tiistai 16. lokakuuta 2012

Tarroja

Siitä on jo hetki, kun bongasin facebookista kynsikotelukirppikseltä setin kokokynnen tarroja. Päätin ne ostaa, kun hintaa ei ollut paljon ja nää on musta ihan kivoja, vaikka siirtokuvat onkin mun mielestä helpompia. Katselin joskus tuota kelta-vaaleanpunaista arkkia Carlsonilla, mutta en raaskinut silloin ostaa.



Nuo punaiset ja vihreä glitteriset tarrat ovat myös aika houkuttelevia, mutta ehkä säästän ne jouluun tai johonkin pikkujouluihin?

En tiedä, onko noi tarrat paras "hätäratkaisu", kun on saatava nopeasti jotain kynsille, mutta mä päätin kokeilla heti samana päivänä tarroja kynsille kun ne olin saanut. Oli meinaan edelliset lakkaukset "tosi kuluneet" ja oli saatava nopeasti jotain tilalle päiväksi tai kahdeksi.

Ajattelin, etteivät nämä välttämättä kestä kovin montaa päivää hyvinä kärjistä ja ihan oikeassa olinkin. Tarra olivat aika paksuja verrattuan esim Sally Hansenin tarroihin (joista muuten olen kirjoitellut täällä), joten ne oli vaikeampi saada tasaisesti kynnelle. Kynteni kun ovat todella kaarevat. Tosin ovat ne Sally Hansenin tarrat kalliimpiakin, että hinta ja laatu kulkevat aika käsi kädessä. Sain siis hieman ryppyjä ja epätasaisuuksia kynsien kärkiin ja myöhemmin mietin, että näihin tarroihin olisi ehkä kannattanut leikata semmoiset viillot, jolloin tarra menisi hieman päällekäin, eikä vekki jäisi pystyyn sojottamaan. Ehkä ensi kerralla kokeilen sitä. Nimittäin tarroja oli arkissa niin paljon, että toisenkin kierroksen vielä saan.



Lopputulos oli minusta kuitenkin ihan hyvä ja kaukaa tietenkään vekkejä ei niin huomannut. Näitäkin kynsiä kehuttiin kauniiksi koulussa, joten ei missään nimessä hukkaostos.

Loppuun vielä yksi päivän asu. Harvinaista, että pääsee lähtemään kouluun mekko päällä. Meillä oli jälleen pedapäivä, eli vain teoriaa koko perjantai ja niinpä otin siitä kaiken irti ja psitin jotian kivaa päälle. Taisi olla viimeinen kerta kun ulkona tarkeni ballerinoissa, meinaan se syksy on kyllä tullut kovaa vauhtia ainakin tänne Kuopioon...



mekko Gina Tricot
body Broadway
sukkikset H&M?
kengät Citymarketista

Ja olen ihan unohtanut esitellä, mitä hankin Mimaxilta! Mun oli pakko saada tuo laatta U, jossa on kaikkia eri julkkiksia, merirosvoja, piirroshahmoja, jne. Siinä samalla tilasin vähän siirtokuvia ja tarroja. Niin ja yhden purkin ostin mix-hilettä, jossa on siis sekaisin erikokoisia glittereitä. Ihan super kaunista! Näitä on ehkä pakko saada lisää... Usein olen käyttänyt montaa eri glitteriä samaan aikaan kynsillä, niin tämä on kuin minulle luotu. :)



Sormet jo syyhyää, että pääsisin noita kaikkia testaamaan! Kynsiviila tuli muuten kaupanpäälle. Mulla on nyt jo pari noita ja ehkä voisin laittaa toisen johonkin arvontaan palkinnoksi, jos sellaisen saan lähiaikoina aikaan? No, katsellaan...

5 kommenttia:

  1. Voij miten kauniit kynnet! :) Hienot nuo glittertarratkin, loistavat pikkujouluihin ja aika kivannäköiset olisivat punaisten glittersaappaiden kanssa. :>>

    VastaaPoista
  2. Vivian: Kiitos! Voi mä tahdon punaiset glittersaappaat! :D

    VastaaPoista
  3. ihanat kynnet ja ihania ostoksia

    VastaaPoista
  4. Sinulle on tunnustus :)
    http://mielikuvituksellinen.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  5. eekku: Kiitos! :)

    Suvinen: Käynpä katsomassa, kiitoksia! :)

    VastaaPoista

Kirjoita tänne palautteesi, kommenttisi tai terveisesi! Kiitos jo etukäteen, arvostan paljon jokaista jätettyä kommenttia! Pyrin vastaamaan kaikkiin kommentteihin mahdollisimman pian!