin vielä viime hetkillä itselleni Cesarsilta... Oli niin hyviä tarjouksia, ettei voinut jättää väliin. (Tänäänhän olisi avoimet ovetkin, mutta en Kuopiosta asti sinne pääse näin koulupäivänä ainakaan. Pari päivää kun ois ollut myöhemmin, niin ei ois ollut enää kouluakaan mulla! Ja muutenkin joululomaa aion viettää vähän etelämässä, niin olisin enemmän kuin mielelläni pistäytynyt Cesarsilla.)

Cesarsin facebookista löytyvässä joulukalenterissakin on ollut vaikka mitä tarjouksia, joita en ole minäkään ihan joka päivä muistanut seurata. Esim yksi päivä tilaukseen sai kaupan päälle yhden Color clubin lakan. Siihen olisin varmaan haksahtanut, mutta ohi meni multa... Vielä on muutama päivä kalenteria jäljellä, joten kannattaa käydä tykkäämässä Cesarsin sivusta facessa.

Ihanat Ruby Wings lakat ovat tällä hetkellä tarjouksessa 10e kappale. Nyt mun oli pakko tilata muutama testiin! Lakat vaihtavat siis väriä auringon valossa. Ei ehkä paras vuodenaika näille, mutta kesällä sitten paremmin testiin... Kolme kappaletta näitä on tulossa minulle, arvaatteko mitkä? :)

Samettijauhetta lähti myöskin yksi pullo testiin. Cesarsilta löytyisi myös setteinä samettijauhetta, mutta ajattelin ensin testata yhtä pulloa ja jos ihastun, niin sitten voisin hankkia jonkun setin.

Tämän viikon ajan Cesarsilta saa myös Color Clubin tuoksuvia päällyslakkoja vain 5e hintaan! Normaalistihan ne maksavat melkein 15e. Itse rakastan noita lakkoja, tuksuvat kynnet on niin ihanat! Ja yhden tällaisen vielä kotiutin, entuudestaanhan mulla on jo kolme.

Cesarsille on tullut myös Sinan kaviaarisettejä ja voi kun niitäkin kuolasin! Se sekametelisoppa erivärisiä helmiä... Tahtoo! Mutta lopulta jätin ostamatta, toistaiseksi. :) Oisin varmaan ostanut yhden setin, mutta kävin jo aiemmin tässä kuussa Seppälästä nappaamassa yhden "kaviaaripaketin", joten jos nyt vaikka ensin testailisi noita jo olemassa olevia settejä. Joululomalla olisi tarkoitus tehdä vaikka useammatkin kaviaarilakkaukset kun voi tehdä vähän överimpiä kynsiä, kun ei ole koulua.

Seppälästä puheenollen... Mä olen niin iloinen ja ylpeä ja vaikka mitä muutakin vielä, koska Seppälän kynsikoristelu- ja lakkavalikoimat ovat kasvaneet viime aikoina vaikka millä kivoilla jutuilla! Ihanaa päästä hypistelemään noita tuotteita ihan paikanpäälle, ettei aina tarvi vain netistä tilailla. Ainakin Kuopion keskustan isoimmassa Seppälässä on oikea kynsitaivas! Siellä on geelilakkauspakkauksia, kaviaarisettejä, uusia lakkoja... Siellä voisi viettää vaikka tunnin hypistelmässä kaikkia tuotteita! Nappain pari kuvaa nopeasti kännykkäkameralla teille todisteeksi.Noita kaikkia tuli muuten ostettua itselle testiin.Lisäksi Tiina Vanhatapion lakat olivat tarjouksessa, vain 5e kappale, joten niitäkin kotiutin yhteensä neljä. :D Postailen piakkoin ostoksistani kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!