lauantai 17. marraskuuta 2012

Syksyn suosikkiasut

Tässä postauksessa ajattelin esitellä pari vaatetta, joita olen koko syksyn käyttänyt todella ahkerasti. Monissa muotiblogeissahan on välillä semmoisia kollaaseja viimeaikaisista asuista ja vähän sen inspirimana nyt esittelen tälleen pineimuotoisemmin pari suosikkivaatettani.

Musta on viimeisen parin vuoden aikana tullut ihan "mekkojen ystävä". Ennen en käyttänyt ollenkaan näin paljon mekkoja. Ehkä toi koulukin vaikuttaa asiaan jotenkin? Kun kouluun lähden usein treenivaatteissa (collareissa) tai farkuissa, jotka on helppo vaihtaa treenihousihin koulussa. Lisäksi kuljen kouluun pyörällä ja siksi asun pitää olla monesti "käytännöllinen". Vapaa-ajallani haluan sitten pukeutua naisellisemmin ja "siistimmin".

Mun ehdoton ykkösmekko on tällä hetkellä Ginta Tricotin viininpunainen takaa pidempi ja edestä lyhyempi mekko. Sen mukana tuli oma viininpunainen letittetty vyö, mutta käytän sitä välillä myös muiden vöiden kanssa.



mekko Gina Tricot
toppi H&M
vyö Gina Tricot(?)
sukkahousut Seppälä

Toinen paljon käytössä ollut vaatekapppale (mekko) on mun Seppälästä ostama leopardikuosinen edestä napitettava mekko taskuilla. Käytän sitä paljon tunikana ihan housujen kanssa, mutta välillä myös sukkahousujen tai leggisien kanssa mekkona.



neule Gina Tricot
mekko Seppälä
huivi Gina Tricot
housut H&M
korvakorut Seppälä
kaulakoru kaverin tekemä

Loppuun vielä asiaa ostoksista.

Ostin jo muutama viikko sitten pari pulloa kynsilakanpoistoainetta Anttilasta, koska nämä ovat halpoja (maksavat vain 1e kpl) ja viimeksi kun ostin tuon omenen tuoksuisen, niin tykkäsin siitä. Ei se mitään tehokkainta mahdollista ole, mutta käytän näitä helpompien lakkojen poistoon ja glitterlakkoja vaten mulla on tujumpaa ainetta. :)



Mä otin nyt pullon omenaa ja pullon mansikkaa. En ole aiemmin testannut mansikkaa, mutta ajattelin sen olevan kivan tuoksuinen. Valitettavasti en ollut yhtään niin hurmaantunut mansikkaiseen lakanpoistoaineeseen, sillä musta sen haju on aika ällöttävä. Ensi kerralla ostan siis vain omenaa, koska sen haju on musta paljon miellyttävämpi.

Kävin Seppälässä katselemassa valikoimia ja siellä sattui olemaan kenkiä alennuksessa klubikortilla. Ja minun oli pakko ostaa yhdet. :)



Lisäksi ostin H&M:ltä alusvaatteita ja tämmöisen söpön paidan.



Nyt ois kiva päästä johonkin pikkujouluihin tms, joissa voisin pitää uutta paitaani tai kenkiäni. :)

6 kommenttia:

  1. Mun on nyt vaan ihan pakko kommentoida tästä...ei tää tähän sun postaukseen liity, mutta pakko :D
    Eli aina kun susta on kuvia, missä sun kasvot näkyy, niin en voi olla ajattelematta että me ollaan tosi samannäköisiä :D Okei, mulla on puolet lyhyemmät (mut kuitenkin yhtä tummat) hiukset ja oon varmaan sua huomattavasti lyhyempi, mutta musta meissä on samaa näköä :D

    Ehkä sua ei kiinnosta, mutta pakko oli päästä purkautumaan :D

    VastaaPoista
  2. Lunalii: Hei, musta toi oli tosi hauska tieto! Eikä haittaa, vaikkei postaukseen mitenkään liittyis, musta on kiva lukea kommentteja, vaikka vähän aiheen vierestä. :)

    VastaaPoista
  3. Nuo kengät on kertakaikkisen upeat, pakko ehkä käydä lähi-Seppälässä pistäytymässä tämän innoittamana!

    VastaaPoista
  4. Bambi: Ne oli mustakin aivan pakko hankkia! Niitä oli noiden kuparisten lisäksi kultaisina ja mustina, mutta vain tuossa värissä oli mun koko. Toisaalta juuri tuon värin halusinkin. :)

    VastaaPoista
  5. tosi kivoja ostoksia ja asukuvia

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!