keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Kohta se on jo joulukuu

Pitäisi kai jotenkin yrittää virittäytyä joulumielelle, kun joulukuukin alkaa kohta? Ehkä teen jotkut jouluiset kynnet ja sillä päästään tunnelmaan?

Mulla oli suunnitelmissa tilata Bundle Monsterilta kauan himoitsemiani laattasettejä joululahjaksi ja sopivasti sinne tuli jotkut aletkin. Mutta jostain syystä ei homma oikein ottanut toimiakseen, vaikka oon ymmärtänyt, että BM:n sivulla käy kyllä Visa Electron. No ei käynyt kyllä mun kortti sitten sinne millään... Syytä en vieläkään tiedä tarkalleen (muuta kuin että "hylättyä" tuli vain ilmoituksena) ja nyt ärsyttää kun katevaraukissa on monta kymppiä ja joudun odottamaan 20 päivää, että saan ne rahat uudestaan käyttööni. Että taitaa jäädä nyt tilauskettekemättä, vaikka olisn halunnut ne hoitaa ennen ens vuoden tullirajojen muutoksia.Hmph.

No, iloisempii aiheisiin, eli kynsiin!

Tein tämmöisen "pikalakkauksen", kun vanhat lakat oli jo niin rupsahtaneet ja seuraavana päivänä piti tehdä joku siisti nude lakkaus videokuvausta varten. Eli välipäiväksi jotain muuta kuin nudea, meinaan kimmellystä. :)Käytin nyt varmaan ekaa kertaa Wild & Crazyn Pink Bikiniä ja päälle laitoin vielä OPIn Save Metä. Oon jo pidempään miettinyt, mihin tuon tikkuhilelakan voisin yhdistää. Koristelin lakakuksen muutamilla tähtitarroilla. Nopeaa ja yksinkertaista. Pink Bikiniä laitoin useamman kerroksen, muistaakseni kaksi. Jos en olisi laittanut päälle tuota glitteriä, niin ois ehdottomasti tarvinnut kolmannen kerroksen.

Kuvat on otettu salamalla, koska en ole ikinä valoisaan aikaan kotona ja "valoisa aika" on aika hämärää ollut viime aikoina. :DYllä oikea käsi, jossa kahdessa sormessa tähtitarroja. Alla taas vasen käsi, johon laitoin kolmeen sormeen tarroja. Ajatuksena oli siis "joka toiseen sormeen tarra", kun pidin käsiä vierekkäin.Vähän lapsettava lakkaus ehkä? :) Mutta silti ihan hauska ja tässä tuo tikkuhile näytti musta kivalta, ei liian hallitsevalta. Koko komeuden muuten viimeistelin tuoksuvalla päällyslakalla ja pakko nyt hehkuttaa, että mä oon ihan koukussa näihin Color Clubin tuoksuviin päällyslakkoihin. Nukkumaan mennessä on ihana haistella kynsiään.. :DMulta löytyy kolme eri tuoksua. Olen käyttänyt oiekastaan vasta tuota violettia (vasen reuna) Mimic lakkaa, jonka on tarkoitus tuoksua YSL:n Parisiennelta. Keskellä kuvassa on Copycat (eli Burberryn Classic) ja oikeassa reunassa on Dead Ringer, jonka on tarkoitus tuoksua Marc Jacobsin Daisylta. Dead Ringerin olen hankkinut Huuto.net:stä, muut Cesarsilta. Nämä olivat jossain vaiheessa alessa ja olen niin tyytyväinen, että tuli pari hankittua, koska nämä ovat ihania! Tuoksu on mieto, mutta säilyy hyvin kynsillä. Pikuivattajia nämä eivät ole, mutta käytän näitä aina kun pikakuivattaja ei ole must ja esim tarrojen kanssa nämä ovat parempia kuin pikakuivattaja, joka helposti käpristää tarroja.

Mä tykkään siis ihan tuoksuvista värilakoistakin, mutta noi päällyslakat on tietty tosi käteviä, kun minkä tahansa lakan saa tuoksumaan. Vaikka lakat eivät täysin värittömiä ole, niin ei nämä minusta pahasti "värjää".

Onko muilla tuoksuvia lakkoja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!