lauantai 10. marraskuuta 2012

Hyvä postiviikko

Millainen on hyvä postiviikko? No tällainen:

Tiistaina oven takana odotti kuorellinen lakkoja. Sain juuri sopivasti uuden aluslakan, sillä vanha on ihan loppu ja saan käytettyä sitä ehkä vielä kerran.Keskiviikkona tuli kirjeessä kaksi hyrrää mikrohelmiä. En tosin tajunnut ottaa kuvia ennen kuin aloin siirtää helmiä purkkeihin. Noi hyrrät on musta niin epäkäteviä, kun ne helmet jää tonne väliin.Toisessa hyrrässä oli kultaisia ja hopeita helmiä, toisessa eri värisiä. Laitoin kultaiset erikseen (mulla oli ennestään niitä jo vähän). Hopeisista tein oma setin, jossa oli seassa vähän joitakin värillisiä helmiä. Sekalaisen hyrrän helmet taas hetin kaikki yhteen, niin saan ihanan värikkään mikrohelmikuorrutuksen kynsiini.

Alla kuva vielä tämän hetken mikrohelmikokoelmastani. Mulla on ennestään yksi purkki sekavärisiä helmiä.Torstaina posti toi tämän:Ja perjantaina mua odotti kotona kirjekuori, josta paljastui vähän lisää mikrohelmiä! Nyt pitäis näillä saada jo muutamat mänikyyrit! :)Kaikki nämä on ostettu facebookin kynsikoristelukirppikseltä.

En valitettavasti ehtinyt ajastaa viikonlopulle teille postauksia enempää, kun olen itse taas reissussa (ei ainakaan tule vieroitusoireita junamatkustamisesta) ja tuomaroimassa tanssikisoja! Jännää!

2 kommenttia:

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!