torstai 1. marraskuuta 2012

Nettikauppojen tarjouksia

Pahoittelut, kun en ole ehtinyt postamaaan moneen päivään. Kynsiä olen lakannut ja postauksia on tulossa toivottavasti viikonloppuna taas aktiivisemmin.Nyt ajattelin blogata nopeasti muutamasta mielestäni hyvästä tarjouksesta, jotka haluan jakaa lukijoideni kanssa, jos ette vaikka ole näitä ehtineet vielä huomata.

Ensinnäkin näin kuun vaihtuessa on Mimaxilla jälleen uusi kuukauden tarjous ja tällä kertaa alessa ovat kaikki China Glazen ja Orlyn lakat! Alennus on 20% ja se kannattaa ehdottomasti hyödyntää. :) China Glazen ihania uutuuksia on tullut myyntiin ja itseäni ainakin kiehtoo muutamat Holiday Joy kokoelman lakat.Joka vuosi nuo "joulukokoelmat" vain ovat yhtä ihania, vaikken pidä itseäni jouluihmisenä ja aina mietin, että ei niistä joulun tai talven kokoelmista varmaan tarvi mitään ostaa. Punaisia, vihreitä ja sinisiä lakkoja löytyy ihan tarpeeksi. Niin ja glitterlakkojakin löytyy... Mutta aina niistä löytyy jotain kivoja ja erilaisia lakkoja.

Mimaxille on ilmestynyt myyntiin muuten myös Apipila by Mimax laattoja, joita haluaisin myös ehdottomasti testata. Kivoja kuvioita näissäkin!

Lopuksi vielä vinkki toisen nettikaupan hyviin tarjouksiin, nimittäin Cesarsilla on myös hyviä tarjoukia, joita ajattelin itsekin hyödyntää. Nimittäin Color Clubin vanhempien kokoelmien lakkoja on hintaan 4e/kpl! Sieltä löytyi monia minun himoitsemiani lakkoja, joten pakko ehkä tilata. :) Tarjouksessa on myös koristelulakkoja ja glittereitä. Niin ja avoimet ovet on jälleen 27.11. Hitsi kun taaskaan pääse paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!