torstai 8. marraskuuta 2012

Immortal World Tour

No nyt vähän lisää fiiliksiä maanantain keikalta.Mulla ei ollut hirveästi käsitystä, millaiset paikat me oltiin äidin kanssa saatu, mutta paikanpäällä huomasin, että ihan hyvät. :)Mun oli pakko yrittää kuvata nämä super söpöt norsut (niitä on siis kaksi)!
Thriller oli numero, jota odotin etukäteen paljon ja se oli hieno! Pelottava todella, kun punasilmäiset monsterit juoksi pitkin lavaa... Sain yhden aika pimeän kuvan otetua, mutta tästä kuitenkin kai vähän välittyy tunnelmaa.Ihan super hauska kohta oli, kun lavalla oli Michaelin kengät ja kimmeltävä hanska jättikokoisina! :DTuo kitaristi oli mielestäni tosi cool irokeesissään. :) Bändiläisetkin olivat pukeutuneet tosi näyttävästi.Alla näkyvät tyypit kävivät väliajalla kävelemässä yleisön seassa ja tanssittivat & huudattivat yleisöä. Oli aika hienoa ja huomaavaista. Harmi kun en ollut permannolla, niin en päässyt heidän kanssaan tanssimaan!They don't care about us oli todella näyttävä!Loppupuolella show'ta yleisö jo seisoikin tanssimassa.Han kin jälleen keikkapaidan, koska ostan semmoisen oikeastaan aina. Mulla on nyt Cirque du Soleilin huppari ja tämä paita. Paitahan oli pakko saada, kun se on ihan mun värinen. :)Ja ostettiin me käsiohjelmakin. Se oli tosi iso vihkonen, jossa oli esitelty Michaelin kiertueita ja Cirque du Soleil'n tuotantoa.Eri biiseistä oli tehty näyttävät kuvakollaasit. Kuvasin teille muutaman näin maistiaisiksi. Minusta nämä olivat aivan super hienoja!Tietenkin vihkosessa esiteltiin myös kaikki tanssijat, akrobaatit, bändi, koreografit, jne.Sattuiko kukaan muu olemaan katsomassa tätä?! Kertokaapa fiiliksiänne kommenteissa! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!