torstai 29. marraskuuta 2012

Uusi perheenjäsen!

Mun piti alunperin tulla vain vinkkaamaan teille lukijoille eräästä sivustosta, jonka kautta voi adoptoida Romaniasta ja Virosta kissoja & koiria. Kyseessä on Rescueyhdistys Kulkurit. Jonkin verran on tullut selailtua sivustoa, josko siellä olisi joku sopiva pieni kaveri Veetille... No nyt voin samalla ilmoittaa, että meidän perhe kasvaa yhdellä jäsenellä ja Veeti saa "pikkuveljen"!Parissa päivässä on tapahtunut todella paljon, koska koira oli jo ennen yhteydenottoani tulossa Suomeen kotihoitoon. Nyt kun lopullinen koti löytyi (mun luota), niin "sijaiskotia" ei tarvita ollenkaan, vaan koira tulee suoraan minulle. Eli äkkiä oltiinkin sitten sopimassa aikatauluja, koska ollaan koiraa vastassa Helsinki-Vantaalla! Jännää! Mä olen ihan täpinöissäni! Ja kotiin piti käydä äkkiä hankkimassa remmit ja kipot toisellekin koiralle.

Itse olen piddempään jo ajatellut, että ois ihana hankkia koira jonkin tämmöisen järjestön kautta ja tavallaan pelastaa koira, joka on esim elänyt jossakin kadulla tai tullut muuten hylätyksi. Luulin jopa, että mun eka koira vois olla jo tämmöinen "pelastettu", mutta sitten Veeti vei mun sydämen. :) Nyt pääsen vihdoin toteuttamaan tän unelmani auttaa kodittomia koiria. Ihanaa! Postailen pikkuveikasta teille kuvia kun saadaan se kotiin. Ihan pennusta ei ole kyse, koska koira on jo noin 2-vuotias.

5 kommenttia:

 1. toivottavasti koira sopeutuu hyvin uuteen kotiin :)

  VastaaPoista
 2. voi, ihana ♡ mäkin haluaisin kissan jostain löytöeläinkodista :3

  VastaaPoista
 3. eekku: Kuvia on tulossa pian, vaikka kaveri on niin nopea, että vaikea saada koko koira kerralla kuvaan. :D

  HANI: Hyvin on ainakin lähtenyt elämä täällä uudessa kodissa käyntiin!

  pieni tulitikkutyttö: Musta tutuu, että mä haluan tästä eteenpäin aina lemmikkini josnkin tuollaisen järjestön kautta. Tuli niin hyvä mieli, kun sai tarjota kodittomalle kodin!

  Sufffe: <3 :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!