keskiviikko 7. marraskuuta 2012

You Rock My World

Olipa huikea ilta! Mahtavaa musiikkia! Mahtavaa tanssia! Mahtavia sirkustemppuja! Eli en todellakaan pettynyt kun kävin katsomassa Michael Jakcson: The Immortal World Tourin! Meillä oli hyvät bileet. :) Alla ihan muutama (kännykkä)kuva näin maistiaisiksi siitä, mtä tuli koettua. (Postailen hieman lisää kuvia, kun ehdin niitä laittamaan koneelle.)

The Jackson 5 ja ABC:

Huikeaa ilma-akroabtiaa:

Niin ja ne mun keikkakynnet. Joiden toteutus ei ollutkaan ihan niin helppoa, kun en ehtinytkään tehdä niitä ennen reissuun lähtöä ja onnistuin pakkamaan kiireessä aika rajalliset varastot kynsitarvikkeita mukaani. Muistin kuitenkin sen tärkeimmän eli U-laatan. Sen mä hankin oikeastaan ihan tätä varten... Ja olihan siinä paljon muitakin kivoja kuvioita.Mä tuskailin näiden kynsikuien kanssa koska mun kuvankäsitelyohjelman kokeiluversio loppui ja oon taas ilman kuvankäsittelyohjelmaa. Huoh.

Noi leimailut oli tosi hankala kuvata ja lisäksi mun oikean käden peukalon kynsi on tosi pahasti lohjennut ja ihan muotopuoli. En siis halunnut sitä kuviin. Mutta siis, punaisella pohjalla on meimattuna kultainen varjo ja mustalla sama kuvio vielä päällä. Käytin kai kaikkia eri Michaelin hahmoja, joita tuossa laatassa oli?Pikkurilliin laitoin mustan lakan ja leimasin päälle kultaisen kuvion (ihan joku muu kuin Michael) samasta laatasta. Tarkoitus oli saada vain semmoinen epämääräinen sekoitus kultaista ja mustaa. Pikkurilliin kun mahtui aika huonosti noi hahmot.Palataan näihin tunnelmiin vielä toisessakin postauksessa! :)

4 kommenttia:

 1. Kuvankäsittelyyn suosittelen Gimpiä. Ei maksa mitään :) Käsittelen omat kuvani tällä ja hyvin on toiminut.

  http://gimp-win.sourceforge.net/stable.html

  VastaaPoista
 2. Mä oon itse asiassa ladannut jo Gimpin, mut en osaa käyttää sitä ja tuskastuttaa. Se Paint Shop Pro oli niin hyvä, kun sitä osasin käyttää. Gimpillä en osaa ees muuttaa kuvan kokoa. :D

  VastaaPoista
 3. No, jokainen ohjelmahan on erilainen ja vaatii hieman opettelua :) Kyllä sieltä ne kaikki samat asiat löytyy. Pikaisella googletuksella löytyi tällainen sivusto, sieltä voisi ehkä löytyä apua: http://www.gimp-suomi.org/

  VastaaPoista
 4. Joo, ois ihanaa, kun kaikki toimis samalla tavalla ja kaikissa ois samat ominaisuudet! :D Mut yritän opetella ton Gimpin. :)

  VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!